برای داشتن قلب سالم به چه میزان ورزش نیاز داریم سلامت نیوز
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، ورزش منظم فواید زیادی برای بدن شما دارد، اما انجام بیش از حد آن گاهی اوقات منجر به پیامدهای منفی برای سلامتی می شود.
انجمن قلب آمریکا (AHA) حداقل ۱۵۰ دقیقه (حدود دو ساعت و نیم) تمرینات با شدت متوسط در هفته، ۷۵ دقیقه تمرینات شدید یا ترکیبی از هر دو را توصیه می کند. این دستورالعمل ها به عنوان معیاری برای حفظ سلامت قلب و بهزیستی کلی عمل می کنند.
انجام بیش از حد تمرینات بدنی میتواند مشکلات سلامتی را تشدید کند. آگاهی از محدودیت های فیزیکی شما کلیدی است و هر گونه نشانه ناراحتی باید در نظر گرفته شود.
همچنین درک سابقه خانوادگیتان بسیار مهم است. قبل از شروع هر ورزشی، بررسی کنید که چه کسی در خانواده شما سابقه بیماری قلبی دارد. دانستن تاریخچه سلامت خانواده شما می تواند فضایی برای تصمیم گیری های آگاهانه در مورد برنامه های تمرینی شما ایجاد کند.
برای کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند، مشورت با پزشک قبل از شروع هر برنامه ورزشی ضروری است. در حالی که فعالیت بدنی منظم به طور کلی مفید تلقی می شود، مهم است که تمرینات را با شرایط سلامت فردی تنظیم کرد.
پزشک میتواند توصیههای مختص خودتان را ارائه دهد و مطمئن شود که ورزش شما با نیازهای سلامت قلب و عروق شما همسو است.
برخلاف ترس های رایج، درصد حملات قلبی کشنده در حین ورزش نسبتاً پایین است.
افراد بدون مشکلات پزشکی زمینه ای می توانند به طور کلی یک برنامه ورزشی سبک تا متوسط را بدون نیاز به مجوز پزشک شروع کنند. اما مهم است که میزان و شدت تمرینات بدنی خود را مدام مورد بررسی قرار دهند.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، اگر شما یا یکی از نزدیکانتان علائمی از مشکلات قلبی را نشان میدهد، بسیار مهم است که فوراً از متخصصان مراقبتهای بهداشتی کمک بگیرید تا از مداخله زودهنگام و مدیریت مؤثر اطمینان حاصل کنید.
#اخبار_سلامتی
بیشتر...
تبلیغات
نظام آموزشیای که قرار بود بستری برای رشد و شکوفایی باشد، حالا به محلی تبدیل شده که کودکان را از تجربههای طبیعی زندگی دور میکند و به تعبیر حسینی «امروز کودکان از کودکی توسط آموزش به بزرگسالی پرتاب میشوند.» سیستمی که بهجای آموزش مهارتهای زندگی و پرورش خلاقیت، بیشتر بر حفظ دروس و موفقیت در امتحانات متمرکز شده است.
سبک زندگی در ساخت شخصیت نقش مهمی دارد. افرادی که شخصیت بالایی دارند معمولا رفتارهای خاصی را پیروی میکنند.
درحالحاضر، نرخ سزارین در کشور ۵۶درصد است که عدد بالایی محسوب میشود.
مطالعات جدید نشان میدهد که نوجوانانی که کمتر از ۷.۷ ساعت میخوابند، بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار دارند و این مسئله میتواند در آینده سلامت قلبی آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
حفظ سلامتی در کیفیت زندگی تأثیر زیادی دارد. قطعا زندگی توام با پیشرفت و موفقیت بدون سلامت بدنی امکان پذیر نیست.
یک نویسنده کودک درباره تاثیر کتاب مناسب بر رشد شناختی و اجتماعی کودک توضیح میدهد: «در دوره پیش از دبستان مهمتر از انتخاب کتاب، شیوه خواندن و اجرای آن است که تاثیرات چشمگیری بر رشد شناختی و اجتماعی کودک دارد.»
مطالعه جدید نشان میدهد که گرمای شدید میتواند روند پیری بیولوژیکی در سالمندان را تسریع کند، بهویژه در مناطقی که در معرض گرمای زیاد قرار دارند.
عادات سالم مانند تغذیه مناسب، ورزش منظم و خواب کافی نقش مهمی در افزایش طول عمر دارند، اما ویژگیهای بدنی نیز میتوانند تأثیر بسزایی در میزان طول عمر افراد داشته باشند.
قارچ های دارویی از انواع قارچ هایی هستند که از گذشته های دور تا به امروز از آن ها به عنوان دارو استفاده می شده است. این نوع قارچ ها، صدها سال است که بیشتر در آسیا و به خصوص شرق آسیا، برای درمان انواع عفونت های ویروسی، باکتریایی، قارچی، انگلی و... به کار می رفته و به جز آن روشی برای تقویت سلامتی و طول عمر افراد شمرده می شده است. امروزه با پیشرفت علم پزشکی نیز هنوز هم از قارچ های دارویی برای درمان بیماری های گوناگون نظیر بیماری های ریوی و سرطان ها به کار می رود.
بیشتر...