گزارش Sitemaps در سرچ کنسول گوگل ثبت سایت مپ در گوگل وبمستر آکادمی جذب مارکتینگ

گزارشSitemapsدر سرچ کنسول گوگل
ثبت Sitemap در سرچ کنسول یکی از مهمترین قدمهایی است که پس از طراحی سایت باید انجام شود. برای ثبت نقشه سایت در سئو کنسول ابتدا باید سایت خود را در گوگل ثبت کرده باشید. در ادامه مهمترین نکاتی که در رابطه با این موضوع وجود دارد را موردبررسی قرار دادهایم. به واسطه راهنمای این مطلب شما قادر خواهید بود که نقشه سایت خود را به سادگی در گوگل به ثبت برسانید.
Sitemap چیست؟
پیش از آنکه گزارش Sitemaps را در سرچ کنسول بررسی کنیم بهتر است که بدانیم نقشه سایت چیست. نقشه سایت معمولا فایلی با فرمت.xml است که به موتورهای جستجو امکان خزش و ثبت اطلاعات را میدهد. موتورهای جستجو به واسطه این امکان متوجه میشوند که چه صفحهای روی سایت شما وجود دارد و آخرین تغییرات سایت چه موردی بوده است.
در واقع نقشه سایت راهی جهت نظم دهی و شناسایی اطلاعات در سایت است. سایت مپ در سرچ کنسول به خزندهها اعلام میکنه که سایت شما را چگونه موردبررسی قرار دهند. در واقع در این نقشه امکان رتبهبندی مطالب وجود دارد.
چرا Sitemaps در سرچ کنسول درج میشود؟
اگر شما هنوز علت این امر را نمیدانید؛ باید بگوییم که نقشه سایت به شما کمک میکند که تاریخهای ارسال مطالب را موردبررسی قرار دهید. همچنین اگر خطایی در هنگام خزش در سایت وجود داشته باشد در این قسمت قابل مشاهده خواهد بود. در ادامه به شما کمک میکنیم که نقشه سایت خود را در سرچ کنسول ثبت کنید.
درج Sitemaps در گوگل
پیش از درج Sitemaps در گوگل باید مراحل زیر انجام شود:
- ابتدا باید تصمیم بگیرید که چه صفحاتی قرار است توسط گوگل ایندکس شود.
- فرمت نقشه سایت خود را مشخص سازید.
- نقشه سایت را در دسترس گوگل قرار دهید.
نقشه سایت در چند فرمت ارائه میشود اما به صورت رایج فرمت xml مورداستفاده قرار میگیرد. در تمامی فرمتها نهایت حجم ۵۰ مگابایت و نهایت لینکها ۵۰ هزار لینک است. در نتیجه اگر نقشه سایت شما حجم بیشتری دارد یا لینکهای بیشتری در سایت وجود دارد؛ نیاز به چندین نقشه سایت در سرچ کنسول خواهید داشت. فرمتهای متفاوت نقشه سایت به شرح زیر است:
- Xml
- Rss, mRss, Atom1.0
- Text
- Google Sites
جهت درج نقشه سایت در سرچ کنسول لازم است که مراحل مشخصی را طی کنید؛ این مراحل ساده را در ادامه موردبررسی قرار دادهایم:
مرحله نخست:وارد سرچ کنسول شوید.
مرحله دوم:از قسمت property، مانند تصویر زیر سایت خود را انتخاب کنید.

مرحله سوم:از منو سمت چپ، گزینه Sitemaps را انتخاب کنید. پس از انتخاب این گزینه تصویر زیر قابل مشاهده خواهد بود. اگر که این گزینه را مشاهده نمیکنید، لازم است که روی index کلیک کنید که گزینه نقشه سایت قابل مشاهده شود.

مرحله چهارم:اگر که در این قسمت نقشههای سایت قدیمی یا ناکارآمدی وجود دارد حذف کنید.
مرحله چهارم:جهت درج Sitemaps جدید در گوگل کنسول کافی است که فایل xml مورد نظر خود را در قسمت add a new Sitemap وارد کرده و سپس روی گزینه submit کلیک کنید.

به واسطه این مراحل نقشه سایت شما در سرچ کنسول درج میشود. اگر که قصد پاک کردن نقشه سایت قدیمی یا ناکارآمدی را از سرچ کنسول دارید؛ در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
چگونه از سرچ کنسول Sitemap را پاک کنیم؟
گاهی اوقات ممکن است اشتباهی رخ دهد و نقشه سایت اشتباه وارد شود یا قصد تغییر نقشه قدیمی را داشته باشید؛ در این موارد نیاز به پاک کردن نقشه سایت وارد شده و وارد کردن نقشه جدید خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که این کار را انجام ندهید؛ زیرا امکان آسیب رسیدن به سئو سایت شما وجود دارد. در نتیجه اگر انجام این کار ضروری است؛ مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: از منو، قسمت index، روی Sitemaps کلیک کنید تا بخش نقشه سایت در سرچ کنسول باز شود.

مرحله دوم: در سمت راست شما آیکون سه نقطه وجود دارد؛ روی این آیکون کلیک کنید تا گزینه remove Sitemap قابل مشاهده باشد. با کلیک روی این گزینه نقشه ثبتشده پاک میشود.
سخن آخر
درج Sitemaps در گوگل کنسول را جدی بگیرید. ممکن است رباتهای خزنده گوگل برخی از صفحات شما را در صورت عدم وجود نقشه سایت ایندکس نکنند. در نتیجه اگر به رشد کسب و کار اینترنتی خود اهمیت میدهید در اولین فرصت مراحلی که در بالا ذکر شد انجام دهید.
#آموزش #بازاریابی_محتوا
بیشتر...
تبلیغات
چگونه تنها با ۲ تصمیم کوچک، عکاسی خود را به طرز چشمگیری بهبود بخشیدم!. پیشرفت در عکاسی
کانتکت شیت و کاربردش در عکاسی آنالوگ و عکاسی دیجیتال. چاپ عکس
چگونه در شرایط کم نور مثل شب عکس های ورزشی با کیفیتی بگیریم. عکاسی ورزشی
مقدمه ای بر سایه ها در عکاسی. عکاسی از سایه ها, نورپردازی
بیشتر...