تیتر برتر | 4 سال پیش

خطرات آهن ربایی شدن بدن بعد از تزریق واکسن کرونا چیست سایت تیتربرتر TitreBartar com

خطرات آهن ربایی شدن بدن بعد از تزریق واکسن کرونا چیست؟

تیتربرتر؛دبیر کمیته علمی ستاد کرونا  در این باره گفت: واقعیت این است خود ما هم در حال کار بر این موضوع هستیم. این عارضه فقط در ایران رخ نداده است، این قضیه در هر برندی می‌توانست رخ دهد؛ حتی گروهی گذاشتیم بر این موضوع کار کنند و توجیه علمی داشته باشیم. فرضیه ما این است کههیدروکسید آلومینیومیاجیوهدر این واکسن شاید توجیه این موضوع باشد.

برخی هم گفتند اصلا شاید این موضوع ربطی به واکسن نداشته باشد. این موضوع خطرناک نیست و موقت خواهد بود و مرگ و میر به دنبال نداشته است. تئوری‌هایی داریم اما باید صبر کنیم بررسی کامل شود. اگر بدانیم بروز خاصیت ذکر شده به خطر واکسن است شاید لازم باشد تعدیلاتی در ساختار واکسن رخ دهد اما این احتیاج به تحقیق و مستندات دارد.

بررسی خاصیت آهن ربایی واکس کرونا

اول از همه: اگر قرار است پس ازتزریق واکسن، بازوی شما مانند در یخچال آهن‌ربارا نگه دارد، باید مقدار قابل توجهی فلز به وسیله واکسن به بازوی شما وارد شود آن باشد؛ در حالی که مقدارواکسن کووید-۱۹کمتر از ۱ میلی لیتر است. مثلا واکسن فایزر و مدرنا ۳/۰ میلی لیتر است. این حجم اصلاً برای وارد کردن یک تراشه به داخل بدن کافی نیست. حتی اگر تمام محتوای واکسن فلز باشد، باز هم برای اینکه به بازوی شما خاصیت جذب آهن‌ربا بدهد کافی نیست.

دوم اینکه؛ مواد تشکیل دهندهواکسن‌های فایزر، مدرنا و جانسون و جانسوندر سایت سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا را منتشر شده است،واکسن فایزراز ماده mRNA، لیپید، کلرید پتاسیم، فسفات پتاسیم مونوبازیک، کلرید سدیم، دی هیدرات فسفات سدیم دو پایه و ساکارز تشکیل شده است. ترکیب واکسن مدرنا نیز مشابه واکسن فایزر است که شامل:mRNA، لیپیدها، ترومتامین، ترومتامین هیدروکلراید، اسید استیک، سدیم استات سه هیدرات و ساکارزمی‌شود.

مواد تشکیل دهنده واکسن جانسون و جانسون اندکی متفاوت است. واکسن جانسون و جانسون از نظر ترکیب ژنتیکی با دو واکسن دیگر متفاوت است. در این واکسن از ویروس ضعیف شده سارس به جای فناوری mRNA استفاده شده است. اما بقیه ترکیب آن تفاوت چندانی ندارد و شامل اما بقیه تفاوت چندانی با مونوهیدرات اسید سیتریک، دی هیدرات سیترات تری سدیم، اتانول، ۲ هیدروکسی پروپیل β سیکلودکسترین (HBCD)، پلی سوربات ۸۰ و کلرید سدیم می‌شود.

اما در مجموع اگر استفاده از mRNA در واکسن‌های مدرنا و فایزر و استفاده از ویروس ضعیف شده در واکسن جانسون و جانسون را کنار بگذاریم، ترکیب کلی واکسن‌ها لیپید، پروتئین، نمک و شکر است که در بسیاری از غذاها و مواد خوراکی پیدا می‌شود و شامل مواد مغناطیسی نیستند.

سوم اینکه؛ این تئوری توطئه که«درون واکسن‌ها تراشه وجود دارد»، هیچ پشتوانه علمی ندارد. از قضا این ادعاها در شبکه‌های اجتماعی‌ای مانند فیسبوک منتشر می‌شود که بیشتر از هر تراشه‌ای شما را رصد می‌کند! شما در این شبکه‌ها با ویدئوهایی مواجه می‌شوید که در آن‌ها آهن‌ربا به بازوی افراد می‌چسبد در حالی که شما نمی‌دانید این افراد از چه شیوه‌ای برای چسباندن این وسایل به بازوی خود استفاده می‌کنند. ترفندهایی که می‌تواند شامل استفاده از چسب مایع، نوار چسب، عسل یا سایر لوازم چسبنده باشد. حقیقت این است که هیچ ادعای واضحی درباره وجود تراشه درون ترکیب واکسن‌ها وجود ندارد.

در آخر اینکه واکسن آهن‌ربا جذب نمی‌کند اما برای شما آرامش به همراه می‌آورد و باعث می‌شود مثل گذشته زندگی کنید. افرادی که واکسن زده‌اند کمتر ویروس را به خود حمل می‌کنند و در نتیجه کمتر سایر افراد را دچار بیماری می‌کنند.

آیا خاصیت آهن ربایی واکسن کرونا خطرناک است؟

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: مواردی مانندمغناطیسی شدن بدنپس از تزریق واکسن کرونا که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده، به هیچ عنوان مبنای علمی ندارد.

عاطفه عابدینی، درباره مباحث مطرح شده در فضای مجازی در زمینه مغناطیسی شدن بدن پس از تزریق واکسن کرونا، افزود: روز گذشته در این زمینه گفته شد که باید فرصت بدهید تا جواب علمی و قانع کننده ارائه شود که طبق تحقیقات صورت گرفته، شواهدی مبنی بر اینکه واکسن کرونا (هر برند واکسن) باعث ایجاد این خاصیت در انسان‌ها می‌شود، وجود ندارد. مردم به هیچ وجه نگران این شایعات نباشند و خبرها را فقط از منابع معتبر و سایت وزارت بهداشت دنبال کنند و به مطالب غیرعلمی منتشر شده در فضای مجازی توجهی نکنند.

وی ادامه داد: چسبیدن فلزات به بدن در برخی افراد ممکن است رخ بدهد و در بسیاری افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند نیز مشاهده شده است. بنابراین به هیچ وجه نمی‌توان چنین چیزی را به تزریقواکسن کرونانسبت داد.

عابدینی گفت: مواردی مانند چربی پوست یا رطوبت یا تکیه گاه بودن قسمتی از بدن در این زمینه ممکن است موثر باشد و نباید این مباحث را به موضوع مهم واکسیناسیون کرونا نسبت داد.

دبیر کمیته علمی کشوریکووید ۱۹گفت: جهان بیش از یک سال و چهار ماه است که بابیماری کووید ۱۹مبارزه می‌کند و در این مسیر سخت، فرآیند واکسیناسیون در کشور ما نیز آغاز شده و ادامه پیدا کرده است. برخی افراد غیرعلمی با مقاصد نامعلوم و بهره گیری از مباحث نادرست، در این بازه زمانی حساس، موارد غیر علمی را مطرح کرده‌اند که مورد تایید نبوده و مورد اخیر نیز یکی از همین موارد محسوب می‌شود که ارتباطی به واکسن کرونا ندارد.

گردآورنده: علی اکبر رضایی



#سرگرمی #خواندنی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

نیلوفر حجابی Author at وبلاگ فروشگاه اینترنتی تکنولایف

9 ماه پیش

جبرئیل نوکنده امروز (سوم شهریور ماه) در جمع خبرنگاران، یادآوری کرد: در موزه ملی ایران ۵۰۰۰ اثر تاریخ

10 ماه پیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی ترانه باران، از نی ت

10 ماه پیش

به گزارش همشهری‌آنلاین، رامین رضاییان شروع خوبی در استقلال داشته. او پس از ارسال یک پاس گل در بازی ب

10 ماه پیش

در این مطلب شما را با بهترین مارک یخچال ایرانی و بهترین برند یخچال خارجی در انواع مدل های یخچال فریز

10 ماه پیش

سوم شهریورماه، سیدرضا صالحی امیری با خداحافظی عزت‌الله ضرغامی بر صندلی ارگ آزادی تکیه زد و با وجود م

10 ماه پیش

در این مطلب می خوانید ویژگی های جاروبرقی کم مصرف چیست و در ادامه بهترین جارو برقی کم مصرف و پرقدرت ب

10 ماه پیش

طی روزهای اخیر شایعاتی در خصوص انتقال مدافع چپ استقلال به فولاد خوزستان مطرح شده بود. به گزارش خبرگز

10 ماه پیش

به گزارش ایسنا، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صبح شنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۳ از سوی سیدعزت‌ا

10 ماه پیش

بیشتر...