تبعات درد دل کردن جایی خارج از حریم خانه سلامت نیوز
به گزارش سلامت نیوز به نقل از جوان، زندگیهای مشترک بسیاری بر مدار بیاخلاقی جریان دارد که در مواردی بروز یک اتفاق پرده از این بیاخلاقیها برمیدارد. خارج شدن از معیارهای اخلاقی در زندگی مشترک، مرزهای جغرافیایی هم نمیشناسد و هر جای جهان که رقم بخورد، مورد سرزنش قرار میگیرد.
با این حال در وضعیت موجود و در جریان عبور از دوران سنت، با جابهجایی مرزهای اخلاقی مواجه هستیم که منجر به بروز مفسدههای بسیاری در جامعه شده است. دوران سنت با تأکید بر آموزههای دینی و اخلاقی با تابآوری جریانهای زندگی همراه بود که در آن طلاق و خیانت به زندگی مشترک به ندرت رقم میخورد، اما با ورود پدیدههای نوظهور به زندگی اجتماعی، زمینه بروز انحرافهای اخلاقی در جامعه شیوع پیدا کرد. گاه این انحرافها با مهارتهای طرفین برای حفظ روابط دنبال میشود و گاه با یک اتفاق به یک فاجعه ختم میشود.
ما پروندههای بسیاری با موضوع همسرکشی منتشر میکنیم که در جریان آن، خیانت یکی از زوجین منجر به خشونت و در مواردی باعث وقوع قتل میشود. روشن است پروندههای زیادی هم هست که به بروز جرائم جنایی ختم نمیشود و به دلیل حفظ آبروی خانوادگی گاه به جدایی ختم میشود یا با اصرار یکی از طرفین به طرح شکایت و بازداشت فرد خیانتکار منجر میشود. چند روز قبل خبری منتشر شد که در جریان آن زن و مرد خیانتکاری به اعدام محکوم شدند. زن جوان اعتراف کرده بود دوست داشته بچههایش صاحب ژن خوب شوند برای همین با رئیس شرکتی که در آن کار میکرده وارد رابطه شده و از او صاحب دو فرزند میشود که شوهرش به ماجرا مظنون و راز سیاه زن جوان برملا میشود.
بررسی پروندههای شکل گرفته نشان میدهد عمده زنان به دلیل خشونت شوهران خود وارد رابطههای پنهانی میشوند. معضلات اقتصادی، ازدواج اجباری، اعتیاد شوهر به مصرف موادمخدر، بیتوجهی و بدگمانی هم از عمده دلایلی هستند که سبب میشود زنان به دنبال گوش شنوایی برای درددلهای خود باشند. وابستگی ایجاد شده در جریان این روابط منجر به برقراری روابط جنسی و در مواردی طرح سناریوی قتل شوهر میشود. گاهی هم برملا شدن این روابط باعث میشود شوهران دست به قتل شریک زندگی خود بزنند.
آموزههای دینی و اخلاقی همواره خانوادهها را به پایبندی اصول دینی و اخلاقی دعوت میکند، با این حال بروز این مفسدهها در جامعه نشان میدهد کانونهای خانواده دستخوش آسیبهایی شده که با حرف و شعار نمیشود از بروز بیشتر آن جلوگیری کرد، چراکه از یکسو برای «فهم» اخلاق و «پایبندی» به زندگی باید به چیزی بیش از تبلیغ توجه کرد و از دیگر سو به عواملی که باعث سقوط اخلاقی در زندگی مشترک میشود، بیشتر توجه کرد.
#اخبار_سلامتی
بیشتر...
تبلیغات
به تازگی ترانه مبتذلی از یک خواننده لس آنجلسی در فضای مجازی دست به دست میشود و برخی نوجوانان هم با ساخت کلیپهایی آن را بازخوانی میکنند. تبعات چنین وقایعی بیش از آنچه به نظر میرسد دردناک است.
زردی نوزاد نگرانی بسیاری از والدین است. در این مقاله، علل، علائم، روش های تشخیص و درمان های مؤثر زردی نوزاد به طور کامل توضیح داده شده است.
نشستن طولانیمدت متابولیسم را کاهش میدهد و بر توانایی بدن در تنظیم قند و فشار خون و تجزیه چربی بدن تأثیر میگذارد. این میتواند منجر به چاقی و سندرم متابولیک شود؛ مجموعهای از شرایط که خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت را افزایش میدهد.
یک استاد تغذیه میگوید: محصولات غذایی تقلبی، بر حسب مواردی که مورد استفاده قرارمیگیرد، میتواند تأثیرات ناخوشایندی بر سلامت داشته باشد اما تقلب به دو شکل صورت میگیرد؛ یک مورد به صورت جایگزینی مواد است که مثلا باقالا را بهجای خلال پسته میفروشند و نوع دیگر تقلب هم به شکل فروش موادسوء و فاقد کیفیت است که طبیعتا هردونوع آن میتواند اثرات منفی برسلامت داشته باشد.
کالریها بخش مهمی از زندگی روزمره ما هستند و بدن ما به طور طبیعی مقداری از آنها را میسوزاند. آیا میدانید بدن شما در طول روز چقدر انرژی میسوزاند؟ عوامل مختلفی مثل سن، جنسیت، وزن و فعالیتهای روزانه این میزان را تعیین میکنند. در این مقاله، به بررسی چگونگی سوخت و ساز بدن و تأثیر فعالیتهایی مثل پیادهروی بر سوزاندن کالری پرداختهایم.
تحقیقات جدید نشان میدهد زنانی که قبل از ۴۰ سالگی یائسه میشوند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند. تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی زودرس میتواند سلامت متابولیک را تهدید کند.
بسیاری از افراد گمان میکنند که برای چربیسوزی بیشتر باید با معده خالی ورزش کنند، اما آیا این تصور درست است؟ در این گزارش، با نگاهی به توصیههای متخصصان تغذیه و فیزیولوژیستها، به شما میگوییم که بهترین زمان برای خوردن غذا قبل از ورزش، بعد از آن یا حتی در حین تمرین چیست.
وقتی درآمد مردم کاهش پیدا کند سفر از یک الزام به کالای لوکس تبدیل میشود. وقتی درآمد مردم کاهش و از سوی دیگر هزینههای زندگی افزایش پیدا کند سفر دیگر از فهرست نیازهای ضروری خط میخورد. درحالی که سفر به نوعی برای برگرداندن انگیزه دوباره فرد برای کار کردن است. یعنی به لحاظ روانی فرد نیاز دارد سفر برود تا بهتر زندگی کند و تجربیات سفرش را در کارش لحاظ کند، اما وقتی نتواند امرار معاش کند و نیازهای اولیهاش را تامین کند، سفر از زندگیها حذف میشود.»
متخصص کودکان تأکید کرد که شیردهی مکرر نه تنها برای رشد نوزاد ضروری است، بلکه در پیشگیری از مشکلاتی همچون زردی نیز نقش مهمی دارد.
بیشتر...