حقوق نیوز |
2 سال پیش

اختلالات رشدی شامل چه نوع اختلالاتی است حقوق نیوز

اختلالات رشدی

اختلالات رشدی چیست؟

اختلالات رشدی که گاهی اوقات به عنوان اختلالات عصبی رشدی شناخته می شوند، شرایطی مبتنی بر عصبی هستند که بر کاربرد و حفظ مهارت ها یا مجموعه های مختلف اطلاعات تأثیر می گذارند.

اختلالات رشدی از نظر تأثیر خفیف بر زندگی روزمره ممکن است به راحتی با درمان های آموزشی و رفتاری مناسب قابل کنترل باشند. با این حال، برخی از افراد ممکن است نیاز به حمایت اضافی داشته باشند.

انواع اختلالات رشدی

• اختلال طیفاوتیسم

• اختلال کمبود توجه/بیش فعالی(ADHD)

• اختلالات یادگیری از جمله نارساخوانی

• ناتوانی های ذهنی

• سندرم رت

درمان اختلالات رشدی

درمان اختلالات رشدی می تواند بسته به هر فرد متفاوت باشد، اما درمانگر می تواند مفید باشد. عواملی از جمله شدت علائم و سن فرد (اگر کمتر از هجده سال باشد) اغلب قبل از طراحی یک برنامه درمانی در نظر گرفته می شود.

روان درمانی می تواند برای درمان اختلالات رشدی مورد استفاده قرار گیرد و به افراد کمک کند تا احساسات خود را به شیوه ای سالم بیان کنند. درمان شناختی رفتاری (CBT) می تواند به افراد مبتلا به اختلالات رشدی کمک کند تا راه های جایگزینی برای تفکر در مورد مشکلاتی که ممکن است با آن مواجه شوند ایجاد کنند. این می تواند به آنها کمک کند تا مهارت های ارتباطی و حل مسئله خود را بهبود بخشند. خانواده درمانی اغلب برای کودکان توصیه می شود تا به عزیزانشان در درک وضعیت کودک و بهبود ارتباطات و حمایت بین اعضای خانواده کمک کنند.

چگونه یک درمانگر برای اختلالات رشد پیدا کنیم

یک درمانگر خوب برای اختلالات رشد اذعان می کند که هر فرد منحصر به فرد است و مسائل، رفتارها و احساسات او ممکن است تحت تأثیر تعدادی از عوامل مختلف باشد. درمانگران نباید بیماران خود را مورد قضاوت قرار دهند، یا آنها را (یا مراقبانشان) را مجبور به پیروی از یک روش خاص نکنند. درمانگران اغلب از اعضای خانواده دعوت می کنند تا در درمان کودک شرکت کنند تا حمایت کنند.

یک درمانگر ماهر و حرفه ای با شما همکاری می کند تا افکار و رفتارهای شما را بررسی کند و احساس شما را بهبود بخشد. شما رابطه ای مبتنی بر اعتماد ایجاد خواهید کرد و به شما اعتماد به نفس می دهد تا احساسات و عواطف خود را با آنها در میان بگذارید. مشاور شما با همدلی و صراحت به همه چیزهایی که باید در میان بگذارید گوش می دهد.

یک درمانگر یا مشاور باتجربه مانند کسانی که در پلتفرم هارلی تراپی فهرست شده اند می توانند به شما کمک کنند تا علائم خود را مدیریت کرده و راه خود را به جلو بیابید.



#‌روانشناسی #‌روانشناسان منبع: حقوق نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

ترس از مجازات، آبرو و یا مورد بازخواست قرار گرفتن باعث می شود تا کودک و نوجوان از گفتن حقایق سر باز زند و گرایش به دروغگویی در آن ها شدت می یابد.

6 ماه پیش

کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...

2 روز پیش

کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود

2 روز پیش

کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...

2 روز پیش

اختلال اضطراب فراگیر (GAD) چیست؟ علائم و نشانه های GAD، درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارودرمانی برای اضطراب

5 ماه پیش

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

5 ماه پیش

آگورافوبیا یک وضعیت روانشناختی است که باعث ترس بیش از حد از موقعیت های خاص می شود. برخی از افراد حتی ممکن است از ترک خانه خود اجتناب کنند. آگورافوبیا با درمان قابل کنترل است که شامل دارو درمانی، درمان شناختی رفتاری و تغییر سبک زندگی است. هر چه زودتر تشخیص و درمان را دریافت […]

5 ماه پیش

خانواده اولین و مهم‌ترین بافت اجتماعی را برای رشد فرد فراهم می‌سازد. روش‌هایی كه والدین در تربیت فرزندان خود به كار می‌گیرند، نقشی اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان آنها خواهد داشت به‌طوریکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده‌ی رفتارهای است.

6 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ نگاشته‌شد. بهنرین کتاب برای کمک به درمان وسواس فکری عملی...

2 روز پیش

بیشتر...