آستان نیوز | 4 سال پیش

تبدیل شدن به بیمارستان الگوی سلامت محور، چشم انداز منطقه ای بیمارستان رضوی آستان نیوز پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی حرم مطهر امام رضا علیه

تبدیل شدن به بیمارستان الگوی سلامت محور، چشم‌انداز منطقه ای بیمارستان رضوی
از دیرباز، توجه به سلامت زائر و مجاور از مهم‌ترین اولویت‌های آستان قدس رضوی بوده و در همین راستا برای تحقق اهداف و سیاست های این حوزه، تلاش شده با تاسیس بیمارستان ها و شرکت های داروسازی، خدمات ارائه شده به زائران و مجاوران در این عرصه توسعه یابد.

در این بین، می‌توان به نقش کلیدی بیمارستان فوق تخصصی رضوی اشاره کرد که در زیرمجموعه گروه سلامت و درمان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی فعالیت می‌کند. این بیمارستان علاوه بر درمان بیماران، توجه ویژه‌ای به آموزش و ارتقای سلامت جامعه دارد و تا کنون برنامه‌های آموزشی بسیاری در زمینه پیشگیری و غربالگری در حیطه‌های مختلف اجرا کرده است.

ارائه خدمات مطلوب برای ارتقای سلامت جامعه
دکتر محسن محور مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی در گفت‌وگو با آستان‌نیوز به مناسبت هجدهم فروردین برابر با هفتم آوریل؛ «روز جهانی بهداشت» که در تقویم رسمی کشورمان هم به نام «روز سلامتی» نام‌گذاری شده، گفت: ارائه خدمات مراقبتی مطلوب به منظور ارتقای سلامت جامعه با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین، مأموریت مهم این بیمارستان است.
وی افزود: این بیمارستان در تلاش است در کنار رویکرد درمانی خود، ارتقای سلامت و سلامت محوری را دنبال کند که در این راستا تبدیل شدن به بیمارستان الگوی سلامت محور در سطح کشور و منطقه، چشم‌انداز آینده بیمارستان رضوی محسوب می‌شود.
وی با اشاره به شعار «ساختن جهانی عادلانه و سالم» به عنوان شعار امسال روز جهانی بهداشت افزود: تلاش می کنیم همانند سال های گذشته با توجه بیشتر به سلامتی بیماران، سلامتی کارکنان، سلامتی و ایمنی محیط بیمارستان و همچنین سلامتی جامعه اعم از همراهان بیماران و ساکنان مجاور بیمارستان، در عملیاتی شدن این هدف و شعار جهانی نقش آفرین باشیم.

تلاش برای اصلاح سبک زندگی و تغذیه
وی، «آموزش» را از مهمترین اقدامات لازم برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی اولیه طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی دانست و تصریح کرد: واحد آموزش و ارتقای سلامت بیمارستان رضوی در این حوزه فعالیت های گسترده ای داشته است. دغدغه اصلی در این حوزه اصلاح سبک زندگی مردم و رعایت اصولی مثل داشتن تغذیه سالم، تحرک بدنی مناسب، عدم استعمال دخانیات، مدیریت استرس، سلامت روان و همچنین تشخیص به موقع بیماری‌های خاموش مانند فشار خون است تا بتوانیم جامعه ای سالم‌تر داشته باشیم.
دکتر محور تصریح کرد: در همین راستا تلاش خواهیم کرد در کنار پیگیری وضعیت بیمار پس از ترخیص، روند اجرای آموزش‌های ارائه شده در حوزه ارتقای سلامت را نیز از بیماران پیگیری کنیم.

مشارکت در اردوهای جهادی سلامت
دکتر محور به برخی دیگر از اقدامات همکاران خود در بیمارستان فوق تخصصی رضوی نیز اشاره کرد و گفت: مشارکت پزشکان و کارکنان بیمارستان در اردوهای جهادی و حضور در مناطق محروم استان و حاشیه شهر مشهد، از فعالیت هایی بوده که با همکاری بسیج جامعه پزشکی به منظور درمان و ارائه آموزش‌های حوزه سلامت انجام شده و تداوم خواهد داشت.

ایجاد کلینیک ترک دخانیات
دکتر محور همچنین به راه‌اندازی کلینیک «ترک دخانیات» در بیمارستان رضوی اشاره و اظهار کرد: بیماران بستری شده در این بیمارستان که مصرف‌کننده دخانیات باشند، در کنار ویزیت اولیه و طی شدن روند درمان بیماری، برای ترک دخانیات به این کلینیک معرفی می‌شوند و پزشک عمومی و روانپزشک حاضر در این کلینیک، خدمات درمانی و مشاوره های لازم را به آن ها ارائه می دهند.



#‌اخبار #‌بهداشت_درمان

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

برای مراقبت از قلبت لازم نیست حتماً باشگاه بری یا برنامه ورزشی حرفه‌ای داشته باشی. طبق نتایج یک پژوهش جدید، کارهای روزمره‌ی تند و پرتحرک مثل جارو زدن، پیاده‌روی سریع یا بالا رفتن از پله‌ها هم می‌تونن تأثیر مثبتی روی سلامت قلبت بذارن.

۱ هفته پیش

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد زنانی که در سنین بالاتر، به مدت سه سال رژیم غذایی مدیترانه‌ای با کالری کاهش‌یافته را دنبال کرده‌اند و در کنار آن پیاده‌روی و تمرینات مقاومتی انجام داده‌اند، توانسته‌اند تراکم استخوان خود را به‌ویژه در ناحیه پایین کمر بهبود بخشند.

۱ هفته پیش

نتایج یک مطالعه بلندمدت نشان می‌دهد، بازماندگان سرطان می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های به‌روز شده سبک زندگی که شامل تغذیه سالم، ورزش منظم و حذف الکل است، به‌طور قابل‌توجهی طول عمر خود را افزایش داده و از مرگ‌های ناشی از بیماری قلبی یا عود سرطان جلوگیری کنند.

۱ هفته پیش

چند روز گذشته بود که کاربران شبکه‌های اجتماعی، از کار یک مرکز ماساژدرمانی در شهرک غرب پرده برداشتند که با استفاده از خاک سرخ و نقره‌ای جزیره هرمز، ماساژ پا انجام می‌دهد و تبلیغ آن را هم در صفحه خود گذاشته است.

۱ هفته پیش

  زهر عقرب دارای ترکیب نوروتوکسین‌هاست که روی سیستم عصبی تأثیر می‌گذارد.

۱ هفته پیش

طبق مطالعه‌ای که روز سه‌شنبه در نشریه «علوم و فناوری محیط زیست»‌ (Environmental Science & Technology‌) منتشر شد، بالاترین سطح مواد شیمیایی در نزدیکی تخت کودکان پیدا شد. 

۱ هفته پیش

دانشمندان مدت‌هاست به این فکر می‌کردند که چگونه مغز خود را با اطلاعات و خاطرات جدید به روز می‌کند. برخی از ایده ها حول تغییرات شیمیایی در نورون های خاص می چرخد، در حالی که برخی دیگر بر تغییرات ساختاری در بین سلول های مغز تمرکز می کنند.

۱ هفته پیش

ثبت هرمز به‌عنوان ژئوپارک موجب جذب حمایت‌های بین‌المللی در حفظ جزیره خواهد شد.

۱ هفته پیش

پیاده روی در فواصل 10 تا 15دقیقه‌ای در طول روز گردش خون، سطح انرژی و کالری‌سوزی را بهبود می‌بخشد.

۱ هفته پیش

بیشتر...