تیتر برتر |
2 سال پیش

علت اصلی ریستارت ناگرانی کامپیوتر سایت تیتربرتر TitreBartar com

علت اصلی ریستارت ناگهانی کامپیوتر

تیتربرتر؛بعد از فعال کردن امکان ثبت وقایع در بخش اول در صورتی که صفحه آبی مرگ نمایش و یا سیستم شما ناگهانی ریستارت شد ، مجددا وارد محیط ویندوز شوید کلید ترکیبیwin+rرا نگه دارید و در پنجره باز شده عبارتeventvwrرا تایپ و اینتر کنید.

Event Viewerنمایش داده میشود ،سپس از سمت چپ بخشWindows Logsو از زیر منو آنSystemرا انتخاب کنید.

در سمت راست شما لیستی از رخداد های ویندوز را مشاهده میکیند ، آخرین رخداد که حاوی آیکن و نوشتهErrorرا انتخاب کنید و از پنجره پایین علت و اطلاعات مربوط به آن که سبب نمایش صفحه آبی مرگ ،ریستارت های کامپیوترو.. شده است را بررسی و همانند بخش دوم اطلاعات بدست آمده را در اینترنت جستجو کنید.

بررسی علت ریستارت و خطاهای ناگهانی سیستم توسط Event Viewer

همچنین ما قبلا در مورد خطاهای رایجویندوزدر انزل وب سیار صحبت کرده ایم اگر سیستم شما علاوه بر ریستارت خطاهایی مثلMsvcr110.dllis missing و یا Cannot Delete و Access Deniedمیدهد پیشنهاد میکنیم حتما مطالب قبلی ما در مورد روش های کاربردی حل ارورهای رایج ویندوز را مطالعه کنید.

یکی از مشکلاتی که ممکن است در کامپیوتر بوجود بیاید و شما را آزار دهد ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر است. کامپیوتر خود را روشن میکنید و پس از مدتی کار با آن به طور ناگهانی ریستارت میشود. این مسئله میتواند دو دلیل کلی داشته باشد. مشکلات نرم افزاری و مشکلات سخت افزاری.

دلایل ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر

دلایل نرم افزاری:

- اولین دلیل، ویروس داشتن کامپیوتراست. برخی ویروس ها باعث اختلال در کار ویندوز میشوند که این امر باعثریستارت شدن ویندوزمیشود. برای حل مشکل دو راه دارید.

روش اول ویروس کشی به وسیله آنتی ویروس است. که البته نیازمند زمان کافی جهت ویروس یابی هستید و در برخی موارد ریستارت شدن کامپیوتر جلوی این کار را میگیرد. روش دوم نصب ویندوز مجدد و پاک کردن کلیه اطلاعات روی هارد است.

-نصب ناقص نرم افزار هانیز ممکن است باعث بروز این مشکل شود. با نصب ناقص یک نرم افزار ممکن است تغییراتی در رجیستری ایجاد شود که این مشکلات را بوجود بیاورد. با نصب یک ویندوز جدید این مشکل حل میشود.

-نصب ناقص درایور هانیز ممکن است این مشکلات را بوجود بیاورد. کافیست یکبار تمامی درایور های خود را مجدد نصب کنید تا مشکل حل شود.

-تداخل برنامه ها با یکدیگرهم از جمله مسائل مشکل آفرین است. برخی برنامه ها ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و سیستم را دچار مشکل کند. برای حل این مشکل، نرم افزار هایی که به تازگی نصب کرده اید را حذف کنید.

-مشکل ویندوز قدیمینیز یکی از اصلی ترین دلایلریستارت شدن کامپیوتراست. در بسیاری از موارد به دلیل مشکلات رجیستری ویندوز خراب میشود و دستگاه شما را ریستارت میکند.

دلایل سخت افزاری:

- داغ شدن CPU :اگر فنCPU شما دچار مشکل شده باشد با داغ شدن CPUدستگاه شما ریستارت یا خاموش میشود. در این موارد عملکرد فن CPU را بررسی کنید.

- Power :در برخی موارد نیز برق به سیستم شما بد میرسد که این مشکل از پاور است. کافیست یک پاور سالم روی دستگاه خود بگذارید و آن را تست کنید.

- MotherBoard :داغ شدن و خراب شدن مادربرد در اثر این داغی ممکن است سیستم شما را خراب کند. برای حل این مشکل به یک فرد متخصص مراجعه کنید تا باتعویض مادربرددستگاه شما را بررسی کند.

- کارت گرافیک :تکان خوردن کارت گرافیک یا داغ شدن آن شاید باعث بروز این مشکل باشد.

توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد سیستم حتی به دلیل خاک گرفتگی ممکن است سیستم شما را ریستارت کند. پس همیشه سعی کنید که سیستم خود را خنک نگه دارید.

با کلیک سمت راست روی ایکونMy Computer و انتخاب Properties وارد قسمت Advancedشوید. و در آن بدنبالStart up and Recoveryبگردید. در آنجا رویSettingکلیک کنید در این قسمت می توانید با برداشتن تیک گزینهAutomatically Restartاین ویژگی را غیر فعال کنید. حال اگر مشکلی برای کامپیوتر پیش آید باید آن صفحه خطای آبی رنگ نمایش داده شود. این صفحه آبی می تواند اطلاعات مفیدی به شما بدهد و با استفاده از آن راه حلی برای مشکل خود بیابید.

چند راه حل ساده برای رفع ریستارت های مکرر کامپیوتر

در Safe Mode ری استارت کنید.

کامپیوتر خود را ری استارت کنید وF8 را بزنیدو از بین گزینه هایی که در برابر شما ظاهر می شودSafe Mode with Networkingرا انتخاب کنید و کلید اینتر را بزنید.با وارد شدن بهSafe Modeمی توانید هر نرم افزاری را که جدیداً نصب کرده اید حذف کنید. همچنین می توانید درایو های سخت افزار مشکل دار را دوباره نصب کنید یا حتی نسخه جدید آن را از اینترنت بگیرید و نصب کنید. اگر درSafe Modeتوانستید مشکل را حل کنید مورد نرم افزاری است. ولی اگر کامپیوتر شما حتی درSafe Modeری استارت می شود، احتمال سخت افزاری بودن مورد زیاد است.

رم و هارد دیسک کامپیوتر خود را اسکن کنید

نرم افزار های کمکی وجود دارند که می توانندهارد دیسک و رم کامپیوترشما را برای تشخیص مشکلات احتمالی اسکن کنند. اگر رم کامپیوتر شما خراب شده باشد می تواند نا پایداری های زیادی برای کامپیوتر ایجاد کند. و اگر هارد دیسک کامپیوتر شما خراب باشد یا در آن بد سکتور ایجاد شده باشد و سیستم عامل بخواهد اطلاعات این بد سکتور ها را بخواند مشکل خود را نشان خواهد داد.

برای رم در ویندوز نرم افزار خاصی وجود ندارد که بتواند همه مشکلات آنرا تشخیص دهد و باید از یک نرم افزار دیگر کمک بگیرید. یکی از نرم افزار های قوی در این زمینهMemtestاست، که می توانید آنرا از اینترنت دانلود کنید.سپس باید آنرا روی یکCDرایت کنید. آنگاه می توانید کامپیوتر خود را ری استارت کنید.

تا اسکن آغاز شود اگر اسکن آغاز نشد باید در تنظیمات بایاس مادربرد خود الویت بوتBoot Priority را به CD ROMاختصاص دهید. یا به عبارت دیگرCD ROMرا اولین گزینه برای بوت انتخاب کنید. اگر از ویندوز ویستا استفاده می کنید می توانید از نرم افزار کمکیRam ScannerدرAdministrative Toolsدر کنترل پانل استفاده کنید. و بدین وسیله از سلامت رم خود اطمینان حاصل نمایید.

برای هارد دیسک واردMy Computerو رویدرایو Cکلیک سمت راست کنید.Propertiesرا انتخاب کنید. آنگاه در قسمتTools بدنبال ErrorCheckingبگردید در زیر مجموعه آن رویCheck Nowکلیک کنید. دفعه بعد که کامپیوتر بوت می شود (بالا می آید) یک اسکن کامل انجام می دهد.

آخرین عملیات نرم افزاری که می توانید انجام دهید. به اصطلاح فلش کردنبایاس کردناست در مواردی خاص بعضی مشکلات سخت افزاری با فلش کردن بایاس رفع می گردد ولی برای اینکار باید به یک نمایندگی یا تعمیرکار مجاز و معتبر که دانش آنرا داشته باشد مراجعه کنید. وگرنه احتمال صدمه دیدن آن زیاد است.اگر هنوز کامپیوتر شما ری استارت می شود باید منبع تغذیه ( پاور کیس ) را تعویض نمایید.

اگر مشکل حل نشد آنگاه به سراغ مادربورد بروید. منبع تغذیه یکی از ارزان ترین قمت های کامپیوتر است و علت بسیاری از ری استارت های نا خواسته است. در تعویض منبع تغذیه حتماً به توان آن که بر حسب وات است توجه نمایید. توان منبع تغذیه جدیدی که نصب می کنید باید بزرگتر مساوی منبع تغذیه قبلی باشد. مثلاً اگر منبع تغذیه قبلی شما۳۵۰ واتبوده است می توانید یکمنبع تغذیه ۲۵۰ وات یا ۴۰۰ واتیا حتی بزرگتر انتخاب کنید.

گردآورنده:مهدی احمدی



#‌سرگرمی #‌خواندنی منبع: تیتر برتر

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اطلاعات آنلاین نوشت: آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی‌خوابی مفید است و باعث کاهش فشارخون و چربی خون می‌شود. علی حسین بیرانوند اظهار...

5 ماه پیش

سلامت‌نیوز نوشت: پوسیدگی دندان نوعی بیماری است که در آن بافت سخت دندان (مینا و سپس عاج) تخریب می‌شود. این تخریب به وسیله اسیدی که از برخی باکتری‌ها...

5 ماه پیش

همشهری آنلاین نوشت: ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه همه انسان‌ها از کوچک تا بزرگ است اما مصرف زیاد ماکارونی خطراتی برای بدن دارد که بهتر است...

5 ماه پیش

همشهری - سعیده مرادی: قدمت آسیاب والی به دوره قاجار برمی‌گردد؛ آسیابی که با نیروی آب، گندم را آرد و تنورهای چندین نانوای دور و نزدیک شهر را روشن نگه‌...

5 ماه پیش

به گزارش خبرنگار ایسنا، عصر امروز ۲۴ مهر ماه این جلسه با حضور محمد مهدی عسگرپور رییس هیات مدیره خانه سینما، محسن امیریوسفی رییس کانون کارگردانان...

5 ماه پیش

به گزارش ایسنا، غلامرضا رضایی ـ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت ـ در این نشست، به آمادگی واحدهای مختلف مجموعه حج و زیارت برای ازسرگیری سفرهای عمره...

5 ماه پیش

به گزارش همشهری آنلاین امید حامدی‌فر بازیکن جنوبی استقلال که فصل گذشته به این تیم پیوسته بود و در این فصل ماجراهایی عجیبی را تا به اینجا پشت سر...

5 ماه پیش

همشهری: پلنگ از جمله غارهای آهکی است که مورد توجه گردشگران و غارنوردان است. این غار حدود ۵۰ متر طول دارد و ارتفاعش از سطح دریا ۲ هزار و ۴۸۰ متر است....

5 ماه پیش

به گزارش همشهری آنلاین، معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این خبر در هفتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرای برنامه...

5 ماه پیش

بیشتر...