افزایش موارد ابتلای زنان زیر 50 سال به سرطان پستان سلامت نیوز
به گزارش سلامت نیوز به نقل از شهروند، یافتههای یک پژوهش جدید نشان میدهد ابتلا به سرطان پستان در زنان ۲۰ تا ۴۹ ساله در دو دهه گذشته به طور پیوسته افزایش یافته است؛ این موضوع، اهمیت غربالگری و تشخیص زودهنگام برای مقابله با این بیماری را بیش از پیش آشکار میکند. از مدتها پیش، سرطان پستان یکی از نگرانیهای مهم زنان در زمینه سلامت بوده است؛ اما روال جاری نشاندهنده افزایش نگرانکننده ابتلا به این بیماری، بهویژه در میان زنان جوان است. پژوهش جدید محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در آمریکا به سرپرستی ادتونجی تی. توریولا (Adetunji T. Toriola) نشاندهنده الگوهای نگرانکننده افزایش میزان ابتلا به سرطان پستان در زنان زیر ۵۰ سال بود.
افزایش تومورهای گیرنده استروژن مثبت
یکی از یافتههای مهم این پژوهش، نقش برجسته تومورهای گیرنده استروژن مثبت در افزایش ابتلای زنان به سرطان پستان است. این تومورها گیرندههایی روی سطح خود دارند که به استروژن، هورمونی که رشد آنها را تقویت میکند، متصل میشوند. شیوع کلی سرطان پستان افزایش یافته؛ اما تعداد تومورهای گیرنده استروژن منفی، یعنی سرطانهایی که برای رشد به استروژن متکی نیستند، کاهش یافته است.
نقش نژاد در ابتلا به سرطان پستان
یافتههای این پژوهش نشان داد زنان سیاهپوست، به ویژه آنها که بین ۲۰ تا ۲۹ سال سن دارند، ۵۳ درصد بیشتر از زنان سفیدپوست در این محدوده سنی در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند. گروه پژوهشی توریولا در حال بررسی بافت تومور پستان بیماران سرطانی در سنین و نژادهای مختلف هستند تا تفاوتهای ژنتیکی و مولکولی بالقوه را بررسی کنند که ممکن است دلیل افزایش ابتلای زنان جوان سیاهپوست به سرطان پستان باشد.
زنان لاتینتبار نیز در میان همه گروههای نژادی و قومی کمترین میزان ابتلا به سرطان پستان را دارند.
تأثیر غربالگری زودهنگام
این پژوهش همچنین تغییراتی را در زمان تشخیص مراحل سرطان پستان نشان داد: تعداد موارد تشخیصداده شده ابتلا به تومورهای مرحله یک، که به راحتی درمانپذیر هستند، افزایش یافته؛ اما موارد تشخیصداده شده ابتلا به تومورهای مرحله ۲ و ۳ کاهش یافته است؛ این نشان میدهد پیشرفت در غربالگری و افزایش آگاهی از سابقه خانوادگی و خطرات ژنتیکی احتمالاً به تشخیص زودهنگام برخی از تومورها منجر میشود. پژوهشگران بر ضرورت پژوهش بیشتر درباره راهبردهای پیشگیری، بهویژه برای زنان جوانتری که در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قبل از ۴۰ سالگی هستند،
تأکید میکند.
#اخبار_سلامتی
بیشتر...
تبلیغات
غش کردن و از هوش رفتن زمانی است که خون کافی به مغز نمیرسد، یک حادثه غش کردن اغلب کمتر از دو دقیقه طول میکشد و فرد به حالت عادی برمیگردد، غشکردن یک اتفاق به نسبت شایع است، اما خیلی وقتها افراد نمیدانند که آیا لازم است به پزشک مراجعه کنند یا نه؟ چه زمانی شما باید بعد از غش کردن به اورژانس مراجعه کنید و پای چه مشکلاتی در سلامتی ممکن است در میان باشد؟
ورزش حداقل 30 دقیقه ای سه بار در هفته، می تواند به اندازه ویاگرا و داروهای مشابه در بهبود عملکرد نعوظ موثر باشد.
ویتامین D یکی از ویتامینهای ضروری برای حفظ سلامت استخوانها، سیستم ایمنی بدن و بسیاری از عملکردهای دیگر است. بدن انسان به طور عمده از طریق نور خورشید این ویتامین را تولید میکند، اما برخی عوامل میتوانند مانع از جذب کافی ویتامین D از خورشید شوند.
به نوشته نیویورکپست، مردانی که به احساسات و عواطف خود توجه دارند و میتوانند در ارتباطات عاطفی باز و صادق باشند
این روزها صاحبان حیوانات خانگی، دیگر تنها به خدمات پیشگیرانه و واکسیناسیون بسنده نمیکنند؛ آنها به دنبال درمانهای تخصصی و مراقبتهای پزشکی دقیق برای حیوانات خود هستند. این نیاز جدید به خدمات دامپزشکی، فرصتی طلایی برای دامپزشکان بهوجود آورده تا کسبوکارهای خصوصی خود را راهاندازی کرده و از این بازار سودآور بهرهبرداری کنند.
مدیرعامل هلدینگ هگتا از برگزاری اولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری پزشکی در خرمشهر و آبادان خبرداد.
رشد گفتاری کودکان از شش ماهگی سالگی آغاز می شود و در طول روند رشد ممکن است اختلالاتی برای کودک بوجود آید. تاخیر کلامی،لکنت زبان،ناروانی های گفتار و مشکلات تلفظی از جمله اختلالاتی است که می تواند در گفتار کودکان ایجاد شود. بسیاری از والدین زمانی که با مشکلات گفتاری کودک خود موجه می شوند دچار اضطراب و دستپاچگی می گردند.مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر با در اختیار داشتن متخصصین گفتاردرمانی کودکان با تجربه در حیطه اختلالات گفتاری و ارزیابی دقیق گفتار کودکان شما را در جهت بهبود مشکلات گفتاری کودکان خود یاری می رساند.
نیاز به منیزیم بسته به سن فرد متفاوت است. زنان ۱۹ تا ۳۰ ساله باید روزانه ۳۱۰ میلیگرم منیزیم دریافت کنند و اگر باردار هستند، باید این مقدار را به ۳۵۰ میلیگرم افزایش دهند.
حدود ۲۲ کارشناس هشدار دادند که استفاده گسترده از مواد شیمیایی مصنوعی در کالاهای مصرفی در حال آسیب رساندن به کودکان است.
بیشتر...