بهترین زمان مصرف کپسول فروفورت دئودنال کی است صبح یا شب
کپسول فروفورت دئودنال
کپسول فروفورت دئودنال یک مکمل آهن است که معمولا برای درمان یا پیشگیری از کم خونی تجویز می شود. برای اینکه جذب آهن در بدن به بهترین شکل انجام شود، زمان مصرف آن اهمیت زیادی دارد. بسیاری از افراد نمی دانند که مصرف این کپسول در چه ساعتی از روز، مثلا صبح یا شب، موثرتر است. در این مطلب، به بررسی بهترین زمان مصرف کپسول فروفورت دئودنال می پردازیم تا بیشترین فایده را از آن ببرید.
امروز در آلامتو مقاله تحت عنوانبهترین زمان مصرف کپسول فروفورت دئودنالکی است؟ صبح یا شب؟ را برای شما آورده ایم همراه ما باشید.
کپسول فروفورت دئودنال برای چیست
کپسول فروفورت دئودنال عبیدی (Ferro Fort Duodenal) حاوی فروس گلایسین سولفات است که معادل ۸۰ میلی گرم آهن دو ظرفیتی بوده و برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن مورد استفاده قرار می گیرد. این مکمل با جذب بالاتر و عوارض گوارشی کمتر نسبت به بسیاری از انواع دیگر آهن، به ویژه پس از فروس گلوکونات، گزینه ای موثر برای جبران کمبود آهن در بدن است.
فروفورت دئودنال معمولا در شرایطی مانند کم خونی فقر آهن، دوران بارداری و شیردهی، کودکی، رژیم غذایی کم آهن و پس از خونریزی های حاد یا مزمن تجویز میشود. البته میزان و نحوه مصرف آن باید حتما توسط پزشک تعیین گردد.
بهترین زمان مصرف کپسول فروفورت دئودنال کی است؟
کپسول فروفورت دئودنال یک مکمل غذایی حاوی آهن است که برای درمان فقر آهن و آنمی ناشی از آن کاربرد دارد و معمولا در افرادی مانند زنان باردار، اهداکنندگان مکرر خون و بیماران سرطانی بیشتر مورد نیاز قرار می گیرد. برای اثربخشی بهتر، این مکمل باید طبق دستور پزشک و به طور منظم مصرف شود.
به طور معمول توصیه میشود کپسول فروفورت دئودنال در ساعات صبح و با معده خالی (حدود یک ساعت پیش از صرف صبحانه) همراه با مقدار کافی آب مصرف گردد تا جذب آهن در بدن به حداکثر برسد.
خوردن صبح کپسول فروفورت دئودنال بهترین موقع می باشد.
بهترین زمان مصرف کپسول فروفورت دئودنال در بارداری
در دوران بارداری، بهترین زمان مصرف کپسول فروفورت دئودنال مصرف صبحگاهی و با معده ی نسبتا خالی است تا جذب آهن در بدن به حداکثر برسد. طبق دستورالعمل های شرکت تولیدکننده و منابع دارویی معتبر، بهترین زمان مصرف به این صورت است:
صبح، حدود یک ساعت قبل از وعدهی صبحانه (ناشتا)، یا در فاصله ی مناسبی از وعده های غذایی، یعنی حداقل ۲ ساعت قبل یا بعد از غذا .
در بارداری این بازه ی مصرف اهمیت بیشتری دارد، چرا که نیاز به جذب آهن به ویژه در سه ماهه های دوم و سوم افزایش می یابد . حتما میزان دقیق مصرف و دورهی درمان را با پزشک یا متخصص زنان مشخص کنید، زیرا دوز تجویزی بر اساس سطح هموگلوبین، آهن ذخیره شده (فریتین) و وضعیت سلامت مادر تعیین میشود.
عوارض قرص فروفورت دئودنال چیست؟
۱. تداخل های دارویی:
پیش از مصرف کپسول فروفورت دئودنال، اگر از داروهایی مثل مسکن ها و داروهای روماتیسمی (مثل سالیسیلات ها و فنیل بوتازون)، آنتی اسیدها، مکمل های حاوی کلسیم، منیزیم یا آلومینیوم، تتراسایکلین ها، بیس فسفونات ها، برخی آنتی بیوتیک ها (مثل سیپروفلوکساسین، لووفلوکساسین، نورفلوکساسین و افلوکساسین)، یا داروهایی مانند لوودوپا، التیروکسین و پنی سیلامین استفاده میکنید، حتما پزشک یا داروساز را مطلع کنید. چون مصرف همزمان این داروها با مکمل آهن میتواند باعث کاهش جذب یا ایجاد عوارض گوارشی شود. بهتر است بین مصرف این داروها و فروفورت دئودنال دستکم دو ساعت فاصله باشد.
۲. هشدارها و موارد احتیاط:
این مکمل حاوی مقدار بالایی آهن است (تقریبا ۷۸٪ بیشتر از حداکثر میزان مجاز روزانه) و باید تنها تحت نظر پزشک یا داروساز مصرف شود. هنگام رانندگی یا انجام کارهایی که نیاز به تمرکز دارند، نگرانی خاصی وجود ندارد. ممکن است در طول مصرف این دارو، رنگ مدفوع تیره شود یا برخی آزمایش های تشخیص خون در مدفوع نتیجه مثبت کاذب بدهند.
۳. موارد منع مصرف:
در صورت حساسیت به ترکیبات این مکمل یا داشتن بیماری هایی مانند هموکروماتوز (آهن زیاد در خون)، اختلالات خاص در مصرف آهن مانند تالاسمی، کم خونی سیدروبلاستیک یا مسمومیت با سرب، نباید از این دارو استفاده شود. همچنین مصرف آن در کودکان زیر ۶ سال ممنوع است.
قرص فروفورت دئودنال چاق میکند؟
کپسول فروفورت دئودنال معمولا باعث افزایش وزن نمی شود و حتی برخی تحقیقات نشان داده اند که ممکن است به کاهش وزن کمک کند، اما باید به عوارض جانبی دارو نیز توجه داشت.
در صورتی که دچار مشکلات وزنی هستید، مشورت با پزشک پیش از مصرف این مکمل ضروری است. این کپسول با پوشش خاصی به نام انتریک کوتد تولید شده که باعث میشود در معده حل نشود و فقط در روده باز شود، در نتیجه عوارض گوارشی مانند دل درد یا تهوع که معمولا با مصرف آهن همراه است، به حداقل برسد. این ویژگی باعث میشود جذب آهن بهتر انجام شود و مصرف آن برای افرادی که به آهن نیاز دارند، راحت تر و موثرتر باشد.
سخن آخر
در انتها می توان گفت کپسول فروفورت دئودنال یک مکمل آهن بسیار خوب برای کسانی که کم خونی شدید دارند و حتما باید صبح با معده خالی مصرف شود.
#سلامت #تغذیه_سالم
بیشتر...
تبلیغات
مقدار مصرف شربت اندانسترون برای کودکان چند سی سی است؟ عوارض شربت اندانسترون برای کودکان، شربت اندانس
بهترین قطره برای عفونت گوش بزرگسالان، طریقه مصرف قطره برای گوش برای عفونت، برای چرک گوش چه قطره ای خ
شربت برای تخلیه عفونت ریه، بهترین آمپول آنتی بیوتیک برای عفونت ریه، بهترین قرص آنتی بیوتیک برای عفون
برای خشکی چشم چی بخوریم؟ درمان خشکی چشم با چای، درمان خشکی چشم با خیار، درمان خشکی چشم با گلاب، درما
عرق كردن سر و گردن نشانه چيست؟ درمان عرق كردن سر و گردن در خواب، علت عرق كردن سر و گردن در زنان، علت
عوارض سرترالین در زنان در دراز مدت + عوارض وحشتناک مصرف سرترالین در مردان:عوارض سرترالین در زنان دار
علائم کورتیزول بالا در مردان، علائم کورتیزول بالا در زنان، ایا کورتیزول بالا خطرناک است، درمان خانگی
قرص منیزیم برای چی خوبه؟ قرص منیزیم را کی بخوریم؟ قرص منیزیم را چند روز یکبار بخوریم، قرص منیزیم را
حالت تهوع جنین پسر از کی شروع میشه؟ علایم واضح جنین پسر در ماه اول تا سوم:حالت تهوع جنین پسر بارداری
بیشتر...