آثار تزریق واکسن کرونا در پسران بالای ۱۲ سال

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که پسران سالم ۱۲ تا ۱۷ ساله به دلیل التهاب قلب پس از واکسیناسیون دوم کووید ۱۹ بیش از حد پیش بینی شده در بیمارستان بستری شده بودند.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در ژوئن ۲۰۲۱ اعلام کرد که به طور فعال بر وقوع میوکاردیت و پریکاردیت قلبی پس از واکسیناسیون کووید ۱۹ نظارت میکند. این مرکز هنوز توصیه میکند که همه افراد ۱۲ سال به بالا واکسن کووید ۱۹ دریافت کنند.
نتایج این مطالعه برآورد میکند که میزان میوکاردیت قلبی بین ۳.۷ تا ۶.۱ برابر بیشتر از خطر بستری شدن ۱۲۰ روزه در بیمارستان در پسران سالم ۱۲ تا ۱۵ ساله که دومین دوز واکسن خود را دریافت کردند، بوده است. آنها برآورد کردند که میزان میوکاردیت قلبی در پسران سالم ۱۶-۱۷ ساله ۲.۱ تا ۳.۵ برابر بیشتر است.
التهاب در قلب به دلیل عفونت، مصرف برخی داروها، بیماریهای خود ایمنی یا عوامل محیطی ایجاد میشود که ممکن است باعث آسیب شده و منجر به مشکلات سلامتی شود. التهاب ممکن است در ماهیچه قلب (میوکاردیت) و بافتی که کیسه اطراف قلب را تشکیل میدهد (پریکاردیت) رخ دهد.
موارد میوکاردیت و پریکاردیت گزارش شده عمدتاً در پسران نوجوان و جوان، و معمولاً ظرف ۷ روز پس از دریافت دوز دوم واکسن رخ میدهد، که بیشتر آنها پس از مدتی برطرف میشوند.
دکتر «دانل فیشر» سرپرست تیم تقحیق، در این باره میگوید: در حال حاضر، یک زیرمجموعه کوچک از بیماران مبتلا به میوکاردیت وجود دارد که دچار اختلال عملکرد قلبی میشوند که فوق العاده نادر است. موارد ابتلاء به مشکلات قلبی ناشی از ابتلاء به کووید ۱۹ احتمالاً بیشتر از تعداد کودکانی است که پس از دریافت واکسن به میوکاردیت مرتبط با واکسن ختم شدهاند.
#پزشکی
بیشتر...
تبلیغات
تحقیقی جدید نشان میدهد که کار کردن طولانیمدت نهتنها برای سلامت عمومی شما مضر است، بلکه میتواند ب
در دنیای امروز که سبک زندگی کمتحرک رو به افزایش است، نشستنهای طولانیمدت یکی از عوامل اصلی ابتلا ب
نسل آلفا بهطور تقریبی بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ متولد شدهاند. این نسل اولین گروهی است که از ابتدا ب
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت هشدار داد: استفاده از شیر گاو برای افزایش وزن نوزادان زیر ۶ ماه
بیماریهای غیرواگیر از همه جهت برای مردم و نظام بهداشتی کشور پرهزینه است و موجب از کارافتادگی افراد
فاطمه نظری، پزشک عمومی و فعال حوزه سلامت، با اشاره به تجربیات میدانی خود در مواجهه با مادرانی که قصد
مطالعهای جدید نشان داده است که مصرف رژیم غذایی سرشار از فیبر و کربوهیدراتهای با کیفیت بالا در میان
چاقی تنها با مصرف حجم بالایی از غذا ایجاد نمیشود بلکه برخی عادات در چاقی نقش دارند.
پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که با حمایت از میکروبیوم بدن، فواید بسیاری برای سلامتی
بیشتر...