تاثیر کرونا بر قلب عوارض کرونا پیشگیری از کرونا واکسن کرونا مجله دلتا

بر اساس نظر متخصصان حوزه سلامت، یکی از عوارض ابتلا به کرونا مشکلات قلبی و عروقی است. درگیری قلب و عروق در مبتلایان به کرونا تنها در افرادی که از قبل بیماری قلبی داشتهاند اتفاق نمیافتد. درست است که ابتلای پیشین به بیماری قلبی این مشکلات را درصورت ابتلا به کرونا تشدید میکند اما لزوما نیاز به وجود بیماری زمینهای نیست. در شناخت تاثیر کرونا بر قلب با این مطلب ازمجله دلتاهمراه باشید.
کرونا چه بلایی سر قلب میآورد؟
تحقیقات نشان میدهد ویروس کرونا علاوه بر درگیری شدید دستگاه تنفس و ریهها، روی قلب و عروق هم تاثیر دارد. ویروس کرونا در سیستم قلب و عروق، سیستم انعقادی بدن را فعال کرده و باعث ایجادلخته خوندر رگهای بدن می شود. به این ترتیب حرکت خون به سمت ریهها دچار اختلال شده و توانایی انتقال اکسیژن در خون کاهش مییابد. این حالت گاهی اوقات میتواند کشنده باشد.
ویروس تاج دار کرونا با حمله به عروق، باعث تحریک و التهاب در رگها میشود. این التهاب در مرحله بعد باعث آسیب رسیدن به قلب و عروق شده و بدن را در معرض آسیب قلبی قرار میدهد. کرونا سیستم تنفسی، قلب و عروق، چشایی،بویاییو گوارش را درگیر میکند.
میزان درگیری قلب در کرونا
براساس تازه ترین تحقیقات، بیش از ۱۴ درصد از بیمارانی که به دلیل عفونت کرونا در بیمارستان بستری می شوند به عوارض قلبی ناشی از این بیماری مبتلا می شوند. حدود ۱۰ درصد از بیماران کرونایی که از پیش به مشکلات قلبی عروقی مبتلا بودهاند یا افرادی که بعد از ابتلا به کرونا به مشکلات قلبی مبتلا شدهاند، جان خود را از دست دادهاند.
بیشتر رعایت کنید
با توجه به تغییر رفتارها و واکنشهای ویروس کرونا، لازم است با دقت بیشتری دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنید. از جمعهای خانوادگی به شدت پرهیز کنید زیرا در این جمعها کسی ماسک نمی زند و احتمال انتقال ویروس بسیار بالا است. افرادی که دچار تنگی نفس، سرفه و تب می شوند باید ابتلا به کرونا را در خود جدی بگیرند و به مراکز درمانی مراجعه کنند. برخی افراد بدون علامت و بصورت خفیف دچار این بیماری می شوند که لازم است خود را قرنطینه کرده و اصول بهداشتی را رعایت کنند.
پیشنهاد مطالعه: مطلبریزش مو، یکی از علائم طولانی مدت کرونارا بخوانید.

#سلامتی #سلامت
بیشتر...
تبلیغات
عضو انجمن اتیسم ایران میگوید: تشخیص اختلال طیف اتیسم باید توسط فوقتخصص روانپزشک کودک و نوجوان یا
پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زندهای هستند که با حمایت از میکروبیوم بدن، فواید بسیاری برای سلامتی
مطالعهای جدید نشان داده است که مصرف رژیم غذایی سرشار از فیبر و کربوهیدراتهای با کیفیت بالا در میان
فاطمه نظری، پزشک عمومی و فعال حوزه سلامت، با اشاره به تجربیات میدانی خود در مواجهه با مادرانی که قصد
چاقی تنها با مصرف حجم بالایی از غذا ایجاد نمیشود بلکه برخی عادات در چاقی نقش دارند.
گرمازدگی بیش از آنچه به نظر میرسد خطرناک است برای همین موضوع خواندن مطلب زیر را از دست ندهید.
نسل آلفا بهطور تقریبی بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ متولد شدهاند. این نسل اولین گروهی است که از ابتدا ب
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت هشدار داد: استفاده از شیر گاو برای افزایش وزن نوزادان زیر ۶ ماه
ورزشهای کمفشار میتوانند راهی مؤثر برای کاهش درد مفاصل، تقویت استخوانها و بهبود کیفیت زندگی باشند
بیشتر...