آیا تمایل به همجنس بیماری است روان آرام

تمایل به همجنس

در این قسمت از مطالب روان آرام قصد داریم تا مقوله تمایل به همجنس را برای شما به طور کامل توضیح دهیم. در ابتدای کار لازم است ذکر کنیم که تمایل به همجنس همان همجنس گرایی بوده و با همجنس بازی متفاوت است. در تمایل به همجنس فرد نسبت به جنس موافق خود کشش عاطفی و فیزیکی دارد. این امر به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد که از جمله آن می توان به عوامل محیطی، هورمون، ژنتیک و … اشاره نمود. البته لازم است ذکر کنیم که برخی افراد همجنس گرا ممکن است به جنس موافق خود نیز گرایش داشته باشند. عموما جوامع از پذیرش این افراد امتناع می کند و همین موضوع مشکلات و بار روانی زیادی را برای آن ها ایجاد می نماید. در ادامه به تعریف بیشتر تمایل به همجنس، مضرات و معایب، راهکار های درمانی آن می پردازیم، با ما همراه باشید.

سرفصل های مقاله
درباره ی همجنس گرایی بیشتر بدانیم
دیدگاه علم روانشناسی درباره ی گرایش به همجنس
آیا گرایش به همجنس یک اختلال روانپزشکی است؟
آیا راهی برای کنترل گرایش به همجنس وجود دارد؟
آیا همجنس بازی همان همجنس گرایی است؟

همان گونه که می دانید عموما 3 گرایش جنسی اصلی وجود دارد که شامل همجنس گرا، دگرجنس گرا و دوجنس گرا گفته می شود. تمایل به همجنس به عنوان یکی از این 3 گرایش اصلی بوده و شامل تمامی گرایش های عاطفی، عاشقانه، جنسی و … نسبت به همجنس خود می باشد. امروزه از دو اصطلاح اصلی برای افراد همجنس گرای زن و مرد استفاده می شود، به این صورت که برای همجنس گرا های زن از واژه لزبین(Lesbian) و برای همجنس گرا های مرد از واژه گی(Gay) استفاده می شود.

دانشمندان هنوز علت دقیقی برای این نوع گرایش پیدا نکرده اند، اما فرضیه های موجود بر این پایه است که یکسری تغییرات هورمونی و یا عوامل وراثتی و ژنتیکی ممکن است بر بروز گرایش تمایل به همجنس دخیل باشند. لازم به ذکر است که محققان محیط خانواده را در بروز آن موثر نمی دانند، اما عوامل محیطی و زیستی یکی دیگر از علل آن به شمار می روند. لازم به ذکر است که این نوع گرایش خود یک بیماری یا اختلال روانپزشکی به شمار نمی رود اما می تواند منشاء ایجاد بسیاری از اختلالات روانپزشکی از جمله افسردگی و اختلالات مربوطه باشد، دلیل آن هم این است که جامعه ممکن است این دسته از افراد را به عنوان یک شهروند عادی قبول نکند و از این رو یکسری حقوق های اجتماعی از آن ها سلب شود. البته دقت کنید که این رفتار های همجنس گرایانه ممکن است توسط برخی جوامع تایید و برخی جوامع دیگر سرکوب شوند.

روانشناسی یکی از اولین شاخه های علمی بود که به طور تخصصی به تمایل به همجنس پرداخت. علم روانشناسی در ابتدا این تمایل را به عنوان یک اختلال تلقی می کرد اما بعد ها مستندات نشان داد که این گرایش را نمی توان یک اختلال یا بیماری به شمار آورد.

فروید به عنوان یکی از پیشتازان نظریه های همجنس گرایی باور داشت که این یک میل اجتناب ناپذیر است و در حالت معمول غیر عادی تلقی می شود. در واقع او اعتقاد داشت که تمامی انسان ها در ابتدا دوجنس گرا به دنیا می آیند و در طول زمان و به مرور هر فردی با توجه به فاکتور های مختلف گرایش های جنسی متفاوتی به خود می گیرد.

فروید درمان های روانکاوی همچون هیپنوتیزم را برای درمان تمایل به همجنس در نظر گرفت اما کارآیی آن را عملا بیهوده دانست. همچنین فروید ذکر کرد که همجنس گرایی را نمی توان یک بیماری یا اختلال به حساب آورد پس فرضیه بیمار بودن آن کاملا رد می شود، او این گرایش را به عنوان یکی از تمایلات و شاخه های عملکرد جنسی انسان به حساب می آورد.

حال لازم است به این مبحث مهم و اساسی بپردازیم که آیا همجنس گرایی با همجنس بازی تفاوت دارد؟ در ابتدا ذکر کردیم که این دو مقوله کاملا با یکدیگر تفاوت دارند، اما به راستی این دو با یکدیگر چه فرقی دارند؟ همجنس گرایی یا گرایش به همجنس را می توان یک حس درونی و گرایش عاطفی-جنسی به جنس موافق دانست. در واقع در این گرایش فرد هم از لحاظ عاطفی و هم از لحاظ جنسی به جنس موافق خود گرایش دارد، در صورتی که در همجنس بازی فرد به دنبال روش هایی برای ارضا شدن با جنس موافق است. در واقع گرایش موجود در همجنس بازی تنها میل جنسی و نیاز به ارضا شدن است.

این مقاله هم بخوانیددرمان افراد خجالتی

مسلما تمایل به همجنس یا همجنس بازی پیامد های مختلفی را برای فرد به همراه دارد که بار این پیامد ها بیشتر عاطفی می باشد. این دسته از افراد به دلیل کشمکش های درونی ممکن است دچار اختلالات روانپزشکی گوناگونی اعم از اختلالات شخصیتی، افسردگی و … می باشند. جهت درمان اختلالات روانپزشکی ناشی از همجنس گرایی لازم است که روند درمان را به طور مرتب پیگیری کنید. برای مثال یکی از درمان های موثر در این زمینه جلسات مشاوره درمانی است. در جلسات مشاوره درمانی روانشناسان و متخصصان در این زمینه با توجه به نیاز فرد با او صحبت می کنند و سعی می کنند تا مشکلات او را ریشه یابی و درمان کنند.

تمایل به همجنس

حتما تا به حال متوجه شده اید که همجنس گرایی یا تمایل به همجنس یک بیماری به حساب نمی آید که لازم به درمان باشد، اما همان گونه که ذکر شد، یکی از پیامد های این گرایش بیماری های روحی و روانپزشکی مختلف است. این گرایش در برخی کشور ها به عنوان یک گرایش نرمال پذیرفته شده است و از دیدگاه آن ها این افراد همانند دیگر افراد جامعه سبک زندگی نرمالی را در پیش گرفته اند. اما برای افرادی که دچار سردرگمی شده اند و نیاز به راهنمایی برای مقابله با پیامد های آن دارند، مشاوره می تواند راهکاری موثر در نظر گرفته شود.

اگر به دنبال مرکز مشاوره تخصصی همجنس گرایی می باشید پیشنهاد ما به شما انتخاب یک مرکز با کادر روانشناسی مجرب است. کلینیک و مرکز مشاوره تخصصی روان آرام با دارا بودن کادر مجرب می تواند بهترین مشاوره های همجنس گرایی را ارائه دهد. تعداد جلسات مشاوره درمانی بستگی به نیاز هر فرد دارد و با توجه به نظر روانشناس می باشد.

امروزه دیدگاه های مختلفی درباره ی تمایل به همجنس وجود دارد. برخی آن را به عنوان یک گرایش و سبک زندگی عادی پذیرفته اند و برخی دیگر هنوز درباره ی آن دچار تصمیمات نادرست شده اند. آن دسته از افرادی که درباره ی تصمیم گیری های خود دچار سردرگمی و اشتباه شده اند لازم است که حتما در این زمینه با روانشناس مشورت کنند. مشورت با روانشناس موجب می شود تا فرد بتواند از آسیب های احتمالی و پیامد های آن در آینده جلوگیری نماید. همچنین پس از دریافت مشاوره های تخصصی کلینیک روان آرام می توانید درباره ی مسائل مختلف بهتر تصمیم گیری کنید و از کشمش های درونی خود آسوده شوید. لازم به ذکر است که به منظور دستیابی به نتیجه مطلوب لازم است که به طور مرتب در این جلسات شرکت کنید. دنیای امروز دنیای اطلاعات است و مسئله گرایش به همجنس این روز ها مورد بحث بسیاری از جوامع قرار گرفته است. قبل از هرگونه قضاوتی اطلاعات کامل درباره ی این گرایش را به دست آورید و بدانید که آن یک اختلال یا بیماری حاد به حساب نمی آید.

آیا گرایش به همجنس یک اختلال روانپزشکی است؟

خیر، گرایش به همجنس اختلال روانپزشکی نیست اما یکی از پیامد های آن بیماری های روحی و روانی است.

آیا راهی برای کنترل گرایش به همجنس وجود دارد؟

شیوه دقیقی برای کنترل گرایش به همجنس وجود ندارد اما جلسات مشاوره می تواند به تصمیم گیری بهتر کمک کند.

آیا همجنس بازی همان همجنس گرایی است؟

خیر، همجنس بازی با همجنس گرایی یا گرایش به همجنس متفاوت است.

اولین نفری باشید که امتیاز می دهید


#‌افسردگی #‌روانشناسی منبع: روانشناسی روان آرام

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

5 ماه پیش

خانواده اولین و مهم‌ترین بافت اجتماعی را برای رشد فرد فراهم می‌سازد. روش‌هایی كه والدین در تربیت فرزندان خود به كار می‌گیرند، نقشی اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان آنها خواهد داشت به‌طوریکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده‌ی رفتارهای است.

6 ماه پیش

این یک باور کلیشه ای است که بزرگترین مشکلات در ازدواج حول محور پول و رابطه جنسی می چرخد. اما این ها تنها مشکلاتی نیستند که می توانند یک رابطه طولانی مدت را ایجاد یا از بین ببرند. مجموعه ای از…

6 ماه پیش

فرزندپروری مبتنی بر ترس می تواند بر رشد، سلامت روان و رابطه شما با فرزند شما تأثیر بگذارد.

6 ماه پیش

کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...

4 روز پیش

ترس از مجازات، آبرو و یا مورد بازخواست قرار گرفتن باعث می شود تا کودک و نوجوان از گفتن حقایق سر باز زند و گرایش به دروغگویی در آن ها شدت می یابد.

6 ماه پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

5 ماه پیش

آگورافوبیا یک وضعیت روانشناختی است که باعث ترس بیش از حد از موقعیت های خاص می شود. برخی از افراد حتی ممکن است از ترک خانه خود اجتناب کنند. آگورافوبیا با درمان قابل کنترل است که شامل دارو درمانی، درمان شناختی رفتاری و تغییر سبک زندگی است. هر چه زودتر تشخیص و درمان را دریافت […]

5 ماه پیش

کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...

4 روز پیش

بیشتر...