1 سال پیش
عکسl رقم های عجیب جرایم غول های فناوری خبرآنلاین

به نظر می رسد مجازات های اعمال شده توسط مقامات برای غول های فناوری به دلیل نقض قوانین حفظ حریم خصوصی داده ها چندان مؤثر نیست.
به گزارش خبرگزاریخبرآنلاین، اقتصاد دادهمحور طی سالهای اخیر، تغییرات اساسی را پشت سر گذاشته است، فرآیندی که در طول همهگیری ویروس کرونا سرعت بیسابقهای در جهان به دست آورده است.
جریمه های تحمیل شده توسط مقامات نظارتی از جمله گسترش حسابرسی شرکت های داده که به انحصارگر تبدیل شده اند، تا کنون در مواجهه با اقتصاد در حال رشد ناکافی به نظر می رسد.
مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا به تنظیمکنندههای داده این اختیار را میدهد که جریمههای سنگینی را برای نقض اعمال کنند؛ طبق آخرین بررسیهای صورت گرفته مبلغ جرایم غولهای فناوری برای نقض حریم خصوص از این قرار است:
227227
#اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین
بیشتر...
تبلیغات
تبلیغات
مطالب مرتبط
در حالی که این روزها زمزمه طراحی برای زنان شاغل در اتاق عمل و زنان باردار در اتاق زایمان مطرح است، روزنامه فرهیختگان از حضور وزیربهداشت به همراه خبرنگارصداوسیما در اتاق زایمان یک بیمارستان انتقاد کرد.
9 ساعت پیش
دیجیاتو نوشت: اسپیس ایکس ویدیویی جدید و تماشایی از دومین پرتاب آزمایشی قدرتمندترین موشکی که تاکنون ساخته شده است، یعنی استارشیپ منتشر کرد.
5 ساعت پیش
دیجیاتو نوشت: مکدونالد و گوگل یک همکاری جهانی چندساله را شروع خواهند کرد. در این همکاری، مکدونالد از سختافزارها، دادهها و فناوریهای ابری هوش مصنوعی گوگل برای بهبود تجارت خود استفاده میکند. این شرکت زنجیرهای فستفود معتقد است که استفاده از فناوری گوگل به آنها این امکان را میدهد که همپای نوآوری سریع دنیای هوشمصنوعی پیش بروند و تجربیات بهتری را برای مشتریان و کارمندان فراهم کنند.
3 ساعت پیش
ایسنا نوشت: واتساپ با عرضه پیامهای صوتی خود حذف شونده، یک گزینه حریم خصوصی دیگر را به کاربرانش عرضه کرد.
5 ساعت پیش
مهر نوشت: براساس نتایج کار محققان در آزمایشگاه ملی آرگون (DOE)وزارت انرژی آمریکا،دانشگاه شیکاگو و دانشگاه کمبریج،فناوری محاسبات کوانتومی ممکن است یک ساختار جدید برای تولید کیوبیت در اختیار داشته باشد.
2 ساعت پیش
گوشی جدید میانرده گلکسی A55 از فریمی بهرهمند خواهد شد که در نگاه نخست شباهتی چشمگیر به گوشیهای آیفون دارد.
4 ساعت پیش
ایسنا نوشت: رئیس آژانس فضایی کشور هند به تازگی یک نقشه راه موقت برای اکتشاف ماه ارائه کرده و اعلام کرده که هند در حال تعیین اهداف بلندمدتی برای ایجاد یک پایگاه در ماه تا قبل از سال ۲۰۵۰ است.
7 ساعت پیش
یورونیوز نوشت: شناسایی اجسام طبیعی متعلق به گذشته بسیار دور، کار آسانی نیست. دیرینهشناسان اغلب تکههای سنگی را که میلیونها سال قدمت دارند به دقت بررسی میکنند تا بفهمند آنها به کدام ارگانیسم خاص، ناشناخته و احتمالاً مدتها منقرضشده، تعلق دارند.
4 ساعت پیش
ایسنا نوشت: بالگرد «نبوغ» ناسا برای طولانیترین پرواز خود بر فراز مریخ آماده میشود تا یک رکورد جدید را ثبت کند.
3 ساعت پیش
بیشتر...