تیتر برتر |
2 سال پیش

چگونه از واریس در دوران بارداری جلوگیری کنیم سایت تیتربرتر TitreBartar com

چگونه از واریس در دوران بارداری جلوگیری کنیم؟

تیتربرتر:آیا زمان بارداریواریسنگران کننده است؟ چگونه می توان با دقت از آن مراقبت کرد و روش درمان این سطوح متورم چگونه است؟ ما همه چیز را در مورد آن به شما خواهیم گفت بیایید همه چیز را در مورد حقایق علمی و پزشکی در مورد واریس در دوران بارداری بدانیم، چه عواملی ممکن است باعث ایجاد آنها شود، چگونه آنها را درمان کنیم و موارد دیگر!

واریس چیست؟

قبل از اینکه به جزئیات این بیماری بپردازیم، دقیقاً وریدهای واریسی را که در مورد آن صحبت می کنیم به ما اطلاع دهید. این رگ ها به طور غیرطبیعی متورم و رگه های آبی یا سبز و بنفش سنگین هستند که در قسمت پایین بدن مانند طناب ظاهر می شوند. شایع ترین ظاهر را می توان در نزدیکی پاها، نواحی لگن، باسن و جاهای دیگر مشاهده کرد.

شرایط واریس یا واریس در دوران بارداری برای زنان بسیار شایع است. طبق یک مطالعه، گفته می شود که حدود 20 درصد از زنان در دوران بارداری مبتلا به واریس هستند. اما آنچه باید مورد بررسی قرار گیرد این است که اگر مرحله خاصی از بیماری پیش بینی می شود، که معمولاً قابل درمان است یا بدتر می شود.

علل واریس در بارداری؟

در دوران بارداری، با بزرگ شدن رحم زنان، فشار روی وریدهای قسمت پایین بدن افزایش می یابد. این رگ ها هستند که به خون شما باز می گردند و به جریان خون شما به قلب شما کمک می کنند و هنگامی که میزان فشار بر آنها در دوران بارداری افزایش می یابد، ممکن است وضعیت واریس ایجاد شود. در حالی که این وضعیت ممکن است برای زنان باردار و غیر باردار رخ دهد، اما در بیشتر موارد، ممکن است پس از زایمان کاهش یابد یا ناپدید شود.

علل دیگر ممکن است شامل افزایش سطح پروژسترون در دوران بارداری و افزایش سطح خون باشد که باعث افزایش رگ ها در زنان باردار می شود.

علائم واریس در دوران بارداری

اغلب اوقات، واریس ممکن است در مراحل اولیه قابل مشاهده یا تشخیص نباشد. هنگامی که بزرگتر شده و برآمدگی پیدا می شود. علائم رایج این بیماری به شرح زیر است.

  • درد در نزدیکی رگها و پاها، درد و سنگینی شدید
  • پری در نزدیکی پاها و قسمت پایینی بدن
  • خستگی
  • رگ های متورم قابل مشاهده است
  • رنگدانه
  • گرفتگی در ناحیه ران یا ساق پا
  • خارش
  • بی قراری پاها

باید دانست که علائم ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد. با این حال، شایع ترین و منظم ترین علائم شامل درد و درد شدید، تورم رگ ها و پری است.

چگونه واریس را در دوران بارداری درمان کنیم؟

قبل از اطلاع از درمان واریس ولوار در حاملگی، معاینات و آزمایشات لازم برای تعیین شدت بیماری انجام می شود. بررسی جریان خون و فشار، تورم، تغییر رنگ سطح بدن و غیره انجام می شود. تشخیص همچنین شامل بررسی سابقه خانوادگی ، سوابق پزشکی قبلی، سطح فعالیت، سونوگرافی و اشعه ایکس است.

درمان استاندارد برای واریس شامل موارد زیر است:

پوشیدن جوراب های فشاری برای کاهش فشار و تورم. اینها به فشار و جا افتادن در خون برای حرکت به سمت ناحیه قلب کمک می کند.

سایر اقدامات پزشکی شامل فلبکتومی و اسکلروتراپی، با توصیه و نظارت پزشکان است.

داروهای خانگی واریس در دوران بارداری

به طور منظم پاها را بالا بیاورید و حداقل پانزده دقیقه آنها را به سمت بالا بکشید.

کاهش چاقی و وزن می تواند رگ واریسی را در دوران بارداری تسکین دهد.

فعال ماندن و تناسب اندام در مراحل درمان بسیار مهم است.

پیاده روی یا شنا برای مدت کوتاهی

نشستن با پاها تا جایی که ممکن است می تواند باعث کاهش درد و احساس تسکین پا در دوران بارداری واریس شود.

توصیه می شود پزشکان و متخصصان پزشکی به مدت طولانی تری به نشستن یا ایستادن ادامه ندهند.

اگر شرایط پیچیده نباشد و در بیشتر موارد، وریدهای واریسی پس از چند ماه پس از زایمان ناپدید می شوند. در صورت ناپدید شدن آنها به مدت یک سال، پزشکان ممکن است جراحی را برای برداشتن سیاهرگ یا رگ های آسیب دیده توصیه کنند. مواردی وجود دارد که شرایط واریس ممکن است برای برخی از زنان دوباره ایجاد شود و در این مورد، درمان باید ادامه یابد.

چگونه از واریس در دوران بارداری جلوگیری کنیم؟

وضعیت واریس ممکن است کاملاً قابل پیشگیری نباشد. شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که چگونه می توان از واریس در دوران بارداری جلوگیری کرد! اجتناب از شرایط ممکن است کاملاً ممکن نباشد. با این حال، اقدامات احتیاطی خاصی وجود دارد که فرد می تواند مرتباً آنها را رعایت کرده و رعایت کند تا در صورت بروز تورم از آنها اجتناب کند و همچنین به دنبال تسکین باشد.

از نشستن و نشستن طولانی مدت در مکانی خودداری کنید. همیشه حرکت کنید و فعال بمانید.

در صورت داشتن وزن زیاد یا نیاز به تکیه گاه، از شلنگ پشتیبانی استفاده کنید. از هیچ نوع دردها و تورم در ناحیه پاها غافل نشوید یا نادیده نگیرید.

از پوشیدن لباس های بسیار تنگ در قسمت تحتانی بدن به ویژه در ناحیه کمر و لگن خودداری کنید.

به هر قیمتی کفش پاشنه بلند نپوشید.

رژیم غذایی سالم و کافی داشته باشید، غذاهایی را مصرف کنید که فیبر خوبی دارند. مایعات و میوه ها را به طور مرتب مصرف کنید. از آشغال اجتناب کنید و غذای خوب پروتئینی مصرف کنید.

نکات پیشگیری که در بالا ذکر شد فقط می تواند پیشگیرانه باشد. با این حال، آنها به طور کامل تضمین نمی کنند که از این وضعیت جلوگیری کنند.

چه زمانی باید در مورد واریس در دوران بارداری با پزشک مشورت کنم؟

شدت واریس ممکن است در افراد مختلف و در موارد مختلف متفاوت باشد. در صورت بروز هرگونه مشکل، فوراً با پزشک خود یا هرگونه کمک پزشکی تماس بگیرید.

دردهای شدید و درد غیرقابل تحمل را در نزدیکی پاها یا قسمت پایین بدن تجربه کنید.

ایجاد زخم در نزدیکی پاها.

قرمزی یا تورم شدید همراه با گرفتگی عضلات داشته باشید.

اگر رنگ پوست به شدت تغییر کند.

اگر متوجه شدید یا تجربه کردید که این بیماری روز به روز بدتر می شود.

آیا واریس جدی است؟

اگر فکر می کنید، آیا عوارض واریس در دوران بارداری وجود دارد، نگران نباشید! شرایط متورم یا واریسی ممکن است احساس ناراحتی یا خارش داشته باشد. با این حال، ممکن است در بیشتر موارد شدید نشوند. اکثر گزینه های درمانی شامل درمان ها و روش های خانگی است و حتی ممکن است این وضعیت پس از زایمان ناپدید شود.

با این حال، تعداد کمی از موارد ممکن است دارای لخته شدن خون، درد، گرفتگی و قرمزی باشند. در این مورد، توجه فوری مورد نیاز است. لخته سنگین که در نزدیکی رگ ها ایجاد می شود ممکن است منجر به عوارض شدید شود، اما ممکن است این مورد معمولی نباشد. بنابراین توصیه می شود به طور مرتب متوجه وضعیت رگ های متورم خود شوید.

امیدواریم اطلاعات کافی در مورد وضعیت، علائم، علل و گزینه های درمان واریس در دوران بارداری در اختیار شما قرار داده باشد.

*این مطلب صرفا جهت افزایش اطلاعات شما می‌باشد و به هیچ وجه به منظور توصیه پزشکی یا درمانی نیست، لطفا برای دریافت اطلاعات دقیق به پزشکتان مراجعه کنید.

نویسنده: زهرا فرامرزی



#‌سرگرمی #‌خواندنی منبع: تیتر برتر

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اطلاعات آنلاین نوشت: آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی‌خوابی مفید است و باعث کاهش فشارخون و چربی خون می‌شود. علی حسین بیرانوند اظهار...

6 ماه پیش

همشهری آنلاین نوشت: ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه همه انسان‌ها از کوچک تا بزرگ است اما مصرف زیاد ماکارونی خطراتی برای بدن دارد که بهتر است...

6 ماه پیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، پوستر رسمی فیلم کوتاه مدیر مدرسه به کارگردانی میکائیل دیانی و تهیه‌کنندگی سیدمحمدهادی آقاجانی...

6 ماه پیش

به گزارش همشهری آنلاین، معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این خبر در هفتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرای برنامه...

6 ماه پیش

به گزارش همشهری آنلاین آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج، فرماندار شهرستان بویراحمد، مدیر کل ستاد...

6 ماه پیش

به گزارش خبرنگار ایسنا، عصر امروز ۲۴ مهر ماه این جلسه با حضور محمد مهدی عسگرپور رییس هیات مدیره خانه سینما، محسن امیریوسفی رییس کانون کارگردانان...

6 ماه پیش

در این مقاله قرار است تصاویری را با هم مرور کنیم که بخش منطقِ مغزتان را اذیت خواهد کرد و با این حال تماشای آن‌ها سرگرم کننده است.

6 ماه پیش

همشهری - سعیده مرادی: قدمت آسیاب والی به دوره قاجار برمی‌گردد؛ آسیابی که با نیروی آب، گندم را آرد و تنورهای چندین نانوای دور و نزدیک شهر را روشن نگه‌...

6 ماه پیش

به گزارش ایسنا، غلامرضا رضایی ـ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت ـ در این نشست، به آمادگی واحدهای مختلف مجموعه حج و زیارت برای ازسرگیری سفرهای عمره...

6 ماه پیش

بیشتر...