بیتوته |
3 سال پیش

نمکی: در مبارزه با کرونا تاریخ ساز شدیم



 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی,نمکی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: غیرت، وفاق و همدلی مردم کشورمان سبب شد در عرصه مبارزه با کرونا تاریخ ساز شویم.

دکتر سعید نمکی صبح امروز در آئین بهره برداری از ۳۰ پروژه بهداشتی درمانی در استان هرمزگان، افزود: امروز باید به خود ببالیم که در دورترین نقاط کشور دستگاه سی تی اسکن وجود دارد و چهره محرومیت در بخش سلامت در حال زدودن است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در دولت های یازدهم و دوازدهم روند توسعه عادلانه زیرساخت های نظام سلامت روند رو به شتابی به خود گرفته است، تصریح کرد: آنچه در دولت یازدهم و دوازدهم به وقوع پیوست تحولی شگرف در بحث زیرساخت های نظام سلامت بوده و معادل تمامی خدمات این بخش پس از انقلاب اسلامی بوده است.

نمکی با اشاره به اینکه متأسفانه گرفتار یک پاندمی شدیم که شاید هر ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال یکبار در جهان رخ دد و شیوع کرونا کار را برای تمامی کشورها سخت کرد، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی معمولا نظام اجرایی کشورها زمین گیر شده و توسعه ای در کار نیست اما با لطف پروردگار و همت تمامی تلاشگران عرصه بهداشت و درمان شاهد هستیم ایران اسلامی بار دیگر حماسه ای بی بدیل رقم زد.

وی ادامه داد: گرچه در بحث شبکه نظام سلامت و خانه های بهداشت دارای شبکه ای قوی هستیم اما در بحث تخت بیمارستانی با کمبود مواجه هستیم، اظهار کرد: به ازای هر یک هزار نفر با ۱.۶ تخت بیمارستانی در کشور دست و پنجه نرم می کنیم که حتی به آمار ضعیفترین کشورهای اروپایی در بحث مبارزه با کرونا هم نمی رسد و در تلاشیم این آمار را افزایش دهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه غیرت، وفاق و همدلی مردم کشورمان سبب شد در عرصه مبارزه با کرونا تاریخ ساز شویم، تصریح کرد: وقتی به هرمزگان سفر کردم و استاندار از افزایش تولید در فولاد و آلومینیوم صحبت می کند یعنی این سرمزین هم کرونا را مدیریت کرد و هم در مبارزه با آن در تولید به جهش دست یافت و این یعنی تاریخ سازی.

وی با اشاره به اینکه آیندگان این روزها را به عنوان برگ زرینی در تاریخ کشورمان ثبت خواهند کرد و به دستان غیرتمند تلاشگران عرصه بهداشت و درمان و تولید افتخار خواهند کرد، افزود: وقتی در تابستان طاقت فرسای هرمزگان عزیزان کادر درمان در بخش کرونا هرمزگان مجاهدت می کنند، مسئولان و نمایندگان مجلس پای کار هرمزگان تلاش کردند و با رایزنی امروز توانستند منشأ تحولات بزرگی در بخش زیرساخت ها را رقم بزنند.

نمکی با بیان اینکه در بند تحریم های ظالمانه دشمنان جنگیدیم و امروز به خود می بالیم که کشور را در مسیر سلامت و توسعه قرار داده ایم، عنوان کرد: برای جذب توریست سلامت در هرمزگان برنامه های زیادی در دستور کار است و در حال فراهم کردن شرایط برای تحقق آن هستیم.

وی در پایان گفت: تا پایان دولت دوازدهم به تعداد تخت های بیمارستانی استان هرمزگان افزوده خواهد شد و امیدواریم این روند همچنان با شتاب در مسیر درست حرکت کند.

صبح امروز با حضور دکتر سعید نمکی در سالن فارابی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس ۳۰ پروژه بهداشتی و درمانی هرمزگان با اعتبار ۲۳۷۲ میلیارد و ۶۹۸ میلیون ریال به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.



#‌پزشکی منبع: بیتوته

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

پریروز

نگهداری اشتباه از پیاز و سیر باعث جوانه زدن آنها می‌شود، از این رو برای جلوگیری از این مساله باید روش‌های صحیح برای نگهداری آنها به کار ببرید.

21 ساعت پیش

آیا ویتامین D روند پیری را در انسان‌ها کاهش می‌دهد؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است مطالعات دانشمندان را مورد بررسی قرار دهیم.

2 روز پیش

قهوه به شما کمک می‌کند تا هوشیاری بیشتری داشته باشید و بدون اتلاف انرژی، تمرکز خود را بالا ببرید و این یک علامت خوب از خوردن قهوه است.

3 روز پیش

انتخاب نوشیدنی‌هایی که شیرینی طبیعی و فواید تغذیه‌ای را ارائه می‌دهند، می‌تواند به کاهش هوس به شیرینی و در عین حال به سلامت کلی کمک کند

19 ساعت پیش

تحقیقات نشان می دهد که ورزش می تواند به کاهش تجمع چربی مرتبط با افزایش سن در بدن کمک کند.

پریروز

اگر احساس خستگی برای شما مدت‌ها است که به امری دائمی تبدیل شده، حتماً به پزشک مراجعه کنید؛ اگر آهن کافی در بدن شما وجود ندارد، رژیم غذایی خود را تغییر دهید و اسفناج و گوشت بیشتری مصرف کنید.

18 ساعت پیش

تستوسترون هورمونی است که سبب افزایش ویژگی‌های جنسی مردانه می‌شود. هورمون‌ها همان پیام‌رسان‌های شیمیایی هستند که سبب شروع تغییرات مورد نیاز در بدن می‌شوند. تستوسترون نوعی هورمون آندروژن است (یعنی هورمونی که مسئول شکل‌گیری ویژگی‌های مردانه است)، که توسط انواعی از سلول‌ها در بیضه تولید می‌شود که به آنها سلول‌های لیدیگ می‌گویند. این هورمون پس از آن‌که تولید شد وارد گردش خون می‌شود تا عملکرد خود را ایفا کند و میزان آن در بدن توسط مغز و غذه هیپوفیز کنترل می‌شود.

2 روز پیش

محققان دانشگاه لوزان سوئیس به ارتباط بین درآمد و سرعت پیری مغز انسان دست یافته‌اند.

2 روز پیش

بیشتر...