آستان نیوز | 3 سال پیش

آمادگی کامل پایگاه های فوریت های پزشکی حرم مطهر رضوی در شب های قدر آستان نیوز پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی حرم مطهر امام رضا علیه السلام

آمادگی کامل پایگاه‌‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی در شب‌های قدر
مدیر عامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی از آمادگی کامل پایگاه‌‌‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران در شب‌های قدر خبر داد.

دکتر ناصر سرگلزایی در گفت‌‌وگو با آستان‌نیوز اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی حضور جمعی از زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) در مراسم پرفضیلت شب‌های قدر، 29 پایگاه ثابت و سیار فوریت‌های پزشکی در گوشه و کنار اماکن متبرکه رضوی آماده خدمات‌رسانی به بیماران اورژانسی در این شب‌ها خواهد بود.
وی افزود: 15 دستگاه آمبولانس با همکاری اورژانس 115 و نیروهای هلال احمر، از ساعت 18 تا پایان مراسم در شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه رمضان، در صحن و سرای رضوی آماده‌باش هستند.
مدیر عامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با اشاره به حضور 2 پزشک متخصص طب اورژانس در شب‌های قدر در اماکن متبرکه رضوی گفت: مرکز فوریت‌های پزشکی صحن امام حسن مجتبی(ع) و پایگاه فوریت‌های پزشکی باب الرضا(ع) با استقرار آمبولانس، پزشک، نیروهای مجرب و تجهیزات کامل به خدمات پیشرفته اورژانس مجهز شده است.
سرگلزایی تصریح کرد: جمعی از خادمین سلامت رضوی نیز با حضور در مرکز پیشرفته فوریت‌های پزشکی صحن امام حسن مجتبی(ع) در دو بخش مجزای خواهران و برادران، به صورت رایگان به بیماران اورژانسی خدمت‌رسانی می‌کنند. بیماران در صورت نیاز به خدمات تکمیلی پزشکی به بیمارستان‌های سطح شهر مشهد اعزام می‌شوند.
مدیر عامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با تأکید بر تقویت نیروهای دارالشفای امام رضا(ع) ادامه داد: بخش‌های مختلف دارالشفا از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، اورژانس و... در شب‌های قدر فعال و آماده خدمت به عموم بیماران زائر و مجاور هستند.
وی اضافه کرد: همچنین با همکاری بخش صندلی چرخدار حرم مطهر رضوی، پیش‌بینی‌های لازم برای تسهیل انتقال بیماران با استفاده از این صندلی‌ها در این آستان مقدس انجام شده است.



#‌اخبار #‌بهداشت_درمان

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

گاهی اوقات حمایت اجتماعی معنادار کمتر مردان، آنها را برای همراهی و حمایت به شرکای عاطفی متکی می‌کند.

5 روز پیش

یک پژوهش جدید که توسط محققان دانشگاه کانتربری در نیوزیلند انجام شده است، نشان می‌دهد کودکانی که بیش از ۹۰ دقیقه در روز به هر نوع صفحه نمایشی (تلویزیون، تلفن‌هوشمند، تبلت، مانیتور و غیره) نگاه می‌کنند، در سنین ۵/۴ تا ۸ سالگی از نظر واژگان (روان بودن حروف)، اعداد و ارتباطات، کمتر از حد متوسط هستند.

4 روز پیش

استروژن یک هورمون جنسی است که بر بسیاری از سیستم‌های بدن از جمله سیستم تولید مثل، استخوان‌ها، پوست و مغز تأثیر می‌گذارد.

4 روز پیش

واریس، یکی از شایع‌ترین مشکلات عروقی است که با ظاهر ناخوشایند رگ‌های برجسته و پیچ‌خورده در پاها، می‌تواند بر کیفیت زندگی افراد تأثیر بگذارد. این مشکل علاوه بر جنبه زیبایی، ممکن است با درد، خستگی، سنگینی پاها و حتی عوارض جدی‌تری مانند لخته‌های خونی و زخم‌های پوستی همراه باشد. خوشبختانه با پیشرفت‌های علم پزشکی، روش‌های متنوع و موثری برای درمان قطعی واریس معرفی شده‌اند.

پریروز

در روابط خانوادگی، یکی از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین موضوعات، تعیین حد و مرزهای صمیمیت میان والدین و فرزندان است. این موضوع نه تنها به روابط خانوادگی بلکه به سلامت روانی و اجتماعی افراد نیز مرتبط است. هرچند صمیمیت و نزدیکی عاطفی بین والدین و فرزندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اما در عین حال، تعیین مرزهای مناسب برای حفظ استقلال و توسعه شخصیت فردی فرزند، ضروری است.

6 روز پیش

بیشتر بزرگسالان هنگام مرگ، حرف از آمدن عزیزان خود به بالین‌شان و صحبت با آنها می‌زنند. اما کودکان هنگام مرگ چه می‌بینند؟

5 روز پیش

ورزش حداقل 30 دقیقه ای سه بار در هفته، می تواند به اندازه ویاگرا و داروهای مشابه در بهبود عملکرد نعوظ موثر باشد. 

3 روز پیش

ویتامین D یکی از ویتامین‌های ضروری برای حفظ سلامت استخوان‌ها، سیستم ایمنی بدن و بسیاری از عملکردهای دیگر است. بدن انسان به طور عمده از طریق نور خورشید این ویتامین را تولید می‌کند، اما برخی عوامل می‌توانند مانع از جذب کافی ویتامین D از خورشید شوند.

پریروز

از آنجا که بسیاری از افراد با افزایش سن، کاهش اشتها را تجربه می‌کنند، تامین نیازهای غذایی آنها می‌تواند چالش برانگیزتر شود.

5 روز پیش

بیشتر...