گزارش Removals در سرچ کنسول جدید گوگل آکادمی جذب مارکتینگ

گزارش Removals درگوگل وبمستر

گزارش Removals  یکی از جدید‌ترین ابزار‌های موجود در سرچ کنسول است که اوایل سال ۲۰۲۰ معرفی شد. این ابزار در واقع نسخه به‌روزرسانی شده‌ای از ابزار Remove URLs Tool  است. وبمسترهای قدیمی به خوبی با این ابزار آشنا هستند.

در طول فعالیت یک سایت، گاهی اوقات وبمسترها تصمیم می‌گیرند، بخشی از سایت را حذف کنند. این بخش که تا پیش از این در نتایج گوگل به نمایش گذاشته‌می‌شده‌است؛ دیگر با استانداردهای وبمستر سازگار نیست و او تصمیم دارد که این صفحه را از ایندکس‌گذاری‌ها پاک کند تا در آینده دیگر در صفحه نمایش نتایج اثری از این صفحات نباشد.

 در همین راستا ابزار گزارش Removals  به یاری وبمستر‌ها می‌آید. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با این ابزار سودمند آشنا شوید.

Removals در سرچ کنسول

 Removals در سرچ کنسول

به عنوان یک وبمستر و به عنوان مالک سایت می‌توانید با استفاده از سرچ کنسول صفحات موردنظر را از سایت خود حذف کنید. در ادامه نحوه حذف کردن یک صفحه را مشاهده می‌کنید:

  • ابزار Removal را در سرچ کنسول بیابید
  • در قسمت Please select a property  سایت خود را انتخاب کنید.
  • سپس روی دکمه خاکستری رنگ کلیک و آدرس صفحه موردنظر را وارد کنید و روی گزینه Continue کلیک کنید.
  • در آخر submit Request  را فشار دهید.

به این ترتیب  آدرس صفحه موردنظر را به مدت ۹۰ روز از نتایج گوگل حذف می‌کند. به یاد داشته باشد که این شیوه صفحه موردنظر را به صورت موقت از سایت شما حذف می‌کند. به منظور حذف دائم صفحه موردنظر  با ما همراه باشید.

استفاده از تگ نو ایندکس noindex

استفاده از تگ نو ایندکس noindex

 تگ noindex معروف‌ترین و کاربردی‌ترین روش موجود در راستای حرف یک صفحه از سایت است که توسط وبمسترها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش صفحات موردنظر به هیچ عنوانی در ایندکس‌گذاری شرکت داده نمی‌شوند.

برای این منظور یک کد ساده را در  کد HTML سایت خود وارد می‌کنید. این کد به گوگل و دیگر موتورهای جست‌وجو اطلاع می‌دهد که صفحه موردنظر نباید در نتایج نمایش داده شود. برخی از افزونه‌ها نیز امکان افزودن این تگ را بدون برنامه‌نویسی به شما می‌دهند.

اگر شخصاً به کدهای سایت خود دسترسی دارید، بهتر است این کد را به بدنه کدهای سایت اضافه کنید تا صفحه موردنظر را حذف کنید.

استفاده از فایل robots.txt

استفاده از فایل robots.txt

 در واقع حتی وبمسترهای کارکشته نیز از این شیوه برای حذف یک صفحه از سایت استفاده می‌کنند. چرا که این فایل به ربات‌های گوگل می‌گوید که اجازه دسترسی به این صفحه را ندارند.

در واقع اگر به ربات‌ها فرمان دهید که از تمام صفحات سایت شما فاصله بگیرد، می‌توانید این روش را مورد استفاده قرار دهید. اما اگر صفحه موردنظر به بیرون لینک شده باشد، همچنان در نتایج به نمایش در می‌آید و تلاش‌های شما ناموفق خواهد بود.

 در این حالت گویا به ربات‌های جستجوگر گوگل گفته‌اید که حق ندارد از یک درگاه خاص وارد صفحه شود اما اگر می‌تواند از راه‌های دیگر این صفحه را مشاهده کند، مشکلی وجود ندارد!

بنابراین شاید استفاده از تگ noindex  نتایج به مراتب بهتری را برای شما به همراه داشته باشد.

این شیوه شاید یک مقدار تهاجمی‌تر از روش‌های دیگر باشد. غالباً زمانی که نمی‌خواهید تحت هیچ شرایطی اجازه دسترسی به محتوای یک سایت را به موتورهای جستجو و کاربران بدهید، از این کد استفاده می‌کنید.

  درواقع شاید استفاده از این خطا برای جلوگیری از ایندکس شدن یک صفحه از محتوای سایت کمی خشونت‌آمیز باشد؛ چرا که این خطا غالباً برای مسائل امنیتی به‌کار‌برده می‌شود و همانطور که پیش‌تر نیز گفتیم، راه‌های ساده‌تری نیز برای جلوگیری از ایندکس‌گذاری یک صفحه وجود دارد.

 کلام آخر

یکی از اقداماتی که وبمسترها در طول زمان انجام می‌دهند، اعمال تغییرات در قالب و محتوای سایت است. برخی از مواقع صفحه‌ای به سایت افزوده می‌شود و در برخی از موارد نیز وبمستر با بررسی بازخوردهای به‌دست‌آمده از یک صفحه تصمیم می‌گیرد که صفحه موردنظر را از سایت حذف کند.

در این حالت صفحه موردنظر سود چندانی برای سایت در پی ندارد. در چنین شرایطی از ابزار Removals  سرچ کنسول یا تگ noindex استفاده کنید تا صفحه موردنظر را برای همیشه از صفحه نمایش نتایج حذف کنید و به این ترتیب این صفحه از فهرست ایندکس‌گذاری‌های سایت نیز حذف می‌شود که دیگر تأثیری در نتایج سایت نخواهد داشت.

منابع:

36


#آموزش #بازاریابی_محتوا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

۳ ایده عکاسی خلاقانه. ایده های عکاسی, خلاقیت در عکاسی

2 سال پیش

چگونه تنها با ۲ تصمیم کوچک، عکاسی خود را به طرز چشمگیری بهبود بخشیدم!. پیشرفت در عکاسی

2 سال پیش

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت اول.

2 سال پیش

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت آخر.

1 سال پیش

مقدمه ای بر سایه ها در عکاسی. عکاسی از سایه ها, نورپردازی

2 سال پیش

خطای اعوجاج رنگی یا کروماتیک ابریشن.

1 سال پیش

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت دوم.

1 سال پیش

چگونه در شرایط کم نور مثل شب عکس های ورزشی با کیفیتی بگیریم. عکاسی ورزشی

2 سال پیش

کانتکت شیت و کاربردش در عکاسی آنالوگ و عکاسی دیجیتال. چاپ عکس

2 سال پیش

بیشتر...