ایران آنلاین | 4 سال پیش

پایان تلخ یک ازدواج اشتباه ایران آنلاین

پایان تلخ یک ازدواج اشتباه

زن جوان که به‌دنبال اختلاف خانوادگی دچار افسردگی و اعتیاد شده بود خودش را از پشت‌بام خانه به پایین پرت کرد. به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، چند روز قبل ساکنان یک ساختمان با شنیدن صدای مهیبی به کوچه دویدند و ناگهان با پیکر در هم شکسته و خونین زن جوان همسایه رو به رو شدند که روی زمین افتاده بود. با اعلام ماجرا به امدادگران اورژانس و مأموران پلیس دقایقی بعد تیم جنایی در محل حاضر شد، امدادگران اورژانس مرگ وی را تأیید کردند و بدین ترتیب تحقیقات آغاز شد.

گروه حوادث/سمانه یکی از دوستان مژگان در تحقیقات گفت: وقتی مژگان 14ساله بود پدرش را از دست داد و بسیار افسرده شد. بعد از آن دیگر به مدرسه نیامد و ترک تحصیل کرد. می‌گفت می‌خواهد کار کند و زندگی مستقلی داشته باشد اما مدتی بعد با پسری به‌نام مهرداد دوست شد که این پسر زندگی او را نابود کرد. مژگان با وجود مخالفت‌های مادرش با مهرداد ازدواج کرد اما یک سال بعد جدا شدند. می‌گفت مهرداد فردی هوسران بوده و مدام مژگان را کتک می‌زده است و در این مدت خیلی عذاب کشیده است به همین خاطر او به خانه مادرش برگشت اما دیگر آن دختر قبلی نبود. به خاطر مشکلات عصبی قرص‌های مخدر مصرف می‌کرد و پرخاشگر و ناآرام شده بود. روز حادثه هم بعد از درگیری شدید با مادرش ناگهان به پشت بام رفته و خودش را به پایین انداخته است.
نگاه کارشناس
فهیمه محمدیان کارشناس   مرکز مشاوره معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در این پرونده می‌بینیم که مژگان به‌دلیل مشکلات و تنش‌های خانوادگی و انتخاب همسری نامناسب و جدایی و طلاق به فردی پرخاشگر و بیمار تبدیل شده بود.
نکته حائز اهمیت در این پرونده، ضعف مهارت‌های زندگی در این زن جوان بوده است.عدم مهارت خودآگاهی و نداشتن معیارهای مشخص در زندگی مشترک و فقط داشتن علاقه سطحی موجب انتخاب شخص نامناسب برای ازدواج شده است.
در زندگی مشترک نیز آگاهی نداشتن در مورد مسائل زندگی مشترک، عدم مهارت حل تعارض، نداشتن مهارت حل مسأله موجب روی آوردن وی به مصرف قرص ترامادول شده است در حدی که مصرف زیاد بوده، گاهی دچار تشنج می‌شده و از جمله عوارض مصرف ترامادول گیجی، توهم و افکار خودکشی است.این شخص به‌دلیل مشکلات خانوادگی، اعتیاد و افسردگی چاره مشکلات خود را در خودکشی دیده و بدترین راه را انتخاب کرده است.
شاید نمونه‌های مژگان در جامعه امروزی ما زیاد باشد بنابراین باید ببینیم چه اقدام‌های پیشگیرانه‌ای باید انجام دهیم:
مدارس و خانواده‌ها باید مهارت‌های زندگی مانند کنترل هیجانات مثبت و منفی، مدیریت و تنظیم هیجانات را به بچه‌ها آموزش دهند. یادمان باشد مادران در پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی نقش مؤثرتری دارند. بر رفتار فرزندان نظارت داشته باشیم واز مشاوران خانواده و روانشناسان کمک بگیریم تا قبل از عمیق شدن مشکلات بتوانیم آنها را مهار کنیم.



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

هشت عضو اوپک‌پلاس درباره بازگرداندن روزانه ۵۴۸ هزار بشکه دیگر از مجموع کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود

12 ساعت پیش

صنعت هوانوردی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور‌ها همواره با بحران‌ها و چالش‌های غیرمنتظ

13 ساعت پیش

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس

10 ساعت پیش

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحد‌های تولیدی که مرتبط با کالا‌های اساسی و ضر

14 ساعت پیش

مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.

13 ساعت پیش

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات آماده‌سازی مسیر‌های منتهی به مرز‌های اربعینی به م

12 ساعت پیش

سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلفی از کشور تا روز‌های

17 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:توده گرد و خاک شکل گرفته در کشور عراق طی سه روز آینده نوار غربی

10 ساعت پیش

با ادامه روند گرمایش زمین و بی‌توجهی به بحران اقلیمی، تابستان ایران دیگر محدود به سه ماه نیست و فصل

13 ساعت پیش

بیشتر...