حقوق نیوز | 4 سال پیش

اختلال خودزشت انگاری رابطه آن با اصلاح عکس های سلفی حقوق نیوز

اختلال خودزشت‌انگاری و رابطه آن با اصلاح عکس های سلفی

آیا اصلاح عکس های سلفی باعث اختلال خودزشت انگاری می شود؟

آیا تابحال خود و یا دوستانتان پس از گرفتن عکس های سلفی به اصلاح آن ها پرداخته اید؟ آیا پس از اصلاح این عکس ها آرزو کرده اید که کاش چهره ی متفاوتی داشتید و با استفاده از نرم افزارهای ادیت عکس به زیباسازی عکس های خود پرداخته اید؟

زیباسازیعکس های سلفیبا استفاده از امکانات دیجیتالی مدرن، ممکن است باعث تشویش روانی صاحبان این عکس ها و چه بسا باعث ایجاد اختلال در آن ها شود.

پزشکان دانشگاه پزشکی بوستون آمریکا در تحقیقات خود که نتایج آن را در مجله جراحی زیبایی صورت گاما منتشر کرده اند، نسبت به تاثیر این عکس ها روی آگاهی انسان ها از وضعیت جسمی بدنشان هشدار داده اند.

خانم نیلام فاشی که نظارت بر این تحقیقات را برعهده داشته، در این باره گفت: عکس هایی که انسان از خود می گیرد و با استفاده از امکانات دیجیتالی اقدام به زیباسازی آنها می کند، باعث می شود که انسان رابطه خود با واقعیت را از دست بدهد.

محققان مذکور که زیر نظر خانم نیلام فاشی تحقیقات خود در این خصوص را انجام داده اند، اشاره کرده اند نتایج نظرسنجی جدید از تعدادی از جراحان زیبایی در بسیاری از نقاط جهان نشان داده است که ۵۵ درصد از آنها تاکید کرده اند که یکی از بیماران آنها روزی از آنها خواسته است عملی را روی او انجام دهد که تصویرش در عکس های سلفی بهتر دیده شود در حالی که این تعداد در سال ۲۰۱۵ میلادی ۴۲ درصد بوده است.

به گفته پزشکان، بیمارانی که خواهان عمل جراحی برای بهتر دیده شدن خود در عکس های سلفی هستند، نمی خواهند مانند ستاره بدرخشند بلکه خواهان زیباسازی چهره آنها برای مثال بزرگتر کردن چشمان و زیبازسازیبینیهستند.

تهیه کنندگان این تحقیق تصریح کرده اند که عکس های سلفی اصلاح شده ممکن است باعث کاهشاعتماد به نفسصاحبان چنین عکس هایی شود بلکه حتی ممکن است باعث مبتلا شدن آنها به اختلال موسوم بهخودزشت انگاریدر آنها گردد؛ اختلالی که باعث می شود فرد ساعت ها بر یکی از عیوب جسمی خود تمرکز کنند در حالی که در اصل هیچ عیبی در آن وجود ندارد و چه بسا ممکن است باعث گوشه گیری این افراد در جامعه و محل کار شود.



#روانشناسی #روانشناسان

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ نگاشته‌شد. بهنرین کتاب برای کمک به درمان وسواس فکری عملی...

1 ماه پیش

اصول رفتار با نوجوان پرخاشگر چگونه است؟ چطور پرخاشگاری نوجوانان را مدیریت کنیم؟ برای پاسخ به این سوالات این مقاله چطور را بخوانید.

3 ماه پیش

همه‌ی ما طعم تلخ طرد شدن را چشیده‌ایم و رنجش و آزردگی ناشی از آن را بارها حس کرده‌ایم. طردشدگی مکان و زمان خاصی نمی‌شناسد

3 ماه پیش

شاید آن وسوسه شیرین و سبز رابطه پنهانی یا رابطه خارج از ازدواج را تجربه کرده باشید. آدمی در حضور شخصی جدید و متفاوت از شریک خودش، برای لحظاتی حس می‌کند که

2 ماه پیش

گریه یکی از طبیعی‌ترین و انسانی‌ترین واکنش‌ها به احساسات عمیق است. اما بسیاری از افراد هنوز در مواجهه با اشک‌های خود یا دیگران احساس ناخوشایندی دارند و

3 ماه پیش

تا به حال به این فکر کرده‌اید که کسانی که اختلال دوقطبی دارند خلاق‌تر هستند؟ با هم به بررسی ارتباط اختلال دوقطبی و خلاقیت می‌پردازیم.

3 ماه پیش

همراه ما باشید، در این مقاله می‌خواهیم اختلال دوقطبی را بیشتر بررسی کنیم و با نشانه‌ها و روش‌های درمان این بیماری آشنا شویم.

3 ماه پیش

احتمالا شما هم مانند بسیاری از افراد، همهٔ متخصصان بهداشت روان را مشابه هم می‌دانید. در این مطلب فرق روانشناس با روانپزشک یا روانکاو را توضیح می‌دهیم.

3 ماه پیش

کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...

1 ماه پیش

بیشتر...