سقط جنین تا چند ماهگی مجاز است از نظر شرعی در اسلام
سقط جنین تا چند ماهگی مجاز است؟ از نظر شرعی و در اسلام
سقط جنین یکی از مسائل مربوط به بارداری است که می تواند یا به صورت ناخواسته و یا به صورت خواسته برای برخی از بانوان رخ دهد و در صورت خواسته بودن این امر از دیدگاه اسلام عملی حرام و دوری از آن بر تمامی مسلمانان واجب و ضروری است و بهتر است که تمامی مسلمانان از چنین امری دوری کرده و از انجام آن پرهیز نمایند و در صورت عدم قصد به بارداری احتیاط و جلوگیری های واجب و ضروری را برای جلوگیری از وقوع و کنترل آن رعایت فرمایند.
اما در برخی مواقع این عمل ممکن است به صورت ناخواسته و یا اتفاقی برای فرد رخ داده و یا ممکن است توسط پزشک برای فردی توصیه شود که در این موارد شما می توانید با رعایت برخی شرایط دینی و همچنین با داشتن حکم قانونی پزشک به انجام چنین عملی اقدام نمایید.
امروز ما در آلامتو به بررسی بیشتر این موضوع برای شما عیزان تحت عنوانسقط جنین تا چند ماهگی مجاز است؟از نظر شرعی و در اسلام پرداخته ایم و امیدواریم که این مطالب مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرند.
سقط جنین تا چند ماهگی مجاز است؟
در کشور ما ایران، سقط جنین در صورت خواسته بودن و یا عمدی بودن آن عملی غیر قانونی است که از نظر اسلامی و شرعی عملی حرام و خلاف شرع بوده و مسلمانان باید از چنین امری دوری کنند و در صورت عدم قصد به بارداری موارد لازم و مراقبت های لازم در این خصوص را رعایت فرمایند تا به این وسیله از بروز چنین امری در خود جلوگیری کنند.
اما در برخی مواقع خاصی ممکن است به دلایل مختلفی مثل: ایجاد نقص و یا مریضی ژنتیکی و زمینه ای در جنین و یا در صورت به خطر افتادن جان مادر پس از انجام عمل زایمان و یا ادامه ی بارداری در او ممکن است که پزشک چنین موردی را برای فرد توصیه نماید و ردر چنین شرایطی انجام این عمل ضروری بوده و به همین دلیل هم دیگر حرام و یا غیر مجاز نمی باشد و فرد با رعایت اصول شرعی و با داشتن حکم پزشکی قانونی می تواند به چنین امری عمل نماید.
سقط جنین تا چند ماهگی از نظر شرعی و در اسلام
در خصوص بررسی حکم شرعی و اسلای این امر باید به شما بگوییم که همانطور که در مطالب بالا نیز به آن اشاره شد سقط جنین به صورت خواسته و یا عمدی در اسلام عملی حرام و غیر شرعی محسوب می شود و به هیچ عنوان نباید مسلمانان بدون نظر و تجویز پزشک به این عمل غیر شرعی به صورت عمدی اقدام کنند.
اما در برخی مواقع ممکن است پزشک متناسب با شرایط جنین و یا متناسب با شرایط مادر سقط جنین را به فرد توصیه نماید که در صورت داشتن توصیه پزشک برای انجام چنین اقدام دیگر این عمل ممنوع نبوده و دارای حکم شرعی حرام نیز نمی باشد.
البته که دقت داشته باشید همیشه عمل سقط جنین به صورت خواسته و یا عمدی برای فرد رخ نمی دهد و در برخی مواقع ممکن است که این امر به صورت اتفاقی و کاملا ناخواسته و غیر عمدی برای فردی رخ دهد که در این صورت نیز حکم این عمل به دلیل نبودن هیچ عمد و دخالت و یا انگیزه ای در آن حرام نمی باشد.
سخن آخر
از یکایک شما عزیزانی که امروز ما را در آلامتو در این پست تحت عنوان سقط جنین تا چند ماهگی مجاز است؟ از نظر شرعی و در اسلام همراهی کردید سپاس گذار و قدردانیم و امیدواریم که این مطالب برای شما مفید و کاربردی بوده باشند و در صورت تمایل آن را با سایر دوستان دیگر خود نیز به اشتراک بگذارید.
#سلامت #تغذیه_سالم
بیشتر...
تبلیغات
چگونه بفهمیم که آبله مرغان گرفته ایم؟ علائم آبله مرغان در کودکان و بزرگسالان:علائم آبله مرغان آبله م
درمان نازک شدن موی سر زنان، درمان نازک شدن موی سر مردان، کمبود کدام ویتامین باعث نازک شدن مو میشود؟
درمان قطعی آب آوردن ریه در سالمندان، علائم آب آوردن ریه بعد از عمل قلب باز، آب آوردن ریه بر اثر عفون
علت کوتاه شدن فاصله بین دو قاعدگی و یا زیاد شدن فاصله بین دو قاعدگی چیست؟:علت کوتاه شدن فاصله بین دو
علائم تنبلی تخمدان در دختران چیست؟ درمان گیاهی تنبلی تخمدان در دختر مجرد:تنبلی تخمدان در دختران تنبل
قرص سیتالوپرام برای چی خوبه؟ عوارض و نحوه مصرف قرص سیتالوپرام 10 و 20:قرص سیتالوپرام گاهی اوقات زندگ
برای آبسه دندان چی خوبه؟ درمان خانگی و فوری آبسه دندان و ورم صورت:آبسه دندان آبسه دندان یکی از مشکلا
آیا استرس باعث بالا رفتن پرولاکتین میشود؟ چه چیزهایی باعث بالا رفتن پرولاکتین میشود؟ عوارض پرولاکتین
فاصله بین دو قاعدگی چگونه محاسبه میشود؟ فاصله بین دو قاعدگی چند روز است؟ قاعدگی منظم چند روز است؟
بیشتر...