حاملگی مولار یا بچه خوره در این بارداری، بافتی مثل جنین به صورت غیرطبیعی در رحم رشد می کند اگر چه ای

حاملگی مولار یا بچه خوره در این بارداری، بافتی مثل جنین به صورت غیرطبیعی در رحم رشد می کند اگر چه ای
#‌حاملگی_مولار یا #‌بچه_خوره
در این #‌بارداری، بافتی مثل #‌جنین به صورت غیرطبیعی در رحم رشد می کند. اگر چه این بافت، جنین نیست، اما رشد آن، #‌علائم_بارداری را نشان می دهد.بارداری مولار را باید هر چه زودتر درمان کرد و تمام #‌بافت را از بدن خارج نمود. این بافت می تواند مشکلات عمده ای را در #‌زنان بوجود آورد.
#‌علت_حاملگی_مولار
حاملگی مولار هنگامی رخ می‌دهد که در تخم بارور شده ناهنجاری های خاصی وجود داشته باشد. تخم بارور شده یا هرگز به جنین تبدیل نمی‌شود (کامل) و یا این که به شکل غیر طبیعی رشد می‌کند و نمی‌تواند زنده بماند (نسبی).
در حاملگی های طبیعی، تخم بارور شده دارای ۲۳ کروموزوم از #‌پدر و ۲۳ کروموزوم از #‌مادر است. در اغلب حامگلی های مولار کامل، کروموزوم های مادر در تخم بارور شده وجود ندارند و کروموزوم های پدر نسخه ای دیگر را تکثیر می‌کنند، بنابراین دو نسخه از کروموزوم های پدر در تخم وجود دارد و هیچ کروموزومی از مادر در آن موجود نیست. در این حالت، جنین، کیسه جنینی یا هیچ بافت جفتی نرمالی وجود ندارد. در عوض، جفت توده ای از کیسه های شبیه به خوشه #‌انگور را تشکیل می‌دهد.
در بیشتر حاملگی های مولار جزئی، تخم بارور شده کروموزوم های مکمل مادر را نیز دارد، اما کروموزوم های پدر دو برابر می‌شوند، بنابراین به جای ۴۶ کروموزوم، ۶۹ کروموزوم وجود خواهد داشت (این پدیده زمانی می‌تواند رخ دهد که کروموزوم های موجود در اسپرم دو برابر شده باشند و یا این که دو #‌اسپرم تخم مشابهی را بارور کنند).
در این حالت، در میان توده بافت غیر طبیعی که شبیه خوشه انگور است، چندین بافت جفتی به وجود خواهد آمد. جنین رشد خود را آغار می‌کند، بنابراین ممکن است که جنین یا فقط تعدادی بافت جفتی و یا کیسه جنینی وجود داشته باشد. اما حتی اگر جنینی به وجود بیاید، در بیشتر موارد آن قدر غیر طبیعی است که نمی‌تواند زنده بماند. از دست دادن حاملگی به این شکل می‌تواند ترسناک و ناراحت کننده باشد. اما تا زمانی که تحت درمان مقتضی قرار می‌گیرید، احتمال ندارد که هیچ گونه عواقب جسمانی دراز مدت تهدیدتان کند.
عوامل خطر بارداری مولار
– سن : بعد از سن ۳۵ سالگی، حاملگی مولار کامل شایع می باشد.
– سابقه #‌حاملگی مولار : به خصوص اگر شما دو و یا چندین بار این حاملگی را داشته باشید.
– سابقه سقط جنین
#‌رژیم #‌غذایی فاقد #‌کاروتن : کاروتن پیش ساز #‌ویتامین A در بدن می باشد. زنانی که دچار کمبود کاروتن هستند، بیشتر دچار حاملگی مولار کامل می شوند
ادامه در کامنت اول???
#‌دکتر_گلشیرازی
#‌زنان_زایمان #‌بارداری #‌نازایی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط