سلامت نیوز | ۲ هفته پیش

رفتار نادرستی که کودک شما را لجباز می کند سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، برخی عادات والدین مانند سهل‌انگاری بیش از حد، تناقض در نظم و انضباط، نداشتن ارتباط واضح، واکنش بیش از حد به سرکشی و نادیده گرفتن رفتار مثبت، می‌تواند منجر به بروز رفتارهای لجبازانه در کودکان شود. شناخت و پرداختن به این عادات برای پرورش نگرش‌های مشارکتی و انعطاف‌پذیرتر در کودکان حیاتی است.

رفتار و شخصیت کودکان بر اساس تجربه سخت و در عین حال ارزشمند والدین شکل می‌گیرد. با این وجود، برخی از سبک‌های فرزندپروری - حتی ناخواسته - می‌تواند کودکان را تشویق به نشان دادن رفتارهای سرسختانه کند. تصدیق این خطاهای معمولی برای کمک به بچه‌ها در ایجاد نگرش‌های انعطاف‌پذیرتر و مشارکتی ضروری است. در اینجا ۵ عادتی که باعث لجبازی کودکان می‌شود آورده شده است:

فرزندپروری بیش از حد سهل گیرانه

اگر فرزند شما عصبانی است و شما بدون اصلاح آنها یا تعیین حد و مرز، تسلیم هر خواسته‌ای می‌شوید، می‌تواند مشکل ساز باشد. این رفتار می‌تواند به فرزندان شما بیاموزد که اگر مداوم همینطور رفتار کنند، همیشه می‌توانند به آنچه می‌خواهند برسند و منجر به ایجاد رفتار سرسختانه خواهد شد.

ناهماهنگی و تناقض در نظم و انضباط

اگر در اجرای نظم و انضباط، قوانین و گوشزد کردن عواقب رفتارها، ناهماهنگ و بی‌برنامه باشید، ممکن است کودکان را سردرگم کرده و باعث شود آنها بیشتر از شما سرپیچی کنند. تناقض والدین فقط باعث می‌شود آنها شما را بیشتر امتحان کنند و به لجباز شدن کمک می‌کند.

فقدان ارتباط شفاف

وقتی والدین نمی‌توانند انتظارات را به وضوح بیان کنند، می‌تواند منجر به لجبازی کودکان شود. علاوه بر این، زمانی که والدین نیاز به توضیح دلایل پشت قوانین را کنار می‌گذارند، می‌تواند به رفتارهای سرسختانه دامن بزند، که ممکن است منجر به سوء تفاهم و ناامیدی شود.

واکنش بیش از حد به سرپیچی

والدین باید به جای واکنش با عصبانیت یا تنبیه منفی، برای کودک توضیح دهند که چرا نمی‌تواند راه خود را برود. اگر کودک ناامیدی و لجبازی نشان دهد، می‌تواند درگیری‌ها را تشدید کند و رفتار لجبازانه تقویت می‌شود.

نادیده گرفتن رفتار مثبت

تمرکز دقیق و شدید بر رفتار بد و نادیده گرفتن رفتار خوب فرزندانتان می‌تواند بچه‌ها را از همکاری برای پذیرش بازدارد و باعث لجبازی آنها می‌شود. وقتی احساسات کودک نادیده گرفته می‌شود، این احساس نادیده گرفته شدن یا طرد شدن، به لجبازی به عنوان راهی برای ابراز وجود تبدیل می‌شود.



#‌اخبار_سلامتی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

هورمون ها نقش مهمی در بدن زنان و مردان دارند؛ آنها به حفظ سطح قند خون سالم، ضربان قلب، متابولیسم، باروری و غیره کمک می کنند. هنگامی که هورمون های جنسی از تعادل خارج می شوند، بسیاری از سیستم ها، غدد و هورمون های دیگر می توانند تحت تأثیر قرار گیرند.

۱ هفته پیش

آیا سیگار الکترونیکی می‌تواند به ترک سیگار کمک کند؟ این سوالی است که همواره مورد بحث قرار دارد، اما نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهند که سیگار الکترونیکی نه تنها به کاهش اعتیاد به دخانیات کمک نمی‌کند، بلکه ممکن است در برخی موارد وضعیت را بدتر کند.

۱ هفته پیش

درد لگن در مردان یک مسئله نسبتاً شایع است که اغلب مورد توجه قرار نمی‌گیرد یا به اشتباه درک می‌شود. در حالی که درد لگن بیشتر در زنان دیده می‌شود، مردان نیز می‌توانند این درد را تجربه کنند و ممکن است به طور قابل توجهی بر زندگی روزمره آن‌ها تأثیر بگذارد.

۱ هفته پیش

بیماری‌ خاموش در سالمندان، آن دسته از اختلالات یا بیماری‌هایی است که نشانه و علائمی ندارند؛ و یا این‌که زمانی این بیماری‌ها تشخیص داده می‌شوند که بیش از حد پیشرفت نموده‌اند.

۱ هفته پیش

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که افراد با موهای قرمز نسبت به دیگران تحمل بیشتری در برابر درد دارند.

۱ هفته پیش

برای اینکه در مقابل خیلی از بیماری ها مصون بمانید لازم است سیستم ایمنی قوی داشته باشید. گزینه های زیر به شما کمک می کنند سیستم اسمنی خود را برای دفاع در برابر بیماری ها تقویت کنید.

۱ هفته پیش

پژوهش جدیدی از دانشگاه جان هاپکینز نشان می‌دهد که کاهش اندازه عضلات اسکلتی، به ویژه عضله گیجگاهی، در افراد مسن می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد. این مطالعه بر اهمیت حفظ سلامت عضلات در سنین بالا و تاثیر آن بر سلامت مغز تأکید دارد.

۱ هفته پیش

کاربران زیر ۱۸ سال دیگر نمی‌توانند از فیلترهای زیبایی در تیک تاک استفاده کنند که ظاهر آن‌ها را به‌طور مصنوعی تغییر داده و باعث ایجاد تصویر نادرست از استانداردهای زیبایی شوند.

۱ هفته پیش

بدن هر روز چیزی بین 2 الی 2.5 لیتر ادرار تولید می‌ کند اما به این معنا نیست که همه این ادرار از آبی است که در طول روز می نوشید.

۱ هفته پیش

بیشتر...