بیتوته |
2 ساعت پیش

از دانستنی های مردانه

مجموعه:بیماری ها و راه درمان



اختلال در عملکرد جنسی , هورمون تستوسترون

با افزایش سن، رنگ مایع منی نیز احتمال بیشتری دارد به رنگ زرد متمایل شود

مایع منی هنگامی که به رنگ سفید باشد، سالم در نظر گرفته می شود. البته اگر اندکی به رنگ زرد نیز تمایل داشته باشد، جای نگرانی نیست. با این وجود، اگر با رنگ های زرد یا سبز مواجه هستید، مراجعه به پزشک توصیه می شود زیرا این شرایط به طور معمول از یک عفونت جدی، به ویژه زمانی که با نشانه هایی دیگر همراهی می شود، حکایت دارد.

در شرایطی که گاه گاهی تغییر رنگ جزئی می تواند در رنگ مایع منی رخ دهد، اما تغییر رنگ ناگهانی، به ویژه زمانی که با بوی بد یا نشانه های دیگر همراه است را نباید نادیده گرفته شود.

رنگ مایع منی باید سفید یا تا حدودی خاکستری باشد، که این شرایط بیشتر ناشی از وجود پروتئین ها در ترشحات است. اما دلایل زیر می توانند به زرد رنگ شدن رنگ این مایع منجر شوند:

عفونت ها

شایع‌ترین دلیل تغییر رنگ مایع منی ابتلا به یک عفونت است. اگر به همراه مایع منی زرد رنگ بوی بدی نیز حس می کنید، احتمال ابتلا به عفونت بالا است. برای برطرف کردن این شرایط ممکن است به مصرف آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید. با مراجعه به پزشک بهترین روش درمان پس از بررسی مایع منی تعیین می شود.

مایع منی در ترکیب با ادرار

گاهی اوقات رنگ زرد مایع منی می تواند از وجود ادرار در آن که داخل مجرای ادرار باقی مانده بوده است، حکایت داشته باشد. این شرایط ظاهر زرد رنگ وبوی بد مایع منیرا موجب می شود. باقی ماندن ادرار در مجرای ادرار ممکن است به دلیل یک عفونت دستگاه ادراری رخ دهد، به ویژه اگر هنگام دفع ادرار احساس سوزش دارید.

افزایش سن

با افزایش سن، رنگ مایع منی نیز احتمال بیشتری دارد به رنگ زرد متمایل شود. این شرایط بر باروری یا عملکرد جنسی فرد تاثیرگذار نیست. افزون بر این، ممکن است در هر بار انزال با رنگ زرد مایع منی مواجه نشوید.

رژیم غذایی

آن چه مصرف می کنید می تواند بر رنگ مایع منی تاثیرگذار باشد. اگر رژیم غذایی شما حاوی مواد غذایی غنی از گوگرد باشد، رنگ مایع منی ممکن است زرد شود. از جمله این مواد غذایی می توان به سیر، پیاز، و پیازچه اشاره کرد. مصرف برخی داروها نیز ممکن است موجب زرد رنگ شدن مایع منی شوند که از آن جمله می توان به مولتی ویتامین ها و داروهای مورد استفاده در درمان سل اشاره کرد.

انزال پس از مدتی طولانی

اگر مدتی از نظر جنسی غیر فعال بوده اید، در نخستین انزال پس از این مدت احتمال دارد با رنگ زرد مایع منی مواجه شوید. این شرایط به دلیل باقی ماندن مایع منی در کیسه های منی برای مدتی طولانی و غلیظ شدن آن شکل می گیرد.

بیماری های مقاربتی

برخی بیماری های مقاربتی می توانند به تغییر رنگ مایع منی منجر شوند. از جمله شایع‌ترین این بیماری ها می توان به سوزاک و کلامیدیا اشاره کرد. اگر تغییر رنگ مایع منی در نتیجه بیماری های مقاربتی رخ داده است، احتمالا بوی ناخوشایند و احساس سوزش در زمان انزال را نیز تجربه خواهید کرد.

اختلال در عملکرد جنسی , هورمون تستوسترون

شایع‌ترین دلیل تغییر رنگ مایع منی ابتلا به یک عفونت است

برای برطرف کردن رنگ زرد مایع منی چه باید کرد؟

مایعات فراوان بنوشید

تغییر رنگ مایع منی ممکن است در نتیجه کم آبی بدن رخ داده باشد. بر همین اساس، نوشیدن حداقل سه لیتر مایعات در روز از جمله آب و آبمیوه به منظور تامین آب مورد نیاز بدن را فراموش نکنید.

سطوح تستوستورون را تقویت کنید

نوسان در سطوحهورمون تستوسترونممکن است به تغییر رنگ مایع منی منجر شود. سطوح تستوسترون با افزایش سن کاهش می یابند، که بر کیفیت مایع منی و اسپرم تاثیرگذار است. با مصرف تقویت کننده های تستوسترون به حفظ رنگ سفید مایع منی، میل جنسی و همچنین قدرت ماهیچه ای کمک خواهید کرد.

از الکل و تنباکو پرهیز کنید

سیگار کشیدن و نوشیدن الکل را به منظور بهبود شرایط مایع منی کنار بگذارید. مصرف نوشیدنی های الکلی بدن را با سموم مختلف پر می کند، که برخی از آنها به مایع منی راه یافته و تغییر رنگ آن به زرد را موجب می شوند.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

رنگ زرد مایع منی همواره شرایطی نگران کننده نیست زیرا با تغییر در رژیم غذایی، دارو و سبک زندگی به طور معمول برطرف می شود. اگر مشکل همچنان پابرجا بود و با نشانه های دیگری نیز همراهی می شد باید به پزشک مراجعه کنید تا دلیل دقیق آن مشخص شود.

در صورت مواجهه با مایع منی قرمز رنگ که نشان دهنده وجود خون است، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. در صورت مشاهده نشانه های دیگر مانند اختلال در عملکرد جنسی، تب، درد یا خون در ادرار نیز به پزشک مراجعه کنید.

منبع:asriran.com



#‌بیماری منبع: بیتوته

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اختلالات شنوایی سنگینی گوش فشار خون بالا علائم سنگینی‌ گوش‌ , قوه‌ شنوایی , ناشنوایی , وزوز گوش , بیماریهای گوش , پارگی پرده‌ گوش , حلزونی گوش ,

یک ربع پیش

مشکلات روی زبان ، مشکلات زبان ، بزرگ شدن زبان دهان،زبان دهان،گرمی زبان دهان ، بیماریهای زبان ، بیماری زبان،بیماری زبان کوچک،بیماری زبان سوزان،بیماری زبان مودار سیاه،عکس بیماری زبان،

یک ربع پیش

سندرم گیلن باره سندرم گیلن باره چیست علایم گیلن باره,درمان گیلن باره,انتقال گیلن باره , میلرفیشر , سندرم میلرفیشر , بیماری گیلن باره, بیماری گیلن باره چیست , گیلن باره,

14 دقیقه پیش

عضلات چشم دلایل خستگی چشم قوزقرنیه بیماریهای چشمی , پیرچشمی , خشکی چشم , علل خستگی چشم , خستگی چشم , درمان خستگی چشم , اختلال انکساری چشم ,

یک ربع پیش

انحراف چشم عصب بینایی جراحی انحراف چشم ناهمگونی چشم‌ها, عیوب انكساری چشم‌,استرابیسم مادرزادی,بیماری‌های مغزی,درمان انحراف چشم,جراحی چشم,التهاب عصب بینایی

یک ربع پیش

غذاهای چرب کلسترول خون حمله ‎قلبی مشکلات کلیوی,علت حمله قلبی,بیماریهای قلبی, درمان بیماری قلبی,بیماری قلبی,فشار خون بالا , پسوریازیس,

7 دقیقه پیش

پاکسازی بدن راههای پاکسازی بدن گیاه دارویی پاکسازی بدن , راه های پاکسازی بدن از سموم , پاکسازی کلیه , سم زدایی کبد , سم زدایی از بدن , روش سم زدایی از بدن , روش های سم زدایی از بدن , پاکسازی ارگان های حیاتی بدن ,

یک ربع پیش

علتهای شکستگی بینی,آناتومی کاربردی بینی,معاینه و راه درمان شکستگی بینی,بررسی های تصویری در شکستگی بینی,شکستگی بینی ورزشکاران,بیماری ها و راه درمان,

یک ربع پیش

سرگیجه و عدم تعادل چربی خون سرگیجه علت اصلی سرگیجه , نقش گوش در سرگیجه , علتهای سرگیجه , گوش و حلق و بینی , کم خونی , سرگیجه , علت سرگیجه , عوامل سرگیجه ,

12 دقیقه پیش

بیشتر...