انتخاب بیمارستان رضوی به عنوان واحد سبز خدماتی آستان نیوز پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی حرم مطهر امام رضا علیه السلام
به گزارش آستان نیوز، مراسم اختتامیه این همایش ملی صبح امروز با حضور دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت و دکتر عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در تهران برگزار شد و به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا، برگزیدگان استانی از طریق ویدئو کنفرانس در آن شرکت کردند.
لزوم حمایت دولت ها از اقتصاد سبز
دکتر نمکی در این مراسم با تأکید بر لزوم حفاظت از زمین و کاهش آسیب های وارده به آن گفت: باید توجه داشته باشیم که اقتصاد سبز، اقتصادی پرهزینه است و امکان توسعه و رشد سبز بدون حمایت دولتها کار آسانی نیست.
وی به نقش مهم محیط زیست و مدیریت پسماندها در سلامت انسان به ویژه در کشورهای در حال توسعه اشاره و اظهار کرد: این وزارتخانه در تلاش است گامهای مؤثری دراین حوزه از جمله کاهش آلودگیهای زیست محیطی بردارد.
در این مراسم، دکتر مسعود تجریشی، معاون سازمان حفاظت محیط زیست نیز گزارشی از برگزاری بیست و دومین همایش ملی انتخاب واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز در سال جاری همچون اهداف، فرآیند انتخاب، معرفی گروهها و... ارائه کرد.
توجه ویژه به فعالیت های سبز در بیمارستان رضوی
در حاشیه این مراسم دکتر محسن محور، مدیر عامل بیمارستان رضوی به فعالیت های سبز در این بیمارستان اشاره و اظهار کرد: تمامی موارد مرتبط با حفاظت از محیط زیست و داشتن بیمارستانی سبز، از جمله میزان آلودگی هوا و صدا، مصرف منابع انرژی، امحای زبالههای عفونی و غیرعفونی و تصفیه فاضلاب در بیمارستان رضوی کنترل میشود و مورد توجه قرار دارد.
وی با اشاره به نقش شیوع بیماری کرونا در افزایش تولید زبالههای عفونی گفت: ویروس کرونا از یک محیط آزمایشگاهی در جهان منتشر و همهگیر شد، بنابراین رعایت نکات بهداشتی در بخشهایی همچون امحای زباله و تصفیه فاضلاب اهمیت ویژهای در حفظ سلامت مردم دارد.
همچنین دکتر محور بر لزوم ادامه تلاشهای بخشهای مختلف بیمارستان رضوی برای ارتقای امتیاز بیمارستان در دوره بعدی این همایش همچون توسعه فضای سبز با کشت گیاهان متناسبت با وضعیتآبی کشور و مشهد تأکید کرد.
مرضیه سادات موسوی، مسئول بهداشت محیط بیمارستان رضوی نیز با اشاره به اینکه این بیمارستان در سال 91 نیز موفق به کسب لوح سبز شده بود، بیان کرد: اقدامات ارزشمندی در راستای مدیریت دفع صحیح پسماندهای بیمارستانی در گروههای مختلف از جمله زبالههای عفونی، زبالههای شیمیایی و دارویی، ضایعات پاتولوژیک و... همچون بیخطرسازی، انتقال و دفع آنها با صرف هزینه هنگفت در این بیمارستان انجام میشود.
اقدامات انجام شده برای بهینه سازی مصرف انرژی
وی افزود: در راستای استقرار نظام مدیریت سبز و مصرف بهینه منابع انرژی نیز اقداماتی همچون استفاده از پنلهای خورشیدی، آبیاری قطرهای، ظروف گیاهی تجزیهپذیر، محلولهای گندزدا و ضدعفونیکننده سازگار با محیط زیست، افزایش سطح زیرکشت فضای سبز و کاهش مصرف پلاستیک در این بیمارستان صورت گرفته است.
بی خطرسازی فاضلاب بیمارستان
موسوی گفت: همچنین در حوزه مدیریت پساب، فاضلاب تولیدی در بیمارستان رضوی، مراحل زیست محیطی را در تصفیهخانه بیمارستان طی می کند و بیخطرسازی می شود تا با هدف کاهش مصرف آب، از آن برای آبیاری فضای سبز بیمارستان استفاده میشود. وی به ارزیابی زیست محیطی در بخشهای مختلف بیمارستان رضوی هم اشاره کرد و گفت: در این حوزه به طور نمونه اقداماتی در حوزه کاهش مصرف کاغذ و آلودگی صدا انجام میشود.
#اخبار #بهداشت_درمان
بیشتر...
تبلیغات
بیشتر بزرگسالان هنگام مرگ، حرف از آمدن عزیزان خود به بالینشان و صحبت با آنها میزنند. اما کودکان هنگام مرگ چه میبینند؟
استروژن یک هورمون جنسی است که بر بسیاری از سیستمهای بدن از جمله سیستم تولید مثل، استخوانها، پوست و مغز تأثیر میگذارد.
حدود ۲۲ کارشناس هشدار دادند که استفاده گسترده از مواد شیمیایی مصنوعی در کالاهای مصرفی در حال آسیب رساندن به کودکان است.
ویتامین D یکی از ویتامینهای ضروری برای حفظ سلامت استخوانها، سیستم ایمنی بدن و بسیاری از عملکردهای دیگر است. بدن انسان به طور عمده از طریق نور خورشید این ویتامین را تولید میکند، اما برخی عوامل میتوانند مانع از جذب کافی ویتامین D از خورشید شوند.
واریس، یکی از شایعترین مشکلات عروقی است که با ظاهر ناخوشایند رگهای برجسته و پیچخورده در پاها، میتواند بر کیفیت زندگی افراد تأثیر بگذارد. این مشکل علاوه بر جنبه زیبایی، ممکن است با درد، خستگی، سنگینی پاها و حتی عوارض جدیتری مانند لختههای خونی و زخمهای پوستی همراه باشد. خوشبختانه با پیشرفتهای علم پزشکی، روشهای متنوع و موثری برای درمان قطعی واریس معرفی شدهاند.
در روابط خانوادگی، یکی از مهمترین و پیچیدهترین موضوعات، تعیین حد و مرزهای صمیمیت میان والدین و فرزندان است. این موضوع نه تنها به روابط خانوادگی بلکه به سلامت روانی و اجتماعی افراد نیز مرتبط است. هرچند صمیمیت و نزدیکی عاطفی بین والدین و فرزندان از اهمیت ویژهای برخوردار است، اما در عین حال، تعیین مرزهای مناسب برای حفظ استقلال و توسعه شخصیت فردی فرزند، ضروری است.
رشد گفتاری کودکان از شش ماهگی سالگی آغاز می شود و در طول روند رشد ممکن است اختلالاتی برای کودک بوجود آید. تاخیر کلامی،لکنت زبان،ناروانی های گفتار و مشکلات تلفظی از جمله اختلالاتی است که می تواند در گفتار کودکان ایجاد شود. بسیاری از والدین زمانی که با مشکلات گفتاری کودک خود موجه می شوند دچار اضطراب و دستپاچگی می گردند.مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر با در اختیار داشتن متخصصین گفتاردرمانی کودکان با تجربه در حیطه اختلالات گفتاری و ارزیابی دقیق گفتار کودکان شما را در جهت بهبود مشکلات گفتاری کودکان خود یاری می رساند.
اگر میخواهید زندگی سالمتری داشته باشید و شانس ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهید، این ۷ راهکار سلامت میتواند شروع خوبی باشد.
از آنجا که بسیاری از افراد با افزایش سن، کاهش اشتها را تجربه میکنند، تامین نیازهای غذایی آنها میتواند چالش برانگیزتر شود.
بیشتر...