خبرگزاری ایسنا | 5 ماه پیش

زیرساخت های شهری اردبیل متناسب با افزایش خودرو نیست ایسنا

سرهنگ سید حجت فتاحی سوم بهمن در نشست خبری با اصحاب رسانه با تشریح اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی اردبیل در اجرای طرح آرامش در شهر اظهار کرد: بعد از اجرای موفق طرح ساماندهی وانت‌بارهای میوه فروشی که مورد رضایت عامه مردم قرار گرفت، فاز دوم این طرح به منظور ساماندهی توقف غیرمجاز کامیون‌ها در معابر شهری با مشارکت دادستانی مرکز استان، شهرداری و پلیس راهنمایی رانندگی در حال اجراست.

وی با بیان اینکه توقف غیرمجاز کامیونها در معابر شهر اردبیل سابقه طولانی دارد، اضافه کرد: از ۲۰ دی ماه که این طرح آغاز شده است تاکنون یک هزار و ۴۰۰ دستگاه کامیون سنگین به علت توقف غیرمجاز به صورت سیستمی توقیف شده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل با بیان اینکه جمع‌آوری خودروهای سنگین از معابر شهری مطالبه جدی مردم بوده است، افزود: بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد با اجرای این طرح ۷۰ درصد مزاحمت‌های ناشی از توقف غیرمجاز کامیون‌ها در معابر شهری کاهش یافته است و امیدواریم ۳۰ درصد باقیمانده هم با همکاری و همراهی دستگاههای ذیربط و رانندگان محقق شود.

سرهنگ فتاحی ضمن قدردانی از رانندگان کامیون به جهت همراهی در اجرای این طرح گفت: لازم است سازمان‌های ذی‌مدخل در اجرای طرح ساماندهی به وظیفه خود در احداث و تهیه فضای پارکینگ عمل کنند تا رانندگان بیشتر دچار زحمت نشوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پارکینگ کامیون در مناطق مختلف حاشیه شهر وجود دارد در عین حال تاکید شده است که شهرداری در جهات چهارگانه شهر برای احداث پارکینگ اقدامات ویژه انجام دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل اضافه کرد: شهروندان اگر در معابر و کوچه‌های فرعی شاهد توقف غیرمجاز کامیون‌ها هستند می‌توانند ضمن تماس با شماره ۱۲۰ آدرس دقیق را اعلام کنند و همکاران ما در اسرع وقت با مراجعه به محل، اقدام به توقیف سیستمی خودرو اقدام خواهند کرد.

سرهنگ فتاحی با یادآوری پیامدهای توقیف سیستمی خودرو خاطرنشان کرد: اگر وسیله نقلیه ای به صورت سیستمی توقیف شده باشد، به هیچ عنوان حق تردد درون شهری و برون‌شهری ندارد و پلیس در هر نقطه ای این خودروها را به پارکینگ منتقل خواهد کرد.

وی اضافه کرد: اگر توقف غیرمجاز در معابر شهری برای نخستین بار باشد، با اخذ تعهد محضری مبنی بر عدم تکرار توقف غیرمجاز نسبت به رفع توقیف سیستمی اقدام می شود. اما برخی از رانندگان اقدام به بازکردن پلاک خودرو می‌کنند که پلیس با این رانندگان هم برخورد مقتضی را می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل اضافه کرد: اگر خودرویی پلاک نداشته باشد پلیس با استفاده از شماره شاسی اقدام به توقیف خودرو می‌کند ضمن اینکه افرادی که مرتکب این جرم شوند مطابق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

سرهنگ فتاحی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده چنین مواردی وسیله نقلیه به مدت ۱۵ روز به پارکینگ منتقل می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص مشکلات ترافیکی در هسته مرکزی شهر اردبیل گفت: پلیس از تمام ظرفیت خود برای مدیریت ترافیک در این مناطق استفاده می‌کند ولی برخی موارد در اختیار پلیس نیست و تکلیفی هم در این زمینه ندارد.

سرهنگ فتاحی در ادامه تعریض معابر، صدور مجوزهایی برای مراکز جاذب سفر در هسته مرکزی شهر، عملیات‌های عمرانی را از جمله مسائلی ذکر کرد که منجر به تشدید ترافیک می‌شود و گفت: مهمترین علت ترافیک در هسته مرکزی شهر عدم توجه به تمرکز زدایی است.

وی ادامه داد: بدون اینکه زیرساختها فراهم شود، تمامی مراکز درمانی، رفاهی، اداری، پزشکی، در هسته مرکزی واقع شده است و این امر اصلی ترین علت ترافیک در مناطق مرکزی شهر اردبیل است.

سرهنگ فتاحی خاطرنشان کرد: علاوه بر این اغلب مدارس در مناطق پرالتهاب ترافیک واقع شده و در زمان شروع فعالیت مدارس و تخلیه مدارس شاهد ترافیک در معابر شهری اطراف این مدارس می‌شویم.

وی افزود: به تناسب توسعه شهری و افزایش خودرو، زیرساخت‌های شهری ارتقا نیافته است و امروز هیچ انطباقی بین تعداد خودروهای متردد در معابر با زیرساخت‌های شهری وجود ندارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل در ادامه گفت: نبود پیست موتور سواری و اتومبیل رانی باعث شده است برخی از رانندگان هیجانی انرژی خود را با وسیله نقلیه در خیابانها تخلیه می کنند که این رفتار خط قرمز پلیس است و حتما با این رفتارها برخورد می شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر دیده شدن رانندگی کودکان در معابر شهری گفت: این مورد نیاز به فرهنگ سازی از سوی خانواده ها دارد و پدر و مادر نباید اجازه چنین کاری را به کودکان بدهند چرا که در صورت وقوع تصادف باید ازعهده پرداخت خسارات آن برآیند.

انتهای پیام



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۱۵ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی، فوق بحرانی و جزء

4 ساعت پیش

دبیر انجمن قطعه‌سازان کشورگفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید سه میلیون خودرو تا سال ۱۴۰۴، نیاز ب

5 ساعت پیش

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: از املاکی‌ها درخواست قرارداد ۳ برگی سابق نکنید؛ خودتا

5 ساعت پیش

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: در ۲ روز طرح بیمه سهام، ۵۴ هزار و ۹۹۸ نفر سبد دارایی خود را

5 ساعت پیش

مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: سامانه‌های سرمایشی اصلی‌ترین عامل ناترازی برق در فصل گرما

3 ساعت پیش

شکوهیان گفت: تمامی حوادث گاز خانگی ریشه در عوامل داخلی و فنی داشته و هیچ‌گونه شواهدی از اقدامات خراب

2 ساعت پیش

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، بررسی و دریافت اولیه اطلاعات از مودیان دارای تراکنش‏‌های بان

3 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های پنجشنبه تا شنبه پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.

2 ساعت پیش

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از خرید حمایتی ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد مرغداران در راستای حمایت از ت

2 ساعت پیش

بیشتر...