تیتر برتر |
2 سال پیش

جعفر میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور کیست سایت تیتربرتر TitreBartar com

جعفر میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور کیست؟

به گزارشتیتربرتر؛باحکموزیر بهداشتدکتر جعفر میعادفر بعنوان رییس سازمان اورژانس کشور منصوب شد. متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر جعفر میعادفر

با سلام

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطا فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده به عمل آید در این راستا و با توجه به تعهد و تخصص و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی همچنین به استناد ماده ۱۴ اساسنامه سازمان فوریت‌های پیش بیمارستانی اورژانس کشور به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس سازمان اورژانس کشور منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و جوانب شرعی انجام وظیفه نمایید.

امید است با توکل به خداوند متعال حمایت و پشتیبانی دولت مردمی فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

گفتی است، پیمان صابریان در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت از سرپرستی این سازمان استعفا داده بود.

جعفر میعادفر (متولد دهه ۴۰ شمسی در شهر تهران) وی دارای مدرک تحصیلی دکترای حرفه‌ ای پزشکی (به شماره نظام پزشکی ۴۴۶۰۲) می باشد. وی پیش از این سمت معاونت اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌ های پزشکی سازمان اورژانس کشور و پیشتر نیز جانشینی ریاست اورژانس کشور را عهده دار بوده است.

وظایف سازمان اورژانس کشور

سازمان اورژانس کشور یک سازمان دولتی و زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران است.مرکز فوریت‌های پزشکی با تلفن ۱۱۵ این سازمان شامل خدمات فوریت‌های پزشکی و پیش بیمارستانی و آمبولانس هوایی است.

وظیفه سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، سازماندهی، نظارت و هماهنگی و مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور و خدمات انتقالی مصدومان و مجروحان را برعهده دارد؛ و همچنین وظیفه مدیریت عملیات ملی فوریت‌های پزشکی و مسئولیت مدیریت حوادث و بحران‌های حوزه سلامت، در تمامی مقاطع از پیش‌بینی، پیشگیری، آماده‌سازی و مقابله تا بازیابی بعد از حوادث می‌باشد.

در چهاردهم آذر ماه سال ۱۳۵۲ سقف سالن فرودگاه مهرآباد تهران بر اثر لرزش موتورهای جت فرو ریخت و در نتیجه ۱۶ تن کشته و ۱۱ تن مجروح شدند این حادثه و نبود امکانات انتقال مجروحین به بیمارستان باعث شد که در نتیجه با دستور مستقیم محمدرضا پهلوی ایجاد سازمانی برای سامان دهی به وضعیت امداد رسانی پیش بیمارستانی به صورت رایگان در دستور کار دولت قرار گرفت و چون در آن زمان تنها سه کشور آمریکا، کانادا و استرالیا دارای سیستم اورژانس پیش بیمارستانی بودند لذا یک تیم چهار نفره از پزشکان ایرانی با سفر به تگزاس آمریکا و بررسی اورژانس آنجا اقدام به جمع‌آوری اطلاعات برای راه اندازی سیستم مشابه در ایران نمودند.

پس از شش ماه به همراه دو مربی توانمند در امر آموزش فوریت‌های پزشکی به نام‌های جیم پاترسون و ماکس به وطن برگشتند. آنها با فراخوان عمومی برای افراد دارای مدرک دیپلم و برگزاری آزمون ورودی و انتخاب نفرات برتر با برگزاری یک دوره فشرده آموزشی شش‌ماهه آنها را با عنوان تکنسین فوریت‌های پزشکی به کار گرفتند و سیستم فوریت‌های پزشکی در سال ۱۳۵۴ شمسی با عنوان مرکز اطلاعات اورژانس رسماً مشغول فعالیت گردید.

این افتخاری برای ایران بود، چرا که چهارمین کشور دارنده اورژانس پیش بیمارستانی بعد از آمریکا، کانادا و استرالیا در جهان بود نکته مهم اینکه این سیستم با حذف مشکلات و کاستی‌های موجود در سیستم آمریکایی از کارایی و کیفیت بهتری نسبت به سیستم نوپای اولیه در آمریکا برخوردار بود.

مرکز اطلاعات اورژانس فعایت خود را با ۳۰ تکنسین آموزش دیده و ۲۰ آمبولانس ماژولر با نام اورژانس ۱۲۳ در تهران آغاز کرد و پس از آن با آموزش نیروهای بومی در شهرهای دیگر و آموزش نیروی لازم، اورژانس پیش بیمارستانی در این شهرها دیگر کشور نیز راه اندازی شد.

شایان ذکر است به دلیل سهولت زیاد در شماره‌گیری اشتباه تلفن سه رقمی ۱۲۳ اورژانس به شماره ۱۱۵ تغییر کرد.

اهداف این سازمان شامل سه‌گانه زیر می‌باشد:

  • اهداف استراتژیک
  • اهداف عملیاتی
  • راهبردها

تلفن ۱۱۵

هر روز در سال ۱۳۹۸ فقط در تهران حدود ۱۳ هزار تماس با اورژانس انجام می‌شود، که ۲۵ درصد از این تماس‌ها مزاحمت است و تعدادی از تماس‌ها نیز با مشاوره حل می‌شود و نیازی به اعزام نیرو نیست، اما به‌طور متوسط فقط در تهران روزانه ۵۵۰۰ مأموریت انجام می‌گیرد.

تکنسین اورژانس با متورلانس

در شهرهای بزرگ برای سرعت در امداد رسانی به دلیل ترافیک ایجاد شده و در حال سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۰۰ موتورلانس مشغول امداد رسانی می‌باشد.

آمبولانس

در سال ۱۳۹۷ سازمان دارای ۴۵۰۰ دستگاه خودرو امداد رسانی می‌باشد.

هوایی

این سازمان دارای ۴۲ بالگرد اورژانس می‌باشد.

یگان آمبولانس‌های تهران

اورژانس ریلی در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ در فاز اول با آموزش فوریت‌های پزشکی به میهمانداران قطار و تجهیز واگن‌های مسافری به دارو و تجهیزات خدمات پیش بیمارستانی آغاز و قرار شده واگن بیمارستانی نیز ایجاد تا در شرایط بحرانی مانند بلایای طبیعی و همه‌گیری‌های بیماری بتواند به سرعت عملیاتی گردد.

این سازمان دارای ۲ قایق امداد رسانی اورژانسی است.

این سازمان در سال ۱۳۹۹ دارای ۲۱۹۰ پایگاه در سراسر کشور می‌باشد.

نرم‌افزار اورژانس ۱۱۵ با توانایی نصب روی گوشی‌های هوشمند تولید شده‌است. این نرم‌افزار توانایی دریافت هشدار مربوط به حوادث در مسیرها و نیز اطلاعات مربوط به خودامدادی و دگرامدادی را برای کاربران فراهم می‌نماید.

گردآورنده:محسن رضوی



#‌سیاست منبع: تیتر برتر

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

محمد دلاوری، مجری تلویزیون و روزنامه‌نگار در برنامه «بی‌واسطه» شبکه یک سیما از ضعف ساختاری شرکت‌های خودروسازی پرسید.

1 ساعت پیش

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: نهضت تجلیل از مقام معلمان باید در استان فراگیر شده و همه دستگاه‌ها پای کار باشند.

1 ساعت پیش

دستاورد جدید محققان ایرانی در تولید مخلوط آسفالتی یکی از راهکار‌های مناسب برای دفع بهداشتی پسماند تصفیه روغن موتور است.

1 ساعت پیش

امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

1 ساعت پیش

رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و کشف پرونده با موضوع اخاذی و تهدید در شبکه اجتماعی اینستاگرام خبر داد.

1 ساعت پیش

رییس جهاد کشاورزی بخش "جلگه رُخ" شهرستان تربت‌حیدریه گفت: امسال ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی جلگه رخ، به عنوان قطب کشاورزی این شهرستان زیرکشت محصول کلزا رفته است.

1 ساعت پیش

مهدی پور این هفته پس از برطرف شدن ورم پایش، زانوی خود را به تیغ جراحان خواهد سپرد.

1 ساعت پیش

دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال قصد دارد در پایان فصل از جمع آبی‌پوشان جدا شود.

1 ساعت پیش

بیشتر...