کمیسیون اروپا تعرفه های اضافی بر خودرو های چینی را تصویب کرد راهبرد معاصر
کمیسیون اروپا تعرفههای اضافی بر خودروهای چینی را تصویب کرد
کمیسیون اروپایی با وجود مخالفت چین مقررات لازم برای اعمال تعرفههای اضافی اتحادیه اروپا بر واردات خودروهای برقی از چین را تصویب کرد.

به گزارش راهبرد معاصر، تعرفههای اضافی اتحادیه اروپا بر واردات خودروهای برقی از چین سرانجام علیرغم مقاومت آلمان اجرایی شد. بر اساس یک سند منتشر شده، کمیسیون اتحادیه اروپا امروز سه شنبه مقررات لازم برای این منظور را تصویب کرد. این مقررات از روز پنجشنبه پس از انتشار آن در مجله رسمی اتحادیه اروپا در روز چهارشنبه اعمال خواهد شد.
اکثریت قریب به اتفاق کشورهای عضو اتحادیه اروپا قبلاً به این تعرفههای تنبیهی در ابتدای ماه جاری رای مثبت داده بودند. آلمان به دلیل نگرانی از یک درگیری تجاری بزرگ جدید با چین و تلافی احتمالی پکن علیه تولید کنندگان آلمانی به آن رای منفی داد.
از دیدگاه کمیسیون اروپا، این تعرفههای اضافی برای تضمین آینده بلندمدت صنعت خودرو در اتحادیه اروپا ضروری است. در یک تحقیق از طرف کمیسیون اروپا این نتیجه به دست آمده است که تولیدکنندگان چینی از یارانههای ناعادلانهای سود میبرند که به آنها مزیت قابل توجهی در بازار اروپا میدهد. بر این اساس، خودروهای برقی چینی معمولاً حدود ۲۰ درصد ارزانتر از مدلهای تولید شده در اتحادیه اروپا عرضه میشوند. کمیسیون اتحادیه اروپا قبلاً در ماه جولای تعرفههای جبرانی موقت را معرفی کرده بود.
هنوز مشخص نیست که چین به این اعمال نهایی تعرفهها از طرف اتحادیه اروپا چه واکنشی نشان خواهد داد. دولت چین اتحادیه اروپا را به حمایتگرایی متهم میکند و در گذشته تهدید کرده است که تعرفههای بالاتری بر واردات موتورهای احتراقی بزرگ از اتحادیه اروپا به جمهوری خلق چین اعمال خواهد کرد. خودروسازان آلمانی به ویژه از این موضوع متاثر خواهند شد.
به عنوان یک اقدام تلافی جویانه احتمالی، چین مالیاتهای اضافی بر واردات گوشت خوک و محصولات لبنی از اتحادیه اروپا را در دستور کار قرار داده است.
مذاکرات در مورد راه حل دوستانه احتمالی برای مناقشه تجاری بین طرفین تا پایان ناموفق باقی ماند. یکی از گزینههایی که در این مذاکرات مد نظر قرار گرفت این بود که فروشندگان خودروهای الکترونیکی میتوانند تعهدات قیمتی داشته باشند و بنابراین از تعرفهها اجتناب کنند.
این مناقشات تجاری یک موضوع مهم و سرنوشت ساز برای صنعت آلمان است، زیرا چین بزرگترین بازار خودرو در جهان است و شرکتهای آلمانی درباره از دست دادن یکی از مهمترین بازارهای فروش خود در سایه این مناقشات میترسند. شرکتهای آلمانی مانند فولکس واگن، مرسدس و بی ام و نه تنها خودروهایی را در آنجا به طور خاص برای بازار چین، بلکه برای صادرات نیز تولید میکنند.
انجمن صنعت خودرو آلمان هشدار داد که این تعرفهها نه تنها خطر درگیری تجاری دوجانبه را افزایش میدهد، بلکه وسایل نقلیه را برای مصرف کنندگان گرانتر میکند./ تسنیم
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: عملیات آمادهسازی مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی به م
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحدهای تولیدی که مرتبط با کالاهای اساسی و ضر
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:توده گرد و خاک شکل گرفته در کشور عراق طی سه روز آینده نوار غربی
معاون وزیر جهاد گفت: استان های زاگرس نشین شامل ۱۱ تا ۱۲ استان، بیش از ۹۰ درصد آتش سوزی ها اتفاق می ا
هشت عضو اوپکپلاس درباره بازگرداندن روزانه ۵۴۸ هزار بشکه دیگر از مجموع کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود
با ادامه روند گرمایش زمین و بیتوجهی به بحران اقلیمی، تابستان ایران دیگر محدود به سه ماه نیست و فصل
سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلفی از کشور تا روزهای
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۴ تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روزه
مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.
بیشتر...