دیجیاتو |
2 سال پیش

ایسر از کاهش تولید لپ تاپ حداقل تا سال ۲۰۲۲ در پی کمبود جهانی تراشه خبر داد

مدیرعامل ایسر می‌گوید به دلیل کمبود جهانی تراشه، این شرکت تنها می‌تواند نیمی از تقاضای بازار را تامین کند. همین مسئله می‌تواند قیمت محصولات یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لپ‌تاپ جهان را افزایش دهد.

به نظر می‌رسد کمبود چیپ تا سال آینده میلادی نیز گریبان‌گیر ایسر و بسیاری دیگر از تولیدکنندگان محصولات الکترونیکی باشد. مدیرعامل ایسر تاکید می‌کند که این معضل باعث شده ایسر نتواند تقاضای مورد نیاز بازار راتامین کند.

کمبود جهانی تراشه موضوع مهمی است که بر تولید بسیاری از محصولات الکترونیکی تاثیرگذار بوده. به گفته مدیرعامل ایسر، این شرکت نیز همچون بسیاری دیگر با این مشکل روبرو است و با کمبود چیپ توانسته تنها نیمی از تقاضای بازار را پاسخگو باشد.

ایسر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لپ‌تاپ در جهان است. به گفته بالاترین مقام این شرکت، کمبود جهانی تراشه حداقل تا سه ماهه اول یا دوم سال آینده میلادی مرتفع نخواهد شد. در نتیجه این شرکت نیز با مشکلات بسیاری برای تولید روبرو خواهد بود.

ایسر

کمبود جهانی تراشه در سراسر جهان باعث بروز مشکلات بسیاری در تامین چیپ موردنیاز برای سیستم‌های کامپیوتری، گوشی‌های هوشمند، کنسول‌های بازی و حتی بازار خودرو شده است.

هفته گذشته ایسر اعلام کرد که تولید سری جدید لپ تاپ‌های مخصوص گیمینگ، نوت بوک‌ها و کروم‌بوک‌هایی که قرار است از نیمه دوم سال جاری به بازار عرضه شوند، با مشکلاتی روبرو شده است.

این روند تا سه ماهه اول یا سه ماهه دوم سال آینده میلادی نیز به همین شکل ادامه خواهد داشت. با همه‌گیری کرونا و به دلیل خانه‌نشینی و دورکاری، تقاضای بازار برای خرید سیستم‌های کامپیوتری، تبلت و موبایل افزایش پیدا کرد. مدیر عامل ایسر می‌گوید در حال حاضر جهان با کمبود جهانی تراشه روبرو است. روزهایی که هر خانواده باید دستگاه الکترونیکی داشته باشد و برای شغل و تحصیل به آن نیاز دارد، تقاضای بازار به شدت افزایش یافته است.

ایسر می‌گوید تنها ۵۰ درصد تقاضای بازار را تامین می‌کند و برای تامین بقیه نیاز کاربران با مشکلاتی روبرو است. شرکت تحلیلگر گارتنر نیز ارزیابی ایسر را تایید می‌کند و در آخرین گزارش خود تخمین زده که کمبود چیپ در جهان حداقل تا سه ماهه دوم سال ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت، در نتیجه قیمت برخی از دستگاه‌ها افزایش پیدا می‌کند و شرکت‌های کوچکتر مجبور می‌شوند تراشه را با قیمت بالاتری خریداری کنند.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

سیاه‌چاله مرکزی کهکشان راه شیری جرمی حدود ۴.۳ میلیون برابر خورشید دارد و یک سیاه‌چاله فعال است.

6 ساعت پیش

تصاویر فاش‌شده‌ی جدید از پیکسل ۹ نشان می‌دهند گوشی جدید گوگل برخلاف پیش‌بینی‌ها به دو دوربین مجهز است.

23 ساعت پیش

یکی دیگر از طرح‌هایی که در ششمین کنفرانس تحقیقات کاربردی دفاع و امنیت که در شهر بن آلمان برگزار شد، طرح نمایشگر فناوری جنگنده آینده بود.

دیروز

گواهی‌ جدید گلکسی زد فولد ۶ و گلکسی زد فیلپ ۶ نشان می‌دهد سرعت شارژ این گوشی‌ها بدون تغییر باقی خواهد ماند.

دیروز

هیوندای از جزئیات مربوط به توسان جدید موجود در آمریکای شمالی پرده‌برداری کرد. طراحی و ویژگی‌های بیرونی و داخلی با مدل جهانی مطابقت دارد. زیر پوسته توسان جدید، قدرت بیشتری برای تریم‌های هیبریدی و پلاگین هیبریدی وجود دارد.

3 ساعت پیش

به زادگاه و موزه مرسدس‌بنز در اشتوتگارت آلمان خوش آمدید!  کارل بنز در این شهر، با اختراع اولین خودرو، دنیای انسان‌ها را تغییر داد.

21 ساعت پیش

گوشی گلکسی A55 سامسونگ دارای قابلیت جذاب و مهمی است که حتی گوشی‌های پرچمدار سری گلکسی S24 نیز از آن بی‌بهره هستند. اما این ویژگی چیست؟

12 ساعت پیش

درحالی‌که زمان زیادی تا معرفی نسل بعدی گوشی‌های سری گلکسی S باقی مانده است، باید منتظر شروع انتشار گزارش‌ها و شایعات درباره آن‌ها باشیم.

9 ساعت پیش

خودرو دو درِ مینی کوپر اس ۲۰۲۵ (مدل جدید خودرو خاطره‌انگیز مستربین) با گیربکس هفت سرعته در رنگ‌های جذاب رونمایی شد.

دیروز

بیشتر...