خوارزمی | 3 سال پیش

دانش مورد نیاز یک فروشنده موفق مرکز آموزشی کارآفرینی خوارزمی

همانطور که می دانید هر شخص برای موفقیت در کسب و کار خود نیازمند علم مرتبط با آن می باشد. این مسئله برای فروشندگان نیز صادق است و فروشنده ما باید بداند که چه چیز را به چه کسانی می فروشد.

همچنین کسی که به تازگی شغل فروشندگی را برگزیده است باید در زمینه های مختلف به دانش خود بیفزاید تا هر روز با استفاده از آن ها بتواند فروش خود را افزایش دهد.

اما فروشنده ای که مدت هاست در این مسیر قدم گذشته است و در حال کار کردن است باید تمامی ابعاد کاری خود را بررسی کرده و نقاط ضعف خود را با بالابردن دانش در آن زمینه افزایش دهد.

ما در این مقاله قصد داریم تمامی ابعاد دانش فروش را مورد بررسی قرار داده و آن ها را برای شما عزیزان شرح دهیم.

نکات مهم در خصوص دانش فروش

شما عزیزان برای اینکه بتوانید فروشنده موفقی باشید باید بتوانید در خصوص موارد زیر اطلاعات خود را تکمیل کنید.

  1. علم به محصول
  2. علم به تکنولوژی
  3. تحلیل رقبا
  4. بررسی مشتریان
  5. تحلیل قیمت محصول یا خدمات
  6. علم به خدمات وابسته
  7. بررسی شرکت و سازمان
  8. علم به صنعت کاری

مرکز آموزشی و کارآفرینیخوارزمیمجری رسمی برگزاریدوره MBA اصفهانبه صورت حضوری و آنلاین می باشد.همچنین گواهینامه بین المللی مورد تایید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قابل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به دانش پذیران عزیز ارائه می گردد.

ما در ادامه در تلاشیم تمامی 8 نکته بالا را به صورت دقیق برایتان شرح دهیم.

1. علم به محصول

یک فروشنده حرفه ای باید بتواند مشخصات و ویژگی های محصول خود را به درستی بشناسد و در جریان باشد که محصول او چه قابلیت هایی دارد و چه قابلیت هایی را ندارد. فروشنده باید تمامی محصولات سازمان خود را بشناسد و بتواند شباهت ها و تفاوت های آن ها شناسایی کند تا در صورت لزوم به خریدار خود اعلام نماید.

همچنین او باید محصولات خود را از لحاظ کیفی مورد بررسی قرار داده تا بتواند مشتری را از لحاظ کیفیت مطلوب مجاب کند. فروشنده حتی باید به مشتری اطلاع دهد که پس از ثبت سفارش چه مدت بعد محصول یا خدمت به دست او خواهد رسید.

گاها ممکن است به دلیل تنوع بالای محصولات یا خدمات، فروشنده قادر به حفظ کردن آن ها نمی باشد. اما باید بدانید، زمانی که مشتری تسلط شما را بر محصولاتتان می بیند خیلی راحت می تواند به شما اعتماد کند و از شما خریدی انجام دهد.

2. علم به تکنولوژی

فروشنده ای موفق است که روند تولید محصولات خود را بشناسد و بداند که در این روند از چه تکنولوژی هایی استفاده می شود که می تواند به شما برتری دهد. یا حتی فروشنده باید تمامی راه های ارتباطی سازمان را با مشتریان شناسایی و در نهایت آن ها را برای خریدار توضیح دهد.

3. تحلیل رقبا

شما به عنوان یک فروشنده باید این مسئله را در نظر بگیرید که رقبای شما چه کسانی هستند و چگونه در حال فروش هستند. این مسئله را بررسی کنید که معمولا مشتریان شما چه سازمانی را جایگزین شما می کنند و خرید خود را از آن ها انجام می دهند.

شما باید تمامی رقبای کوچک و بزرگ خود را بررسی کنید و ضعف و قدرت آن ها را بشناسید. زمانی که این کار را انجام دهید خیلی راحت تر می توانید مزیت رقابتی ایجاد کنید و آن را در چشم مشتریان نمایش دهید.

فروشنده موفق

4. بررسی مشتریان

شما به عنوان یک فروشنده باید بتوانید مشتریان خود را بر اساس موقعیت جغرافیایی شان، الگوهای رفتاریشان، ویژگی های جمعیت شناختی، نیازشان به محصول شما و … بشناسید و سپس با آن ها ارتباط بگیرید. اینگونه است که خیلی راحت تر می توانید فروش خود را پیش ببرید و مشتریان خود را افزایش دهید.

5. تحلیل قیمت محصولات یا خدمات

ما باید بتوانیم قیمت محصولات یا خدمات خود را به صورت واضح برای مشتریانمان شرح دهیم. میپرسید چطور؟ یعنی ما به عنوان یک فروشنده باید بتوانیم جزئیات قیمت محصول خود را برای خریدار توضیح دهیم تا او بداند که برای چه چیزی هزینه می کند. حتی شما باید بتوانید برای مشتریان خود تخفیف های جذاب قرار داده و به مناسبت های مختلفی به آن ها امتیاز دهید.

6. علم به خدمات وابسته

خریدار محصولات ما باید از این اطلاعات آگاه باشد که محصول چگونه به دستش خواهد رسید. او حتی باید به این مسئله مشرف باشد که در صورت تمایل به مرجوع کردن محصول یا انصراف از دریافت خدمات، چه برنامه ای اجرا می گردد. فروشنده باید توضیح دهد که در چه صورتی تمام پول به فرد بازگردانده می شود و برای اینکه مشتری بتواند از محصول یا خدمات بهره مند شود آموزش خاصی در نظر گرفته شده است.

7. بررسی شرکت و سازمان

فروشنده باید در خصوص سازمانی که در آن کار می کند اطلاعات کافی داشته باشد. شرکت ها و موسسات هر کدام دارای چارچوب هایی هستند که از قبل برای کارمندان مشخص می شوند. برای مثال زمانی که فروشنده مشغول به کار می شود به او می گویند که چه اطلاعاتی را برای مشتری بازگو نکند. این اطلاعات معمولا عبارت اند از: ساختار حقوقی کارمندان، سال تاسیس مرکز، نام و اطلاعات شخصی مدیر عامل، شعبات دیگر در مکان های دیگر و …

ﺟﻬﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﺸﺎوره ﺗﺨﺼﺼﯽراﯾﮕﺎنﺑﻤﻨﻈﻮر ﺷﺮﮐﺖ دردوره MBA اصفهانﻫﻤﯿﻦ اﻻن با ماتماسبگیریدیا جهت تماس کارشناسان مربوطه با شما فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم درخواست مشاوره

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

8. علم به صنعت کاری

شما به عنوان یک فروشنده باید علاوه بر اطلاعات شرکت خودتان، از صنعت کاری خود نیز اطلاعات کافی داشته باشد. یعنی مثلا این صنعت چندین سال است که شروع شده است و رشد آن در این سال های اخیر به چه صورت بوده است.

همانطور که خواندید، این چند مورد اطلاعاتی هستند که یک فروشنده باید از آن ها آگاه باشد و تسلط کافی پیدا کند.

در صورتی که می خواهید فروشنده حرفه ای شوید و به صورت بسیار دقیق کار کنید، باید تمامی این نکات را ریز به ریز خوانده و به آن ها عمل کنید. شما عزیزان با شرکت دردوره MBA اصفهانمی توانید تمامی این اطلاعات را دریافت و سپس به صورت مهارتی تمرین کنید.

برای شرکت در این دوره بر روی آیکون واتس اپ (پایین وبسایت سمت چپ) کلیک کنید و با مشاوران ما صحبت کنید.

مرکز آموزشی و کارآفرینیخوارزمیدر مسیر یادگیری مهارت های حرفه ای، پیشرفت شغلی، کارآفرینی و توسعه کسب و کار با بهره مندی از دانش و تجربه اساتید متخصص و دارا بودن کادری مجرب در کنار فراهم آوردن محیطی پویا با امکانات روز آموزشی، با افتخار در کنار شما خواهد بود. امیدواریم بتوانیم نقش و سهمی موثر در آینده، جایگاه شغلی و اجتماعی شما مردم کشور عزیزمان ایران داشته باشیم و رسالت اجتماعی خود را به نحو احسن ایفا نماییم.


#‌مدیریت_کسب_و_کار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

تصور روابط انسانی بدون اعتماد غیرممکن است. گرچه قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌ها را برای مرزبندی و شفاف‌سازی وظایف و نقش‌ها می‌نویسند، بدون اعتماد نمی‌توان

1 سال پیش

کار بیش از حد ذهن و بدن ما را خسته و در بلندمدت فرسوده می‌کند، پس لازم است این مشکل را برطرف کنیم. بااین‌حال صحبت کردن با رئیسمان در این باره چالش‌برانگیز

12 ماه پیش

رفتارها و عادت‌های سمی مثل دروغ‌گویی، منفی‌گرایی، بی‌نظمی، اهمال‌کاری، سرزنش و زورگویی‌ بزرگ‌ترین سرعت‌گیرهای پیشرفت ما در محیط کارند. این عادت‌ها نه‌فقط

12 ماه پیش

همکار سمی شخصی است که با رفتارها و صحبت‌های نادرست و غیرحرفه‌ای همکارانش را آزرده می‌کند و آرامش روانی محیط کار را از بین می‌برد.

1 سال پیش

مدل vuca چیست؟ یکی از ابزارهایی که کسب‌وکارهای موفق در دنیای پرابهام و پیوسته در تغییر امروز برای تصمیم‌گیری انتخاب می‌کنند مدل ووکا است.

12 ماه پیش

برخی هرکسی را که در اینستاگرام فعالیت می‌کند و زندگی خود را به نمایش می‌گذارد،‌ بلاگر می‌دانند. این تعریف دقیق نیست. ببینید معنی بلاگر چیست.

12 ماه پیش

شرکای تجاری ممکن است بنیان‌گذاران یک استارتاپ، مالکان یک کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاران یک پروژه مشترک باشند. هر شراکت تازه همراه با خود دارایی، مهارت‌ها و

1 سال پیش

معنای توتالیتاریسم چیست؟ به چه حکومت‌هایی توتالیتر می‌گویند؟ آیا تابه‌حال جامعه ایرانی حکومت‌هایی تمامیت‌خواه داشته است؟

1 سال پیش

نوشتن نامه استعفا اصول و و قواعدی دارد که بهتر است آنها را بیاموزیم. در این مقاله، این اصول و قواعد و یک نمونه استعفا نامه را نوشته‌ایم.

11 ماه پیش

بیشتر...