کتاب تسلی بخشی های فلسفه معرفی کتاب خلاصه کتاب کافه بوک
کتاب تسلی بخشی های فلسفهشامل شش بخش است که هر بخش در مورد یک فیلسوف و یک راه حل در رویارویی با مشکلاتی است که هر کسی در زندگی ممکن است با آن مواجهه شود. البته که هر بخش خلاصه شده و چکیده نظرات فلسفی است و خواننده نباید انتظار یک کتاب عمیق را داشته باشد. نویسنده در کتاب تلاش کرده تا شما را با فیلسوفهای مختلف آشنا کند و در ادامه شما را ترغیب به مطالعه آثار جدیتر کند.
شش بخش کتاب شامل موارد زیر است:
- تسلی بخشی در مواجهه با عدم محبوبیت –سقراط
- تسلی بخشی در مواجهه با کم پولی –اپیکور
- تسلی بخشی در مواجهه با ناکامی –سنکا
- تسلی بخشی در مواجهه با ناتوانی و نابسندگی –مونتنی
- تسلی بخشی قلب شکسته –شوپنهاور
- تسلی بخشی در مواجهه با سختی ها –نیچه
تسلی بخشی های فلسفه یکی از آخرین آثار آلن دوباتن است که تاکنون بیش از دویست هزار نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رفته است. به نوعی میتوان این کتاب را موفقترین اثر نویسنده در نظر گرفت. شاید بعد از همین کتاب و فروش جهانی آن بود که دوباتن ایده مدرسه زندگی را پیادهسازی کرد و کتابهای زیادی نیز برای بهبود زندگی منتشر کرد. از جمله کتابهای دیگر مدرسه زندگی – The School of Life که دروبسایت معرفی کتاب کافهبوکمعرفی شدهاند میتوان به کتابهای زیر اشاره کرد:
- کتاب در باب اعتماد به نفس
- کتاب شغل مورد علاقه
- کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم
- کتاب چگونه رنج بکشیم
- کتاب درسهای فروید برای زندگی
- کتاب چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم
- کتاب درباره خوب بودن
در ادامه با معرفی و بررسی کتاب تسلی بخشی های فلسفه همراه کافهبوک باشید.
کتاب تسلی بخشی های فلسفه
با خواندن این کتاب از سقراط میآموزیم که عدم محبوبیت را نادیده انگاریم.اپیکور بی پولی ما را چاره میکند. سنکا به ما کمک میکند تا بر احساس یأس و ناامیدی غلبه کنیم.مونتنی راهنمای مناسبی برای درمان ناکارآییهای ماست.عشاق دلشکسته میتوانند با خواندن آثار شوپنهاور تسلیخاطر یابند.کسانی که در زندگی با سختیهای زیادی روبرو هستند با نیچه همذاتپنداری خواهند کرد.
کتاب تسلی بخش های فلسفه یکی از لذت خش ترین کتابهایی است که هر فلسفهدوست و حتی فلسفهندوستی خواهد خواند. این کتاب بیشتر از آنکه بیانی فلسفی با کلماتی سنگین داشته باشد زندگی پنج فیلسوف را رودرروی باورهایشان قرار میدهد تا به ما در مقابله با مشکلات زندگی کمک کند.
تا به ما بگوید اپیکور لذت طلب از چه لذت میبرد؟ تا بگوید تفسیر مونتنی از علم و خرد چیست؟ تا بگوید سقراط و شوپنهاور از چه روی مطرود بودند؟ یا چرا نیچه سختی را پلکانی برای آرامش میدانست؟
اما این را هم در نظر داشته باشید که این کتاب برای کسانی که فلسفه را بهصورت جدی دنبال میکنند، چیز زیادی نخواهد داشت. شاید حتی بتوان گفت کتاب حاضر یک کتاب مناسب برای شروع فلسفه است و شما وقتی با نظریات چندین فیلسوف مختلف آشنا میشوید، میتوانید علاقه و سلیقه خود را بسنجید تا به مطالعه عمیقتر پیرامون یک فیلسوف ادامه دهید.
از کتاب حاضر ۵ ترجمه مختلف نیز در بازار کتاب موجود است. کتاب به خود خود یک کتاب سخت برای ترجمه محسوب نمیشود اما در میان این ترجمههای مختلف، ترجمه معرفی شده که از نشر ققنوس میباشد بهتر است.
جملاتی از متن کتاب
وقتی عشق ما را در هم شکسته ، تسلی بخش است که بشنویم خوشبختی هرگز جزئی از برنامه نبوده است.فقط یک اشتباه مادرزادی وجود دارید، و آن این است که می پنداریم زندگی می کنیم تا خوشبخت باشیم… تا زمانی که بر این اشتباه مادرزادی پافشاری کنیم جهان پر از تناقض به نظرمان می رسد؛ زیرا در هر قدمی، در مسائل کوچک و بزرگ، مجبوریم این امر را تجربه کنیم که جهان و زندگی قطعا به منظور حفظ زندگی سرشار از خوشبختی آرایش نیافته اند. به همین دلیل سیمای تقریبا همه افراد سالخورده حاکی از احساسی است که ناامیدی خوانده می شود.
سقراط ما را ترغیب می کند که از اطمینان مردم نترسیم، مردمی که نمی توانند به پیچیدگی های زندگی خود، احترام بگذارند و دیدگاه های خود را بدون دقتی حداقل به اندازه دقت یک کوزه گر (در حرفه خود)، صورت بندی می کنند. آنچه بدیهی و «طبیعی» خوانده می شود به ندرت چنین است. تشخیص این امر باید به ما بیاموزد که دریابیم جهان انعطاف پذیرتر از چیزی است که به نظر می رسد، زیرا دیدگاه های تثبیت شده، اغلب نه از طریق فرایند استدلال بی عیب و نقص بلکه از طریق قرن ها آشفتگی فکری ظاهر شده اند. ممکن است دلایل خوبی برای شکل و وضعیت فعلی امور وجود نداشته باشد.
ممکن است دستیابی به خوشبختی دشوار باشد، ولی موانع آن عمدتا مالی نیستند.
چه چیزی ناکامی ها و درماندگی های ما را کاهش می دهد؟ این که بفهمیم از دنیا چه انتظاری می توانیم داشته باشیم و دریابیم که امید چه چیزی را داشتن امری به هنجار است. هر وقت از دستیابی به امر مورد علاقه ی خود باز بمانیم، عصبانیت ما را فرا نمی گیرد؛ فقط هنگامی عصبانی می شویم که عقیده داشته باشیم لیاقت به دست آوردن آن چیز را داریم.
#کتاب #کتاب_فلسفی
بیشتر...
تبلیغات
تاد می در کتاب مرگ با مروری بر ادیان مختلف، اندیشههای فیلسوفان به این پرسش پاسخ دهد که چطور میتوان
مجید نوردوست Author at وبلاگ فروشگاه اینترنتی تکنولایف
آلن دوباتن در کتاب متفکران بزرگ تلاش دارد تا ایدههای بزرگ به نحوی فراگیر شناخته شوند و در زندگی ما
نیلوفر حجابی Author at وبلاگ فروشگاه اینترنتی تکنولایف
کتاب تمساح داستانی واقعی درباره تمساحی که در تیمچه است که مردی را در سن پختگی و با ظاهری برازنده زند
کتاب روانکاو و داستانهای دیگر، کتابی خوشخوان و بسیار جذاب است که در پی پاسخ به یک سوال مشخص است: «
نویسنده در کتاب جباریت به دنبال تاریخ سیاست یا تاریخچه شکلگیری جباریت نیست. او میخواهد به ما نشان
داستانهای کتاب اول شخص مفرد همان دغدغههای همیشگی هاروکی موراکامی هستند: عشقهای گمشده، جوانی، موس
کتاب از رویا که حرف میزنیم نویسنده به ما میگوید که با واگویهکردن رویایمان میتوانیم بر هیجاناتما
بیشتر...