آیا برونشیت مزمن قابل درمان است برای درمان برونشیت چه بخوریم
آیا برونشیت مزمن قابل درمان است؟
به طور کلی برونشیت نوعی بیماری است که مجاری تنفسی فرد را درگیر کرده و با ایجاد التهاباتی در قسمت نایژه و شش های بدن فرد منجر به بروز علائمی همچون سرفه های شدید، تنگی نفس و درد در قفسه ی سینه و… می شود.
منشاء به وجود آورنده ی این بیماری در بدن می تواند هم به دلیل عوامل ویروسی نظیر سرما خوردگی و یا ابتلا به آنفولانزا و یا هم در اثر عوامل دیگر محیطی همچون دود سیگار و یا آلودگی هوا و یا سایر عوامل محرک دیگر بیرونی نیز بوده باشد که تمامی این موارد می توانند باعث بروز چنین بیماری در فرد شده و او را درگیر کنند.
با بروز این بیماری اولین سوالاتی که مطرح می شود در خصوص درمان این بیماری و عوامل موثر در درمان آن می باشد که بسیار ذهن را درگیر کرده و همین امر موجب شده تا ما امروز در آلامتو برای شما مقاله ای را تحت عنوانآیا برونشیت مزمن قابل درمان است؟برای درمان برونشیت چه بخوریم؟ در نظر بگیریم و امیدواریم که این مطالب مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرند و برای شما مفید و سودمند بوده باشند.
آیا برونشیت خطرناک است؟
در خصوص پاسخ به این سوال باید خدمت شما عزیزان عرض کرد که بله، در صورتی که برونشیت به وجود آمده در بدن شما به موقع و یا اصولی توسط پزشک درمان نشود می تواند برای فرد خطراتی را به دنبال داشته باشد. البته دقت داشته باشید که خطرات این بیماری به خصوص در صورت مزمن شدن آن در بدن شما می تواند برای افرادی که دارای سیستم ایمنی بدن ضعیف و یا همچنین درارای بیماری ها و یا مشکلات ریوی بوده باشند خطرناک تر و جدی تری محسوب شود.
بنابراین هردو نوع برونشیت چه حاد و چه مزمن آن در صورت عدم درمان به موقع و یا در صورت داشتن مشکلات زمینه ای ریوی می تواند مشکلات جدی تری را برای فرد مبتلا به آن وجود آورد، اما به طور کلی ابتلا به برونشیت مزمن دارای خطرات بیشتر و بالاتری نسبت به رونشیت حاد می باشد.
آیا برونشیت مزمن قابل درمان است؟
برای پاسخ به این سوال ابتدا لازم است بدانید که برونشیت مزمن چیست؟ برونشیت مزمن به شرایطی گفته می شود که در آن بیمار به دلیل التهاب طولانی مدت ریه و اختلال راه هوایی خود دچار مشکل شده و با ایجاد سرفه های به صورت طولانی مدت از سه ماه گرفته تا سه سال تنفس و راه های تنفسی او مقداری مشکل و سخت می شود.
بروز این بیماری به شکل مزمن به دلیل آسیب هایی که به صورت طولانی مدت در اثر تحریک راه های هوایی به ریه ی فرد وارد می شود و همچنین به دلیل انسداد جریان هوا به صورت مداوم در ریه به طور کامل در بدن فرد قابل درمان نبوده و راه های درمانی آن نیز تنها منجر به کنترل کردن علائم و عوارض های ناشی از این بیماری در بدن فرد مبتلا می شوند.
به طور کلی لازم است که افراد مبتلا به برونشیت مزمن از عواملی که منجر به بروز اینگونه بیماری در آن ها شده است دوری کنند و همچنین به صورت منظم و دقیق زیر نظر پزشک مرتبط قرار بگیرند و با دریافت داروهای مرتبط با این بیماری و تغییر سبک زندگی خود و انتخاب شیوه درست و روش های زندگی سالم تر نسبت به درمان این بیماری در خود اقدام نمایند و به این صورت از شدت گرفتن این بیماری در خود به میزان قابل توجهی جلوگیری کرده و این بیماری را در بدن خود مدیریت نمایند.
برای درمان برونشیت چه بخوریم؟
شما می توانید برای درمان برونشیت با استفاده از مصرف برخی مواد غذایی و همچنین با استفاده از مصرف برخی گیاهان نسبت به درمان این بیماری ریوی اقدام فرمایید و با مصرف این موادغذایی تا حدودی در درمان خود موثر و مفید واقع شوید. در ادامه ما به برخی از مهم ترین این موارد برای شما اشاره میکنیم، همانند:
1.عسل : این ماده ی غذایی ارزشمند همیشه یکی از مواد غذایی مهم در درمان مورادی مثل گلو درد و یا درمان انواع سرفه ها و مشکلات تنفسی و ریوی شناخته می شود و به دلیل خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی آن یکی از مواد غذایی مهم و ارزشمند در خصوص درمان برونشیت شمرده و محسوب می شود.
2.نوشیدن نوشیدنی های گرم و ولرم و همچنین نوشیدن چای های گیاهی همچون چای آویشن، زنجبیل و… و یا حتی نوشیدن آب جوشیده ی ولرم شده می توانند در آرام کردن و تسکین علائم برونشیت از طریق کاهش التهابات و همچنین در رقیق کردن خلط و مخاط ایجاد شده در گلو فرد مبتلا به این بیماری نقش مهم و قابل توجهی داشته باشند.
3.مصرف زنجبیل به دلیل خواص ضد النهابی و تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به این بیماری یکی از مواد غذایی مهم و توصیه شده به افراد مبتلا به برونشیت محسوب و شناخته می شود.
4.استفاده از ریشه ی گیاه شیرین بیان نیز برای افراد مبتلا به بیماری برونشیت می تواند علاوه بر تسکین و آرام کردن آن ها در درمان این بیماری نیز تاثیر داشته باشد و این کار را از طریق بالا بردن سیستم ایمنی بدن این افراد و همچنین خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی خود در بدن این افراد انجام میدهد.
5.گیاه آویشن یکی از پر مصرف ترین گیاهان دارویی برای درمان و از بین بردن بیماری های تنفسی و ریوی در میان مردم شناخته می شود و شما می توانید از این گیاه برای درمان بیماری برونشیت هم در بدن خود استفاده و مصرف نمایید.
6.زردچوبه هم یکی از ادویه هایی است که دارای خاصیت ضد التهابی بوده و می توان از آن برای از بین بردن التهابات ناشی از این بیماری نیز در بدن استفاده کرد.
7. در صورت ابتلا به بیماری برونشیت به خصوص از نوع حاد آن شما می توانید از سیر تازه هم به دلیل خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی آن همانند آنتی بیوتیک استفاده و مصرف نمایید و به این صورت در درمان آن موثر و مفید واقع شوید.
آنتی بیوتیک برای برونشیت
شما می توانید در صورت تشخیص و یا تجویز پزشک از برخی آنتی بیوتیک ها برای درمان ابتلا به بعضی از موارد برونشیت در بدن خود استفاده کنید و به این طریق در درمان تعدادی از انواع این نوع بیماری در بدن خود نقش موثر داشته باشید. برای مثال در صورت ابتلا به برونشیت حاد با منشاء باکتریایی شما می توانید زیر نظر پزشک و با تجویز او نسبت به مصرف برخی از آنتی بیوتیک ها برای درمان آن اقدام نمایید.
البته دقت داشته باشید که به هیچ عنوان نباید اینگونه آنتی بیوتیک ها را به صورت خودسرانه و بدون تجویز پزشک استفاده کنید و باید آن را در صورت تشخیص و یا تجویز پزشک برای درمان برونشیت خود مصرف و یا استفاده فرمایید.
همچنین توجه داشته باشید که برونشیت مزمن و یا برونشیت حاد ویروسی برای درمان خود نیازی به آنتی بیوتیک نداشته و نباید برای درمان اینگونه برونشیت ها از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد.
بهترین شربت برای برونشیت
برای پیدا کردن بهترین شربت برای درمان برونشیت ابتدا لازم است که نوع و شدت این بیماری و همچنین منشاء به وجود آورنده ی آن را در بدن فرد مبتلا بررسی نمود و سپس متناسب با تجویز و تشخیص پزشک بهترین نوع شربت را برای درمان آن تهیه و استفاده کرد.
با این حال باید بدانید که با توجه به علائم این بیماری که منجر به ایجاد سرفه و یا ایجاد مخاط و خلط در گلوی فرد مبتلا به این بیماری می شود بهتر است که از شربت های گیاهی و خلط آوری نظیر شربت آویشن، شربت برونشی پرت، شربت زوفا و شربت آیورامی و…زیر نظر پزشک و با تجویز او برای بهبود علائم این بیماری استفاده و مصرف کنید.
سخن آخر
امیدواریم مقاله ای که امروز در آلامتو برای بیماری برونشیت تهیه کرده ایم و آن را برای شما عزیزان تحت عنوان آیا برونشیت مزمن قابل درمان است؟ برای درمان برونشیت چه بخوریم؟ بررسی کردیم برای شما مفید و سودمند بوده باشد و از مطالعه ی آن نیز لذت برده باشید.
#سلامت #تغذیه_سالم
بیشتر...
تبلیغات
خواص خوردن خربزه در بارداری و زیبایی جنین + بهترین زمان خوردن خربزه در بارداری:خواص خوردن خربزه در ب
لکه های سیاه روی پوست صورت و بدن نشانه چیست؟ درمان لکه های سیاه روی پوست:لکه های سیاه روی پوست صورت
دهانشویه خانگی برای عفونت لثه + بهترین دهانشویه برای التهاب لثه:دهانشویه خانگی برای عفونت لثه و الته
علائم کمبود ویتامین b12 در زنان چیست و چه عواملی باعث کمبود ویتامین b12 می شود؟:علائم کمبود ویتامین
کمبود ویتامین دی باعث چه بیماری میشود، علائم کمبود ویتامین دی در ناخن، عوارض کمبود ویتامین دی بر پوس
درد لگن در بارداری و جنسیت جنین، درد لگن در بارداری خطرناک است؟ درد لگن سمت چپ در بارداری نشانه چیست
نحوه مصرف اسپیداکتون برای تنبلی تخمدان، نحوه مصرف اسپیداکتون برای ریزش مو، نحوه مصرف اسپیداکتون برای
کمبود چه ویتامینی باعث لرزش دست میشود؟ چه بیماری هایی باعث لرزش دست میشود؟ لرزیدن دست راست و چپ نشان
طرز خشك كردن انگور در خانه و طریقه درست کردن کشمش خانگی:خشك كردن انگور کشمش خانگی یکی از ساده ترین و
بیشتر...