مجله دلتا | 4 سال پیش

تقویت چشم تقویت بینایی بیماری چشم درمان بیماری چشم مجله دلتا

مشکلات بینایی در اغلب موارد مربوط به عوامل ژنتیکی می‌شود. اما با مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که حاوی ویتامین‌های مفید برای سلامت چشم هستند، می‌توان به تقویت چشم‌ها کمک کرد.
تقویت چشم

مصائب چشم ضعیف داشتن و عینک زدن را فقط کسانی درک می‌کنند که خودشان عینکی هستند. می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت. برای شناخت مواد مغذی لازم برای تقویت چشم این مطلب ازمجله دلتارا دنبال کنید.

مشکلات چشمی و دیگر بیماری‌های مربوط به بینایی دلایل زیادی دارند. برای پیشگیری از این بیماری‌ها می‌توانید مواد غذایی زیر را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید.

بتاکاروتن

حتماً شما هم شنیده‌اید که هویج برای تقویت قوه‌ی بینایی مفید است. هویج سرشار از بتاکاروتن است که برای سلامتی چشم‌ها لازم و ضروری است. بدن ما بتاکاروتن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. بتاکاروتن علاوه بر تقویت چشم و پیشگیری ازشب کوری، خطر پیشرفت پیرچشمی و همچنین آب مروارید را کاهش می‌دهد. منابع غذایی بتاکاروتن هویج، سیب‌زمینی شیرین، کدو تنبل، فلفل دلمه‌ای نارنجی، پرتقال، روغن جگر ماهی، جگر، زرده‌ی تخم‌مرغ، اسفناج و تمام سبزیجات رنگی هستند.

ویتامین C

ویتامین Cجلوی آسیب‌ رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و از سلول‌ها محافظت می‌کند. برای همین هم می‌تواند از بروز مشکلات چشمی پیشگیری کند. مرکبات، هندوانه، خربزه، توت‌ها، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، کیوی و سیب‌زمینی جزو منابع غذایی ویتامین C محسوب می‌شوند.

تقویت بینایی

ویتامین E

این ویتامین باعث تقویت چشم‌ها در برابر بیماری‌هایی مانند آب مروارید و پیرچشمی می‌شود. بادام، روغن‌های گیاهی، دانه‌ها و مغزهای روغنی، سبزیجات برگ‌دار و جوانه‌ی گندم جزو منابع خوب ویتامین E هستند.

روی

روی (زینک) برای تقویت بدن به خصوص برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید و موثر است. این ماده‌ی معدنی از چشم‌ها در برابر اثرات منفی اشعه‌های ماورای بنفش خورشید و پیری محافظت می‌کند. گوشت قرمز، گوشت پرندگان، غلات، ماست، شیر و آجیل‌ها جزو منابع غذایی زینک محسوب می‌شوند.

امگا ۳

امگا ۳ در روغن ماهی، آجیل‌ها، دانه‌ی کتان و برخی از روغن‌های گیاهی مانند روغن آفتاب‌گردان وجود دارد. اگر از مشکل خشکی چشم رنج می‌برید روغن ماهی و روغن دانه‌ی کتان استفاده کنید. منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد، ماهی تن، ساردین، تخم‌مرغ و ماست‌های غنی‌شده با امگا ۳ هستند.

پیشنهاد مطالعه:مطلبعلت، علائم و درمان پیرچشمیرا بخوانید.

دانلود اپلیکیشن


#سلامتی #سلامت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت هشدار داد: استفاده از شیر گاو برای افزایش وزن نوزادان زیر ۶ ماه

1 ماه پیش

در دنیای امروز که سبک زندگی کم‌تحرک رو به افزایش است، نشستن‌های طولانی‌مدت یکی از عوامل اصلی ابتلا ب

1 ماه پیش

بیماری‌های غیرواگیر از همه جهت برای مردم و نظام بهداشتی کشور پرهزینه است و موجب از کارافتادگی افراد

1 ماه پیش

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که با حمایت از میکروبیوم بدن، فواید بسیاری برای سلامتی

1 ماه پیش

نسل آلفا به‌طور تقریبی بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ متولد شده‌اند. این نسل اولین گروهی است که از ابتدا ب

1 ماه پیش

گرمازدگی بیش از آنچه به نظر می‌رسد خطرناک است برای همین موضوع خواندن مطلب زیر را از دست ندهید.

1 ماه پیش

فاطمه نظری، پزشک عمومی و فعال حوزه سلامت، با اشاره به تجربیات میدانی خود در مواجهه با مادرانی که قصد

1 ماه پیش

مطالعه‌ای جدید نشان داده است که مصرف رژیم غذایی سرشار از فیبر و کربوهیدرات‌های با کیفیت بالا در میان

1 ماه پیش

تحقیقی جدید نشان می‌دهد که کار کردن طولانی‌مدت نه‌تنها برای سلامت عمومی شما مضر است، بلکه می‌تواند ب

1 ماه پیش

بیشتر...