درون مایه اصلی این کتاب نژاد پرستی در جامعه آمریکا، ناعدالتی احساس تعلق خاطر است نژادپرستی در کشور

درون مایه اصلی این کتاب نژاد پرستی در جامعه آمریکا، ناعدالتی احساس تعلق خاطر است نژادپرستی در کشور
درون مایه‌ی اصلی این کتاب نژاد پرستی در جامعه‌ی آمریکا، ناعدالتی و احساس تعلق خاطر است. نژادپرستی در کشور آمریکا تاریخ دیرینه‌ای دارد و همیشه یکی از اصلی‌ترین موضوعات داستان‌های نویسندگان آمریکایی مانند تونی ماریسون و ارنست همینگوی بوده است.

مبحث ناعدالتی زمانی در کتاب نفرتی که تو می‌کاری وارد می‌شود که یک پلیس سفید پوست خلیل را بدون هیچ دلیل موجهی به قتل می‌رساند. سیاه پوست بودن خلیل آن هم در قرن بیست و یکم به هیچ وجه دلیل موجهی برای کشتن او نبوده و نیست. بنابراین می‌توان متهم شدن تنها به دلیل رنگ پوست متفاوت را یک ناعدالتی بزرگ دانست.

آخرین موضوعی که آنجی توماس در کتابش به آن اشاره کرده است عدم احساس تعلق خاطر به یک جامعه است. یک جامعه فارغ از اندازه‌اش باید به تک تک اعضایش احساس تعلق خاطر بدهد اما جامعه‌ی سیاه‌پوستان آمریکا بعد از گذشتن حدود صد سال هنوزهم این احساس را از کشورشان دریافت نمی‌کنند و این اتفاق بیش از هرچیزی به آن‌ها آسیب می‌زند. ‎#‌کتاب_مهاجر#‌داستان#‌کتاب#‌همیشه_نمایشگاه#‌کتاب#‌خوانی#‌کتاب_دوست#‌مذهبی#‌درسی#‌دانشگاهی#‌فلسفی#‌کودک_نوجوان#‌رمان#‌ادبیات#‌تاریخی#‌روانشناسی#‌موفقیت#‌انگیزشی#‌کتاب_بخوان#‌فرهنگ#‌ادب#‌شاعر#‌معرفی_کتاب#‌خرید_کتاب#‌پیشنهاد_کتاب#‌کتابیسم#‌نفرتی_که_میکاری #‌نفرتی_که_تو_میکاری

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط