همسریابی به شیوه مدرن سلامت نیوز
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، چند روز پیش یک عکس از آگهی همسریابی بر در و دیوار خیابانها که فرد متقاضی عاجزانه خواسته بود همسری با ویژگیهایی که نام برده، برای او پیدا شود، وایرال شد و باز شیوه پیدا کردن همسر مناسب را در افکار عمومی داغ کرد. این آگهی در حالی دستبهدست میشد که هر روز در شبکه ایکس(توییتر)، تعداد زیادی افراد حقیقی این درخواست را به انواع مختلف تکرار میکنند و همه اینها نشان میدهد که پیدا کردن همسر خوب، همچنان برای تعداد زیادی، فرایند سخت و پیچیدهای است.
جالب این است که مراکز همسانگزینی زیادی برای حل این مشکل در سالهای گذشته راهاندازی شده است. فعالیت این مراکز در واقع مدل به روز شده شیوههای سنتی و قدیمی است.
دهه شصتیها بیشترین مراجع این مراکز
اطلاعات منتشرشده از سوی سازمان تبلیغات نشان میدهد که دهه شصتیهایی که از پیدا کردن همسر از طریق دوست و آشنا ناامید شدهاند، بیشترین جمعیت مراجعهکننده به این مراکز را تشکیل میدهند.
فقط ازدواج دائم
با اوج گرفتن فعالیت این مراکز، برخی مدعی شدهاند که مراکز همسانگزینیفضا را برای ازدواج موقت باز خواهند کرد اما واقعیت این نیست؛ موضوعی که محمد مروار، دبیر شورای بررسی صلاحیت مراکز همسانگزینی سازمان تبلیغات اسلامی هم بر آن تأکید دارد:«پیگیری ازدواج موقت در مراکز همسانگزینی زیر چتر قانون، خط قرمز سازمان تبلیغات اسلامی است و اگر کنشگری در مرکز همسانگزینی اقدام به این امر کند مجوز او ابطال و مدیر مرکز بازخواست خواهد شد.»
تعرفه 200هزار تومانی
افرادی که برای پیدا کردن همسر به این مراکز مراجعه میکنند، باید مبلغ مشخصی را بهعنوان هزینه به این مراکز بپردازند. براساس تعرفه ارائهشده از سوی سازمان تبلیغات اسلامی از هر فرد برای تشکیل پرونده و ثبتنام 150هزار تومان دریافت میشود و در مرحله بعد برای معرفی هر فرد مناسب ازدواج،50هزار تومان دیگر باید پرداخت شود.
مراحلی که برای پیدا کردن همسر باید سپری کنید
1-احراز هویت (هویت شخصی و...)
2-پر کردن پرسشنامه
3-پرکردن فرمی مخصوص علاقهمندیها، وضعیت اجتماعی، سطح درآمد و...
4-انجام تستهای روانشناسی
5-تشخیص مناسب بودن افراد براساس اطلاعات
6-اعلام نتیجه از سوی مسئولان مرکز همسانیابی
7-برگزاری چند جلسه مشترک بین دو طرف با حضور نماینده مرکز
8-مطلع ساختن خانواده درصورت مثبت بودن
#اخبار_سلامتی
بیشتر...
تبلیغات
سقط جنین غیرقانونی و انجام آن در مراکز غیر بهداشتی، بهویژه در صورت عدم مشورت با پزشک، عوارض خطرناکی برای سلامت مادر به همراه دارد.
پیادهروی کوتاه پس از صرف غذا نه تنها به هضم بهتر کمک میکند، بلکه مزایای مهمی برای سلامت بدن دارد. به گفته دکتر «کریستوفر دامن»، متخصص دستگاه گوارش و استادیار دانشگاه واشینگتن، پیادهروی پس از غذا میتواند موجب تحریک حرکت رودهها شده و مشکلاتی چون نفخ و بازگشت اسید معده به مری (ترشکردن) را کاهش دهد.
استفاده از دهانشویهها برای کودکان نیازمند احتیاط است. توجه به ترکیبات موجود در دهانشویه و مشاوره با دندانپزشک میتواند به کاهش خطرات و حفظ سلامت دهان کودکان کمک کند.
زگیل تناسلی، یکی از شایعترین عفونتهای منتقله از راه جنسی است که توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد میشود. هدف ما در این مقاله این است که به شما اطلاعات دقیق و قابل اعتمادی در مورد انتقال زگیل تناسلی و روشهای پیشگیری از آن ارائه دهیم. با مطالعه این مقاله، میتوانید درک بهتری از این بیماری پیدا کرده و تصمیمات آگاهانهتری در مورد سلامت خود بگیرید.
در فصل زمستان، برای حفظ دمای بدن و پیشگیری از از دست دادن گرما، نیاز به توجه ویژهای به نوع پوشاک، فعالیت بدنی و تغذیه داریم. با رعایت برخی نکات ساده میتوانیم از سرمای شدید جلوگیری کرده و بدن را گرم نگه داریم.
تحقیقات جدید نشان میدهد که حتی فعالیت بدنی کوتاهمدت مانند پیادهروی یا بالا رفتن از پلهها میتواند تأثیر زیادی در کاهش فشارخون داشته باشد. جایگزینی رفتارهای بیتحرک با ورزش روزانه، میتواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی را به طور معناداری کاهش دهد.
انجام حرکات ورزشی در هر زمان توصیه میشود اما در فصل زمستان انجام تمرینات کششی بیش از همیشه ضرورت دارد.
چرا میل جنسیتان کاهش یافته ؟ دلایل پنهان بیمیلی جنسی و آشنایی با بهترین روشهای درمانی بی میلی جنسی برای بازگشت میل جنسی در مردان و زنان!
هورمون ها نقش مهمی در بدن زنان و مردان دارند؛ آنها به حفظ سطح قند خون سالم، ضربان قلب، متابولیسم، باروری و غیره کمک می کنند. هنگامی که هورمون های جنسی از تعادل خارج می شوند، بسیاری از سیستم ها، غدد و هورمون های دیگر می توانند تحت تأثیر قرار گیرند.
بیشتر...