رفلاکس معده در سالمندان مرکز پرستاری سفیر آرامش
آیا با علائم رفلاکس معده در سالمندان آشنایی دارید؟ سالمندان به مرور زمان و با افزایش سن امکان دارد دچار بیماری های متفاوتی شوند، که یکی از بیماری های شایع در بین سالمندان رفلاکس معده است، که محتویات معده سالمندان به سمت مری باز می گردد. اکثر سالمندان در خطر ابتلا به این بیماری هستند، زیرا همانطور که میدانید سالمندان بالای ۶۵ سال از داروهای متفاوتی استفاده میکنند که موجب تغییر دستگاه گوارش آنان و ایجاد رفلاکس معده میشود.
با استخدامپرستار سالمنددر منزل خانواده ها با خیال راحت میتوانند وظیفه نگهداری از سالمند خود را به این شخص بسپارند، این افراد در زمینه بیماریهای شایع سالمندان اطلاعات لازم را فرا گرفته اند و میداند که در زمان بروز رفلاکس معده باید چه اقداماتی انجام دهند، تا انتهای مطالب همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیاورید.
رفلاکس معده در سالمندان
رفلاکس معده در سالمندان شامل بازگشت محتویات معده به مری است، امکان دارد آنزیم های معده، اسید معده و مواد غذایی از روده فوقانی به مری برگردد، سوزش سر دل می تواند جز علائم رفلاکس معده محسوب شود. اما بیماری پزشکی تلقی نمی گردد. سالمندان اگر به طور دائمی از داروهای ضد اسید استفاده می کنند، باید به پزشک متخصص مراجعه کنند، تا درمان لازم برای رفلاکس معده انجام گردد.
علائم رفلاکس معده در سالمندان
برخی از سالمندان مبتلا به رفلاکس معده هیچگونه علائمی ندارند. با توجه به مدت بیماری امکان دارد سالمندان دل درد یا علائم بسیار خفیف داشته باشند، علائم رفلاکس معده امکان دارد نیازمند انجام آزمایشات و درمان خاص باشد. برخی مواقع علائم معمولی این بیماری نشان دهندهبیماری قلبیاست، افرادی که مستعد بیماری قلبی هستند، یا دارای سابقه خانوادگی می باشند، باید به پزشک متخصص مراجعه کنند. زیرا علائم شبانه خطرناک هستند.
درمان رفلاکس معده در سالمندان
سالمندان برای درمان رفلاکس معده می توانند چند راهکار ساده را انجام دهند، پرستار سالمند در منزل می تواند درمان رفلاکس معده را به آن آموزش دهد و در طول درمان همراه سالمند باشد، در ادامه به چند راهکار درمان رفلاکس در سالمندان اشاره شده است:
کاهش وزن: سالمندانی که دچار افزایش وزن هستند با کاهش وزن خود مانع از ورود اسید معده به مری می شوند، زیرا شکم بزرگ مانع کارکرد صحیح معده میشود. پیشنهاد میشود مطلببرونشیت حاد در سالمندانرا مطالعه کنید.
مصرف بادام: بادام حاوی مقادیر بالای کلسیم است که جز خوراکی های ضد رفلاکس معده محسوب می شود.
مصرف آلوئه ورا: سالمندان می توانند با مصرف شربت آلوورا به طور روزانه رفلاکس معده خود را کاهش دهند.
ترکیب آب و آبلیمو: ترکیب آب گرم و آبلیمو موجب تعادل اسید معده در سالمندان می شود.
مصرف جوش شیرین: مخلوط آب و جوش شیرین باعث کاهش اسید معده میشود.
مصرف سرکه سیب: برای جلوگیری از رفلاکس معده می توان ترکیب سرکه سیب و عسل را مصرف کرد. همچنین میتوان از سرکه به جای لیمو در چای استفاده کرد.
مصرف سیب سرخ: سیب سرخ از عوامل بسیار تاثیرگذار در کاهش رفلاکس معده محسوب می شود.
مصرف دم نوش های بدون کافیین: دمنوش های مانند زنجبیل، نعنا و بابونه باعث کاهش علائم رفلاکس معده می شوند.
استخدام پرستار سالمند
همان طور که در مطالب بالا متوجه شدید با چند راهکار ساده، می توان باعث کاهش و درمان رفلاکس معده در سالمندان شد، امروزه با توجه به افزایش مشاغل کاری اکثر خانواده ها وقت کافی برای نگهداری از سالمند خود را ندارد به همین دلیل می توانند بهموسسه پرستاریسفیر آرامش که تحت نظارت وزارت بهداشت مشغول به کار شده است، مراجعه کنند و پرستار سالمند در منزل را استخدام کنند.
پرستار سالمند می تواند بر تمام رفتارهای سالمند نظارت کامل داشته و یک رژیم غذایی مناسب برای او تهیه کند که موجب کاهش رفلاکس معده شود. لازم به ذکر است که هزینه استخدام پرستار سالمند بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی است. به همین دلیل تمام افراد می توانند به راحتی بهترین پرستار را برای نگهداری از عزیز خود استخدام کنند.
سخن پایانی
همانگونه که در مطالب بالا متوجه شدید رفلکس شامل بازگشت اسید، محتویات معده و آنزیم های معده به مری است که علائم متفاوتی دارد. این بیماری امکان دارد برای سالمندان ناراحت کننده باشد، برای درمان آن باید اقدامات لازم انجام شود که در مطالب بالا راهکارهای کاهش و درمان رفلاکس معده در سالمندان توضیح داده شده است.
#پرستاری #پرستار_سالمند
بیشتر...
تبلیغات
بیماریهای غیرواگیر از همه جهت برای مردم و نظام بهداشتی کشور پرهزینه است و موجب از کارافتادگی افراد
پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که با حمایت از میکروبیوم بدن، فواید بسیاری برای سلامتی
ورزشهای کمفشار میتوانند راهی مؤثر برای کاهش درد مفاصل، تقویت استخوانها و بهبود کیفیت زندگی باشند
عضو انجمن اتیسم ایران میگوید: تشخیص اختلال طیف اتیسم باید توسط فوقتخصص روانپزشک کودک و نوجوان یا
نسل آلفا بهطور تقریبی بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ متولد شدهاند. این نسل اولین گروهی است که از ابتدا ب
فاطمه نظری، پزشک عمومی و فعال حوزه سلامت، با اشاره به تجربیات میدانی خود در مواجهه با مادرانی که قصد
گرمازدگی بیش از آنچه به نظر میرسد خطرناک است برای همین موضوع خواندن مطلب زیر را از دست ندهید.
در دنیای امروز که سبک زندگی کمتحرک رو به افزایش است، نشستنهای طولانیمدت یکی از عوامل اصلی ابتلا ب
چاقی تنها با مصرف حجم بالایی از غذا ایجاد نمیشود بلکه برخی عادات در چاقی نقش دارند.
بیشتر...