راه بعنوان زیرساخت موثر بر سرمایه گذاری رشد اقتصادی اولویت است ایسنا
یدالله رحمانی شنبه ۱۶ فروردین در نشست چهار ساعته بررسی پروژههای حوزه راه، راهداری و راهسازی سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون با حضور محمد بهرامی نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، گفت: با تلاش مدیران، پیگیری و همدلی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی سال گذشته عملکرد خوبی در حوزه راهها داشتیم.
وی اظهار کرد: در حوزه راه اعتبارات استان افزایش خوبی داشت و در حوزه راهداری اعتبارات از ۵۴۰ میلیارد به دو برابر یعنی به یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان رسید هرچند این میزان اعتبار کافی نیست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در سالی که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده است دو وظیفه مهم برعهده داریم، یکی بسترسازی برای حضور بخش خصوصی و استفاده از منابع غیردولتی، جذب سرمایهگذار، تسهیل فرآیندها، بهرهگیری از منابع بانکی و منابع ارزی و ریالی با هدایت و مدیریت کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری است.
رحمانی تصریح کرد: وظیفه دوم سرمایهگذاری در حوزه زیرساختها است که مقدم بر سایر حوزههای سرمایهگذاری بوده و در بخش دولتی توجه به زیرساختهای بخش آب و راه مورد توجه است و امیدواریم امسال بتوانیم در این دو بخش اعتبارات خوبی جذب کنیم.
وی ادامه داد: امروز در این جلسه تمام پروژههای حوزه راه شامل راه روستایی، راههای اصلی و فرعی، بزرگراه و آخرین وضعیت اتصال استان به آزاد راه مورد بررسی قرار داده شد و جمعبندی خوبی صورت گرفت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق گزارش راهداری و حمل و نقل جادهای ۷۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان فاقد آسفالت هستند که برنامه داریم ظرف دو سال آینده آسفالت شود و تلاش خواهیم کرد راه روستایی فاقد آسفالت در استان باقی نماند.
رحمانی اظهار کرد: به منظور اتمام سریعتر پروژههای حوزه راه با پیشرفت فیزیکی بالا در کمیته برنامهریزی شهرستانها تخصیص اعتبارات اولویت بندی میشود و حتما پروژههای با درصد فیزیکی بالا در اولویت خواهند بود.
وی تصریح کرد: در حوزه ارتقای راههای اصلی، فرعی و بزرگراه زمانبندی مشخصی با اولویت اتصال استان به آزادراه انجام میشود که شاهد ارتقای جدی راههای استان به بزرگراه و اتصال به آزادراه باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: شش هزار و ۵۰۰ کیلومتر طول شبکه راههای استان است که چهار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی، ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی، ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه است که در تلاشیم دو هزار کیلومتر به راه اصلی و بزرگراه تبدیل شوند.
رحمانی بر خروجی محور بودن جلسات به ویژه در حوزه راه تاکید و بیان کرد: جلسات موجب تحول در حوزه بزرگراه و آزاد راه شود، ضمن اینکه ادارات و دستگاههای اجرایی در برنامه ۱۴۰۴ که باید تا پایان فروردین ارائه شود بطور جدی این موارد را مد نظر داشته باشند.
در نظر گرفتن اقدامات گستردهای برای بهبود وضعیت راهها و زیرساختهای دنا
عباس رسولی، فرماندار شهرستان دنانیز در این نشست با اشاره به اولویتهای اجرایی در حوزه راههای این شهرستان، گفت: اقدامات گستردهای برای بهبود وضعیت راهها و زیرساختهای شهرستان در سال ۱۴۰۴ در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در این جلسه وضعیت پروژههای مختلف راهسازی شهرستان دنا شامل راههای روستایی، ایمنسازی محورهای خطرناک، پلها و تونلها، بررسی شد و همچنین پروژههایی که پیش از این غیرفعال بودند، تلاش کردیم تا دوباره فعالسازی شود.
رسولی از پروژههای ایمنسازی جادههای روستایی در مناطق مختلف شهرستان به ویژه بخش پاتاوه و سیسخت خبر داد و اظهارکرد: پروژههای ایمنسازی جاده بیاره به سیسخت و جادههای روستای بخش پاتاوه، ایمنسازی پیچهای خطرناک در محور تلگاه از جمله طرحهای مهمی است که پیگیری شده است.همچنین برخی از پروژههای اولویتدار برای سال ۱۴۰۴، مانند آسفالت راههای روستایی و پلها، به تصویب رسید.
فرماندار شهرستان دنا با اشاره به پروژههای تونلها و پلهای مهم در دست اجرای شهرستان دنا اظهار کرد: در مسیر سیسخت دو تونل در حال حفاری است که یکی از آنها تا خرداد به اتمام خواهد رسید. همچنین پروژه پل شهید نجفی و تقاطع گندی خوری در دست اقدام است که برای آن اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است.
رسولی همچنین درباره بهسازی و اجرای مسیر اصلی پاتاوه اشاره و تاکید کرد: مطالعات بهسازی و بازسازی مسیر اصلی پاتاوه انجام شده و در سال ۱۴۰۴ این پروژه با هدف ارتقای وضعیت راههای شهرستان به اجرا در خواهد آمد.
وی از برنامهریزی برای جلسات تخصصی در حوزههای مختلف از جمله آب، کشاورزی و مسائل روستایی در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: در سال ۱۴۰۴، با همکاری دستگاههای اجرایی، امیدواریم بخش زیادی از مشکلات زیرساختی شهرستان دنا برطرف شود.
برای حل مشکلات زیرساختی و جادهای شهرستان مارگون نیازمند همکاریبیشتر
علی باغبان مطلق، فرماندار شهرستان مارگوننیز در ادامه این نشست گفت: پروژههای راهسازی در منطقه با کندی پیش میروند و این امر مشکلاتی برای مردم بهویژه در مسیرهای روستایی ایجاد کرده است.
وی افزود: برخی پروژهها از جمله جادههای ارتباطی هنوز بطور کامل تکمیل نشدهاند و نیاز به توجه ویژه دارند که با استفاده از ظرفیتهای محلی و همکاری دستگاههای اجرایی میتوان روند اجرای پروژهها را تسریع بخشید.
فرماندار شهرستان مارگون تصریح کرد: بسیاری از مسیرها بهویژه در مناطق روستایی شرایط مناسبی ندارند و عبور از آنها برای مردم سخت شده است.
باغبان مطلق همچنین به پروژههای در حال انجام اشاره و تاکید کرد: در صورت اولویتبندی مناسب، پروژهها میتوانند تأثیر زیادی در بهبود شرایط جادهها و ارتباطات شهرستان داشته باشند.
وی با بیان اینکه برخی پروژهها از اعتباراتی بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان برخوردارند، ادامه داد: این اعتبار باید بهدرستی هزینه شده و نتیجه ملموسی برای مردم داشته باشد.
فرماندار شهرستان مارگون در پایان از مسئولان خواست تا برای حل مشکلات زیرساختی و جادهای این شهرستان، همکاری، مساعدت و هماهنگی بیشتری داشته باشند.
وجود بیش از ۴۰ پروژه فعال راه روستایی در شهرستان بویراحمد
منوچهر محمدی، فرماندار شهرستان بویراحمددر این نشست گفت: پروژههای حوزه راه اگر در قالب اعتبارات ملی دیده نشوند، همچنان با پروژههای زخمی و نیمهتمام مواجه خواهیم بود.
وی افزود: هماکنون بیش از ۴۰ پروژه فعال بخش راه روستایی در سطح شهرستان وجود دارد که برخی از آنها ازجمله جاده چال شاهی، مداب، مازه خریده، جاده چیتاب و راه چمخانی از مطالبات اصلی مردمند و باید در اولویت اعتباری قرار گیرند. بسیاری از این پروژهها اعتبارات استانی نداشتهاند و اگر همچنان در قالب بودجههای محدود محلی دیده شوند، تا سالهای آینده نیز به سرانجام نخواهند رسید.ت وزیع و تخصیص اعتبارات راه باید بر اساس اولویتها انجام شود تا بتوان چند پروژه مهم را به سرانجام رساند.
فرماندار شهرستان بویراحمد همچنین تاکید کرد: ورودی فعلی شهر نیز پاسخگوی حجم بالای تردد و ترافیک نیست و باید اصلاح و ساماندهی شود.
به گزارش ایسنا، وی با تشکر از مدیران حوزه راه و حضور فعال آنها در شهرستان، خواستار توجه ویژه به پروژههایی شد که پیشرفت فیزیکی قابل قبولی دارند و میتوانند با تخصیص منابع مناسب، زودتر به بهرهبرداری برسند.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی از صدور مجوز و تمدید ۷۵ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری طی سال ۱۴۰۳ در این استان خبر داد و گفت: تولید، توزیع و فروش کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری بدون علامت استاندارد ممنوع است.
یک بنای باستانی در جنوب ترکیه، که ظاهراً در نگاه اول فقط مجموعهای از سنگهای حکاکیشده است، حالا با تکیه بر پژوهشی تازه، میتواند عنوان «قدیمیترین تقویم خورشیدی بشر» را از آن خود کند.
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به برکناری معاون پارلمانی رئیس جمهوری به دلیل سفر به قطب جنوب گفت: ساده زیستی ما مسئولان و دولتمردان همواره مورد تاکید و توصیه مقام معظم رهبری بوده است و از این جهت اقدام آقای پزشکیان جای تقدیر و تشکر دارد.
الهه نوبخت، داور بخش مسابقه جشنواره فیلم«ویزیون دو ریل»سوئیس شد.
رحمت الله نوروزی، نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت:مجمع تشخیص مصلحت نظام تعطیلی پنجشنبه ها را مغایر با سیاستهای نظام دانسته است، این به نفع مردم و دولت است. الان استانها پنجشنبه ها تعطیل نیستند اما تهران تعطیل است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه خدمات بهداشت و درمان تعطیلی ناپذیر است، گفت: تیم بهداشت و درمان کشور در تعطیلات نوروزی خدمات باکیفیتی به مردم ارایه کردند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، بر لزوم استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان در برگزاری نمایشگاه ایران و افغانستان تاکید کرد.
مهدی اقراریان اظهار کرد: معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران اقدام مهم و ارزشمندی انجام داد که قابل تقدیر است. از ابتدای دوره ایمنی خطوط مترو و تأمین تجهیزات مورد توجه شورا بود که با تلاشهای صورت گرفته ایمنی خط یک تأمین شد.
روس ها از اواخر دوره صفوی به گرجستان و قفقاز چشم داشتند. حتی به گسترش مرزهای کشورشان به نواحی جنوبیتر، به درون فلات ایران- و به روایتی رسیدن تا سواحل خلیجفارس - هم فکر میکردند.
بیشتر...