سلامت نیوز | 1 ماه پیش

احساس شادی سلامت در این سن زیاد می شود سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از زیرنویس، بر اساس یک مطالعه جدید، افراد در سن ۴۵ سالگی به بالاترین سطح سلامت و شادی خود می‌رسند.

در این پژوهش، ۷۶ درصد از شرکت‌کنندگان ۴۰ تا ۵۹ ساله اظهار داشتند که در میانسالی، یک جهش مثبت را تجربه کرده‌اند که در آن احساس شادی و سلامتی بیشتری نسبت به قبل داشته‌اند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۴۵ سالگی به عنوان سنی طلایی برای این تغییرات مثبت شناخته شده است.

حدود ۵۷ درصد از افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله معتقدند که نگاه منفی به دوران میانسالی دیگر قدیمی شده و جای خود را به دیدگاهی مثبت داده است.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق، نشانه‌های شکوفایی در میانسالی را اقداماتی مانند ثبت‌نام در باشگاه ورزشی (۲۴ درصد)، یادگیری زبان جدید (۱۴ درصد)، انجام مدیتیشن (۱۳ درصد) و سفر کردن (۱۰ درصد) عنوان کردند.

برخی دیگر نیز انجام یوگا (۱۳ درصد)، پیاده‌روی در طبیعت (۱۲ درصد)، انجام فعالیت‌های داوطلبانه برای امور خیریه (۱۱ درصد) و حتی مهاجرت به یک کشور دیگر (۶ درصد) را از راه‌های حفظ شادابی و سلامت در سنین بالای ۴۰ سال دانسته‌اند.

به طور کلی، ۵۴ درصد از افراد تأکید دارند که پس از ورود به دهه ۴۰ زندگی، مراقبت از ذهن و بدن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و یک‌چهارم از میانسالان معتقدند که شروع روز با عادت‌های سالم، تأثیر زیادی بر احساس خوب آن‌ها دارد.

همچنین، این مطالعه نشان داده که ۳۲ درصد از افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله نسبت به قبل توجه بیشتری به تغذیه خود دارند و سعی می‌کنند ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدنشان را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

لورین راثول، مدیر برند Weetabix که این نظرسنجی را با مشارکت ۲,۰۰۰ نفر از افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله انجام داده، بیان کرده است:

فرقی نمی‌کند که در چه سنی تصمیم به ایجاد تغییرات مثبت در سبک زندگی خود بگیرید، هدف ما این است که انتخاب‌های سالم را برای همه آسان‌تر و در دسترس‌تر کنیم.

+



#‌اخبار_سلامتی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

یادگیری مهارت های اجتماعی بخش کلیدی رشد کودک است. مهارت‌های اجتماعی خوب به بچه‌ها این امکان را می‌دهد که با دیگران تعامل مثبت داشته باشند و نیازها، خواسته‌ها و احساسات خود را به‌طور مؤثر بیان کنند.

۱ هفته پیش

نظام آموزشی‌ای که قرار بود بستری برای رشد و شکوفایی باشد، حالا به محلی تبدیل شده که کودکان را از تجربه‌های طبیعی زندگی دور می‌کند و به تعبیر حسینی «امروز کودکان از کودکی توسط آموزش به بزرگسالی پرتاب می‌شوند.» سیستمی که به‌جای آموزش مهارت‌های زندگی و پرورش خلاقیت، بیشتر بر حفظ‌ دروس و موفقیت در امتحانات متمرکز شده است.

۱ هفته پیش

افزایش موارد تبعیض در محل کار و شکاف مداوم حقوق جنسیتی نشان می‌دهد که هنوز در جهان کار زیادی برای زنان انجام نگرفته است. در سال ۲۰۲۵، سازمان بین‌المللی کار نشان داد که به‌ طور متوسط، زنان برای کار مشابه در سطح جهان 20 درصد کمتر از مردان دستمزد می‌گیرند. کارشناسان این نابرابری را به عوامل متعددی ازجمله تبعیض در محل کار، فرصت‌های نابرابر برای ترفیع و تحمیل کار بدون دستمزد به زنان مرتبط دانستند. گروه‌های مدافع خواستار سیاست‌های شفاف‌تر دستمزد و اجرای دقیق قوانین دستمزد برابر برای کاهش این شکاف هستند.

۲ هفته پیش

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری می‌گوید: سالانه حدود یک و دو دهم میلیون نفر برای گردشگری سلامت به ایران سفر می‌کنند.

۱ هفته پیش

سبک زندگی در ساخت شخصیت نقش مهمی دارد. افرادی که شخصیت بالایی دارند معمولا رفتارهای خاصی را پیروی می‌کنند.

۱ هفته پیش

درحال‌حاضر، نرخ سزارین در کشور ۵۶درصد است که عدد بالایی محسوب می‌شود.

۱ هفته پیش

متخصصان در بازبینیِ ۲۸ مطالعه شامل حدود ۳.۲ میلیون داوطلب دریافتند زنانی که دست‌کم با یک «بیماری خاص زنانه» مواجه بودند، ۲۸ درصد بیشتر در خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی یا سکته مغزی قرار داشتند.

۱ هفته پیش

تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنانی که قبل از ۴۰ سالگی یائسه می‌شوند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند. تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی زودرس می‌تواند سلامت متابولیک را تهدید کند.

۲ هفته پیش

صبحانه کودک یکی از مهم ترین وعده‌های غذایی است که در صورت غنی بودن کمک زیادی به رشد کودک می‌کند.

۱ هفته پیش

بیشتر...