شهرآرانیوز | 11 ماه پیش

پیش بینی رگبار باران در برخی نقاط کشور ۲۱ تیر ۱۴۰۳ شهرآرانیوز

به گزارششهرآرانیوز، صادق ضیاییان در خصوص آخرین وضعیت جوی کشور، اظهار کرد: در برخی مناطق شمال‌غرب، ارتفاعات رشته کوه البرز به ویژه در مازندران، سمنان، برخی مناطق خراسان شمالی و گلستان، ارتفاعات غرب و جنوب کرمان، ارتفاعات شمال هرمزگان و شرق فارس، رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: روز جمعه، ۲۲ تیر ماه، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی در مازندران، ارتفاعات شمالی استان البرز و تهران، برخی نقاط مازندران، گلستان و سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، از طرفی ارتفاعات شمال کرمان، ارتفاعات شمال هرمزگان و شرق فارس به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. در پاره‌ای از این نقاط، بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی افزود: کاهش نسبی دما در سواحل شمالی، شمال‌شرق دامنه‌های جنوبی البرز رخ می‌دهد.

ضیاییان درباره شرایط جوی در اوایل هفته آتی نیز اظهار کرد: ارتفاعات البرز مرکزی و برخی مناطق شمال شرق کشور، روز شنبه، ۲۳ تیر، رگبار و رعد و برق مورد انتظار است. همچنین روز‌های یکشنبه و دوشنبه، ۲۴ و ۲۵ تیر، در ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر و گاهی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود و جوی آرام در بیشتر نقاط کشور برقرار است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت نیز گفت: روز جمعه - ۲۲ تیر ماه نیز آسمان تهران صاف تا کمی ابری و غبارآلود و در بعد از ظهر با ورزش باد و گردوخاک همراه است. همچنین روز شنبه، ۲۳ تیر ماه، آسمان صاف تا کمی ابری و غبار آلود و در بعد از ظهر با وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: اهواز با با بیشینه هوایی ۵۱ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین مرکز استان طی ۲۴ ساعت آینده است.

منبع: ایسنا



#اخبار #مشهد

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

طبق پیگیری‌های صورت گرفته هیچ حادثه‌ای برای فرودگاه مهرآباد رخ نداده و تمامی مسافران خارج شده‌اند.

3 ساعت پیش

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۲ خرداد ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات

15 ساعت پیش

رؤسای راه‌آهن‌های ایران، ترکمنستان و ازبکستان در حاشیه اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشور‌های مشترک‌الم

13 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا در شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد و خیز

13 ساعت پیش

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی از جمله چالوس خبر

12 ساعت پیش

معاون سازمان بنادر گفت:در بندر چابهار برای ۸ میلیون تن ظرفیت جابجایی بار ایجاد شده که با اتصال بخش ر

13 ساعت پیش

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران گفت: رایزنی‌هایی برای تامین خوراک مورد نیاز صنایع پتر

15 ساعت پیش

وزیر نفت گفت: افزایش حق العمل جایگاه داران CNG در دستور کار دولت قرار گرفته چراکه تقویت صنعت CNG باع

16 ساعت پیش

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان و گلخانه داران توصیه می شود که هشداره

14 ساعت پیش

بیشتر...