خبرآنلاین |
3 ماه پیش

ربات پپر دانشگاه خاتم راهی مسابقات جهانی ربوکاپ شد خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاریخبرآنلاینو براساس گزارش دیجیاتو، پپر در جایگاه اولین ربات انسان‌نما، گامی نوین در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک برداشته و تعامل انسان و ماشین را به سطح جدیدی برده است. این ربات با ظاهری دوست‌داشتنی و حرکات انسان‌گونه ارتباط طبیعی با افراد برقرار می‌کند و می‌تواند در موقعیت‌های مختلف، همراه انسان‌ها باشد.

این ربات پپر که تیم رباتیک دانشگاه خاتم آن را توسعه داده است، همراه این تیم در لیگ Social Standard Platform League ربوکاپ ۲۰۲۴ شرکت خواهد کرد. در این لیگ، شرکت‌کنندگان باید از ربات مشهور پپر شرکت «سافت‌بنک» استفاده کنند و دانشگاه خاتم هم مدلی شخصی‌سازی شده از این ربات را روانه مسابقات خواهد کرد.

«عبدالله شمیسا»، سرپرست تیم اعزامی رباتیک دانشگاه خاتم به مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۲۴هلند، در نشست خبری و مراسم بازدید از ربات انسان‌نمای Pepper توضیح داد: «این نشست به مناسبت مسابقات جهانی ربوکاپ هلند که قرار است برگزار شود، تشکیل شده است؛ دانشگاه خاتم با رویکرد جدید خود در یک دهه اخیر، تلاش دارد نسل جدید را با دانشگاه‌ها و فعالیت‌های به‌روز جامعه آشنا کند.»

او افزود: «رویکرد این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر در زمینه ربات، نقش مؤثرتر در فناوری و ارتباط برقرارکردن با صنعت همچنین توسعه تعامل به‌وجودآمده در دانشگاه است. این امر نیاز به سرمایه‌گذاری‌هایی در ساختارسازی و تشکیل تیم‌های پیشرو دارد.»

ربات پپر دانشگاه خاتم راهی مسابقات جهانی ربوکاپ شد!

شمیسا ادامه داد: «در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک باید بگویم که این مرکز در دانشگاه تشکیل شده و تیم رباتیک دانشگاه از سال ۹۷ شروع به فعالیت کرده است. سال ۲۰۲۱ نیز در این مسابقات شرکت کردیم، امسال نیز در این مسابقات شرکت خواهیم کرد.»

وی با تأکید بر اهمیت مسابقات افزود: «تیم‌های مختلف برای شرکت در این مسابقات تلاش می‌کنند. ما نیز تلاش کردیم تیم خودمان را آماده شرکت در این مسابقات بکنیم.»

شمیسا با اشاره به اینکه مسابقات در ۱۵ لیگ برگزار می‌شود، بیان کرد: «با تمام محدودیت‌های ربات، از نظر سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و پردازشی، این ربات تناسب اندامی شبیه انسان دارد. هنر دوستان ما این است که با این شرایط در مسابقات حضور مؤثر داشته باشند.»

به گفته او، بیش از ۵۰ هزار شرکت‌کننده و ۳۰۰ تیم از کشورهای مختلف در این مسابقات حضور دارند. شمیسا اظهار کرد: «ترویج فناوری‌های نوین رباتیک و هوش مصنوعی و ایجاد بستری برای تبادل دانش و تجربه بین محققان و دانشجویان ازجمله اهداف برگزاری این مسابقات است.»

براساس این گزارش، مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۲۴هلند از ۲۷ تا ۳۱ تیرماه (۱۷ تا ژوئیه) با حضور بیش از ۳ هزار دانشجوی فنی از ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود.

۲۲۷۲۲۷



#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

با عرضه خودروهای برقی در بازار، بحث قیمت و حفظ ارزش این نوع خودروها در مقایسه با خودروهای بنزینی، به‌عنوان موضوعی مهم و قابل‌توجه مطرح و تبدیل به معیاری ویژه در خرید خودرو شده است.

1 ماه پیش

در کاوش‌های فضایی شبیه‌انگاری یا پاریدولیا پدیده رایجی است به ویژه وقتی پای مریخ در میان باشد و عنکبوت‌های مریخ از جالب‌ترین نمونه‌های شبیه‌انگاری هستند که به تازگی در زمین بازسازی شده‌اند.

1 ماه پیش

ممکن است که این پرنده عجیب و ماقبل تاریخ با منقاری پر از دندان‌های بسیار قوی، در نگاه اول به‌عنوان یک شکارچی ترسناک دیده شود اما Longipteryx chaoyangensis که ۱۲۰ میلیون سال پیش در چین زندگی می‌کرد، به‌جای گوشت، از میوه‌ها تغذیه می‌کرده است.

1 ماه پیش

ماهواره‌های مدار پایینی زمین به‌زودی می‌توانند به میلیون‌ها نفر در سراسر جهان دسترسی به ارتباطات پرسرعت ارائه دهند، اما به دلیل محدودیت‌های فناوری این امر با مسائلی روبه‌رو است: آرایه‌های آنتن این ماهواره‌ها فقط می‌توانند یک کاربر را در یک زمان مدیریت کنند. اکنون روشی جدید می‌تواند این مسئله را برطرف کند.

1 ماه پیش

در حالی که آیفون ۱۶ رونمایی شده است و مشتریان منتظر ارائه‌ آن به بازار هستند، برخی گوشی‌های قدیمی آیفون حکم گنج را پیدا کرده‌اند.

1 ماه پیش

پکن، پایتخت چین، ساختارهای متنوعی دارد؛ از مرکز شهری تاریخی تا جاده‌های متحدالمرکز و راه‌آهنی پرسرعت که اطراف پایتخت را در برگرفته‌اند و حالا یک فضانورد، تصویری متفاوت از این قاب زیبا را ثبت کرده است.

1 ماه پیش

دوم آگوست سال ۱۹۳۹ بود که آلبرت اینشتین، فیزیکدان آلمانی، نامه‌ای را برای رئیس جمهور وقت آمریکا فرانکلین روزولت نوشت. این نامه واکنش‌هایی زنجیره‌ای را به همراه داشت که منجر به پروژه منتهن گردید که در آگوست سال ۱۹۴۲ آغاز شد و سه سال بعد با پرتاب بمب‌های اتمی ویرانگر به پایان رسید.

1 ماه پیش

در تصاویری که از اسلحه مورد استفاده مورد استفاده برای ترور ترامپ منتشر شده است، شباهت زیادی به تفنگ نیمه‌خودکار SKS دیده می‌شود.

1 ماه پیش

در ژانویه 2024، شرکت مورس میکرو (Morse Micro) با استاندارد وای‌فای HaLow (802.11ah) و با برقراری یک تماس ویدیویی در مسافت 1.8 مایلی (2.8 کیلومتری) در منطقه ساحلی سانفرانسیسکو به رکورد جهانی برد وای‌فای دست یافت. اکنون همین شرکت با افزایش برد تا مسافت 9.9 مایل یا 15.9 کیلومتر رکورد خود را ارتقا داده است؛ تقریباً پنج برابر بیشتر از رکورد قبلی.

1 ماه پیش

بیشتر...