خبرآنلاین |
1 ماه پیش

پرنده ای عجیب که انتهای نوکش دندان دارد خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، طبق یک تحقیق جدید با وجود چالش‌هایی که در زمینه تشخیص رژیم غذایی حیوانات باستانی وجود دارد، محققان موزه فیلد شیکاگو موفق شدند میوه‌های فسیل‌شده‌ای را در شکم این پرنده دندان‌دار شناسایی کنند.

این اکتشاف جدید نشان می‌دهد که برخلاف باور قبلی دانشمندان، Longipteryx از ماهی‌ها تغذیه نمی‌کرده، هرچند احتمال دارد که حشرات هم بخشی از رژیم غذایی این پرنده بوده باشند.

به نقل از روزیاتو، با این حال، ممکن است که دندان‌های این پرنده کاملاً بی‌خطر هم نباشند، زیرا پژوهشگران معتقدند که احتمالاً Longipteryx از دندان‌های تیزش برای دفاع در برابر دیگر اعضای گونه خود استفاده می‌کرده است.

زمانی که بقایای این پرنده در سال ۲۰۰۰ در منطقه شمال غربی چین کشف شد، دندان‌هایش برای دیرینه‌شناسان یک معما بود. در ابتدا دانشمندان بر اساس شباهت این پرنده به مرغ‌های ماهی‌خوار امروزی، تصور می‌کردند که این پرنده از ماهی‌ها تغذیه می‌کرده است.

کشف پرنده‌ای عجیب که انتهای نوکش دندان دارد

محققان پیش از این پرندگانی را با شکم‌های پر از ماهی پیدا کرده بودند که هم‌دوره Longipteryx بودند. اما شواهد موجود با این فرضیه سازگار نیست. پرندگان ماهی‌خوار دندان‌های زیادی داشتند که در تمام منقارشان دیده می‌شد، در حالی که Longipteryx فقط در نوک منقارش دندان داشت.

در موزه طبیعت شاندونگ تیانیو در چین، دو نمونه فسیل پیدا شد که به نظر می‌رسید در شکمشان چیزی وجود دارد. با بررسی دقیق‌تر مشخص شد که این مواد نه ماهی بودند و نه حشره، بلکه میوه بوده‌اند.

از آنجایی که Longipteryx در یک اقلیم معتدل زندگی می‌کرده، پژوهشگران معتقدند که این پرنده نمی‌توانسته تمام سال از میوه‌ها تغذیه کند. آن‌ها بر این باورند که رژیم غذایی این پرنده در فصل‌هایی که میوه کمیاب بوده، شامل حشرات هم بوده است.

هرچند محققان احتمالاً معمای رژیم غذایی Longipteryx را حل کرده‌اند، اما هنوز ابهاماتی در مورد نیاز این پرنده به دندان‌های بزرگ پابرجاست. محققان دریافتند که هر دندان Longipteryx با لایه‌ای از مینای دندان به ضخامت ۵۰ میکرون پوشیده شده است.

این مینای ضخیم احتمالاً به‌عنوان سلاح استفاده می‌شده است. اگرچه فسیل‌ها به‌وضوح نشان نمی‌دهند که این دندان‌ها دقیقاً چه کاربردی داشته‌اند، دانشمندان می‌توانند برای حل این معما از رفتار حیوانات مدرن الهام بگیرند.

امروزه چندین مرغ مگس‌خوار دارای زائده‌های شاخی شبیه به دندان در نزدیکی نوک منقارشان هستند که برای مبارزه با دیگر مرغ مگس‌خوارها به‌کار ‌می‌روند.

پژوهشگران بر این باورند که Longipteryx هم ممکن است دندان‌های خود را برای رقابت بر سر منابعی مثل غذا و دسترسی به جفت استفاده کرده باشد.

۵۸۵۸



#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

یک زن اهل فلوریدا از استارت‌آپ چت بات هوش مصنوعی «کاراکتر»(Character.AI) شکایت کرده و آن را به دلیل خودکشی پسر ۱۴ ساله‌اش در ماه فوریه متهم کرده است و می‌گوید که او به خدمات این شرکت معتاد شده و عمیقا به چت‌باتی که این شرکت ساخته وابسته شده بود.

4 روز پیش

۱۰ روز پیش، اسپیس‌ایکس موفق شد پیشرفتی بزرگ و تاریخی را در فناوری پرتاب موشک‌ها رقم بزند. این اولین بار بود که بوستر موشک استارشیپ توانست پس از پرواز آزمایشی خود، با موفقیت به سکوی پرتاب خود در بوکا چیکا، تگزاس، ایالات متحده بازگردد.

4 روز پیش

ممکن است الماس سنگ سختی باشد، اما یشم سخت‌ترین ماده معدنی طبیعی شناخته‌شده در جهان است.

3 روز پیش

رندرهای جدیدی از قدرتمندترین پرچمدار شیائومی با چینش عجیب دوربین‌ها فاش شدند. شیائومی به‌زودی از گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۵ و شیائومی ۱۵ پرو رونمایی می‌کند.

4 روز پیش

بزرگ‌ترین عدد اول شناخته‌شده که شامل ۴۱ میلیون رقم می‌شود، توسط ریاضیدان آماتور با استفاده از نرم‌افزار رایگان کشف شد.

4 روز پیش

پژوهشی جدید از سوی سازمان زمین‌شناسی آمریکا (USGS) به کشف یک منبع عظیم لیتیوم در جنوب غربی ایالت آرکانزاس منجر شده. طبق این تحقیق، تخمین زده می‌شود که این منبع لیتیوم بین ۵ تا ۱۹ میلیون تن ذخیره دارد که در صورت استخراج، می‌تواند ذخایر کل ایالات متحده به این ماده معدنی را چندین برابر کند.

3 روز پیش

برخی مسائل در کشور وجود دارد که مسئول آن رئیس‌جمهوری نیست و تصمیم نهایی در سطح دیگری گرفته می‌شود. فیلترینگ و رفع آن از جمله مسائلی است که مقام‌های ارشد نظام در آن دخالت نمی‌کنند. به عبارت دیگر نهاد و مسئولی که فضای مجازی را در کشور کنترل می‌کند دولت است .

4 روز پیش

سامانه‌های پدافندی متنوع هستند و هر کدام ماموریت‌های ویژه خود را دارند. برخی سامانه‌ها برای انهدام اهداف پروازی در ارتفاع پایین ساخته شدند. برخی دیگر، ماموریت انهدام اهداف در ارتفاع بالا را بر عهده دارند. به همین دلیل کشورها تلاش می‌کنند با به کارگیری طیفی از تسلیحات، سطح توانمندی پدافندی خود را بالا ببرند.

3 روز پیش

کشتی تفریحی بیل گیتس برای انجام نخستین آزمایش‌های واقعی به دریای شمال وارد شد. این غول ۱۱۹ متری با استفاده از هیدروژن آلایندگی بسیار کمتری از کشتی‌های مشابه دارد.

3 روز پیش

بیشتر...