دروغی شاخ دار دربارۀ مذهب مردم غزه
الو تبیان؟ میشه لطفا جواب سوال منو بدین؟
بله، بفرمایید
جمهوری اسلامی چرا از مردم فلسطین دفاع میکنه؟ مگه اونها ناصبی (دشمن اهل بیت) نیستن؟
ناصبی بودن فلسطینیها یه دروغ شاخداره که ساختۀ خود موساده. اونها با جعل این دروغ، سعی دارن عواطف مذهبی مردم ایران رو تحریک کنن تا در داخل کشور، وفاقی در قبال سیاست اصولی حمایت از مردم مظلوم فلسطین شکل نگیره. شهید مطهری، 53 سال پیش در مورد این شبهۀ نخنما گفته:
«این، حرفی است که یهودیها جعل کردهاند. در هر جایی، یک حرف جعل میکنند برای اینکه احساس همدردی نسبت به فلسطینی ها را از بین ببرند. میدانند مردم ایران شیعه اند و شیعه، دوستدار علی و معتقد است هر کس دشمن علی باشد کافر است؛ برای اینکه احساس همدردی را از بین ببرند، این مطلب را جعل میکنند.» (آشنایی با قرآن، ج۴، ص ۳۲.)
خب، حالا میشه بگید مذهب فلسطینیهای ساکن غزه و نوار باختری چیه؟
حدود ۸۵ درصد از جمعیت فلسطین مسلمونن. 15 درصد مابقی رو مسیحیان، یهودیان تشکیل میدن. از بین مسلمونها هم اکثریت مطلق، سنی و پیرو فقه شافعیان. اصلا خودِ ابن ادریس شافعی، در غزّه به دنیا اومده و جالبه بدونید از بین چهار مذهب اهل تسنن، شافعیها در محبت به ائمه اطهار علیهمالسلام بیشترین قرابت رو با شیعهها دارن. شاهد این حرف، نامگذاری مساجد غزه به نام اهل بیت علیهمالسلام مثل مسجد «علی بن ابی طالب» در محله الزیتون غزه، مسجد «السیدة فاطمة الزهراء» در جنوب غزه و مسجد «الامام علی ابن ابی طالب» در حواره از توابع شهر نابلس، در کرانه باختری هست.
گیرم اونها مسلمون، مگه ما خودمون مسلمون نیستیم؟ مگه نمیگن چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرامه؟
اولا حمایت ما از فلسطینیها بیشتر جنبۀ معنوی داره تا مادی. ثانیا: به فرض دروغ، اگه فلسطینیها کافر هم بودن، باز حجت شرعی برای حمایت از اونها وجود داشت.
چطور؟
طبق آیۀ شصت سورۀ توبه، یکی از موارد مصرف زکات، کسانی هستن که با عنوان «الْمُؤَلَّفَةِ قُلُوبُهُمْ» ازشون یاد شده.
به گفتۀ مفسرین، این افراد، مرزنشینهایی هستن که یا به طورمطلق کافرن و یا مسلمونهایی سستایمانن. مرزها مناسبترین بستر برای ایجاد آشوب و فتنهانگیزیان. اعطای امتیازات مالی به این افراد، باعث میشه دلهای اونها نرم و زهر دشمنیشون نسبت به جامعۀ اسلامی کم بشه. در نتیجه، اونها هم هنگام بروز تهدید بیرونی از جانب دشمن، جامعه اسلامی رو تنها نمیگذارن چرا که انسانن و «الانسان عبید الاحسان» (انسان بندۀ احسانه).
گذشته از این دستور شرعی، دفاع همهجانبه از مردم فلسطین، اقتضای عقلانیت سیاسی ما هم هست.
کمی توضیح میدین؟
با همۀ اهمیتی که حفظ مرزها دارن اما امنیت یه کشور رو نمیشه فقط به مرزهای جغرافیایی اون کشور گره زد بلکه توانمندی در افزایش عمق راهبردیه که اقتدارآفرینه و امنیت مواضع اصلی کشور رو تضمین میکنه. این سیاست معقول و حکیمانه، در واقع، فلسفۀ اصلی ایجاد محور مقاومت و حمایت از اونهاست.
#مذهبی #آسمانه
بیشتر...
تبلیغات
در اسلام بیماری به عنوان یکی از سختترین بلاها یاد شده که هر کس در عمرش به این بلا مبتلا خواهد شد. در روایات برای عیادت از بیمار، بازتاب و آثاری بسیار بیان شده که اهمیت آن را میرساند.
صبر، یعنی اطمینان نفسومضطرب نشدن و مقاومت در بلایا، مصایب و مشکلات؛ بهگونهای کهعرصه بر فرد تنگ نشده و پریشانخاطر نگردد. در واقع صبر، صفتی بازدارنده در بلایا و مشکلات است که از یکسو تمایلات غریزی را کنترل میکند و از طرفی بهانسان در مقابل مصیبتوبلاها آرامش میدهد.
در اسلام هر عملی که برخلاف فرمان خداوند باشد، گناه است.گناه یعنی نافرمانی از دستورات خداوند. به عبارت دیگر انجام کاری که خدا از آن نهی کرده یا ترک کاری که به انجام آن فرمان داده، معصیت است که آثار و نتایجی را در پی دارد.
انفاق یعنی خرج کردن مال در راه خداوند که گاهی واجب است مانند خمس و زکات و گاهی مستحب مانند صدقه دادن. قرآن و روایات انسان را به دادن انفاق و صدقه بسیار تشویق کرده است. انفاق آثار بسیاری برای فرد و جامعه دارد که به تعدادی از آنها اشاره میکنیم.
صحیفه سجادیه مهمترین و برجستهترین کتاب شیعیان بعد از نهجالبلاغه است که به زبور آل محمد شهرت دارد. در این کتاب ۵۴ دعا و نیایش از امام سجاد علیهالسلام موجود است که در آنها نکات تربیتی متعددی قرار دارد. در این مجموعه نکات تربیتی در ادعیه را با هم مرور میکنیم.
سكرات لحظات آخر عمر است که دردآور یا آرامش بخش است. سکرات مرگ حالتی است که انسان مدهوش شده به گونهای که شخص میبیند و میشنود اما نمیتواند سخن گوید برخی اعمال باعث طی شدن راحت این لحظات سخت میشود.
شاید شنیده باشید که توسل به هر امامی، اثر ویژهای دارد. مثلا برای شفای بیمار، توسل به امام کاظم علیهالسلام و برای گشایش مالی، توسل به امام جواد علیالسلام گرهگشاست. ممکن است فکر کنید که این یک باور عمومی است که بین مردم رایج شده است، اما باید بگویم این توصیهها ریشه در سخنان خود معصومین دارد.
رحمت خدا درهنگام نگاه فرزند به چهره والدین ، معانقه دو مؤمن ، برپایی عقد و عروسی ، ترحم به ضعفا ، گذشت از خطای دیگران ، طلب رحمت برای جمع ، خویشتنداری و تقوا ، توبه و اظهار پشیمانی و اذان نازل میشود.
بیشتر...