شیب نزولی ورود گردشگر خارجی به ایران سلامت نیوز
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، شیب نزولی ورود گردشگر خارجی به ایران همچنان ادامه دارد و نوروز۱۴۰۴ که ۳۶.۵میلیون ایرانی به سفر داخلی رفتند، آمار گردشگران خارجی ورودی به ایران رکود کامل را ثبت کرد.
در فقدان آمارهای درست در صنعت گردشگری ایران و جزیرهایشدن آمارهای گردشگری بین دستگاههای مختلف، چالش آمار ورود گردشگران خارجی همچنان ادامه دارد و درحالیکه مقامات دولتی بر افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور تأکید دارند، بخش خصوصی صنعت گردشگری این آمارها را قابل استناد نمیداند و معتقد است گردشگری ورودی ایران با رکود مواجه بوده و این روند همچنان ادامه دارد.
مصطفی شفیعیشکیب، رئیس جامعه تورگردانان ایران که بهطور کامل بر تورهای ورودی به ایران متمرکز است، درخصوص آمار ورود گردشگران خارجی به ایران در نوروز۱۴۰۴ گفت: تور ورودی به ایران بهشدت ضعیف شده و نوروز امسال هم تقریبا میتوان گفت تور خارجی ورودی به ایران نداشتیم.
وی افزود: متأسفانه گردشگری ورودی به ایران با رکود سنگینی مواجه است و حتی براساس آمار مرکز توسعه صادرات ایران، تعداد کل گردشگران ورودی سال۱۴۰۳ به کشور حدود ۲هزارو۷۰۰نفر است.
رئیس جامعه تورگردانان ایران با اعلام اینکه در یک کشور ۸۵میلیون نفری، آمار ۲۷۰۰گردشگر ورودی در صنعت گردشگری بهمعنای آن است که واقعا گردشگر خارجی به ایران سفر نکرده و توری به ایران وارد نشده است، گفت: برخی دفاتر مسافرتی فعال در ورود گردشگر به ایران، در سالهای قبل تورهای ورودی به ایران را در تعطیلات نوروز کنسل میکردند؛ زیرا هتلها در این ایام قیمت اتاق خود را دوبرابر میکردند و میزان اقامت مسافر را بهصورت اجباری از یک شب به سه شب افزایش میدادند.
رئیس جامعه تورگردانان ایران با اشاره به سفرهای نوروزی گردشگران داخلی در سالهای گذشته و پرشدن ظرفیت اقامت هتلها و بومگردیها در این ایام گفت: سفرها بهگونهای بود که گردشگران داخلی هتلها و بومگردیها را پر میکردند، یا حتی در چادر میخوابیدند و بههرحال سفر انجام میشد. ولی امسال سفرها بهگونهای دیگر انجام شد؛ یعنی سطح اشغال هتلها در تهران و شهرستانها بسیار کم شده و این تفاوت سفرهای داخلی نوروز۱۴۰۴ با سالهای گذشته بود.
#اخبار_سلامتی
بیشتر...
تبلیغات
نتایج یکی از بزرگترین مطالعات جهانی در حوزه پیشگیری از بیماریهای قلبی و مغزی نشان میدهد که با پرهیز از تنها پنج عامل خطرساز، میتوان به طور متوسط ۱۰ سال به عمر مفید انسانها افزود. ایران نیز با مشارکت گسترده در این مطالعه، سهم مهمی در این یافته جهانی داشته است.
جزیره هرمز نوروز امسال 14برابر بیش از ظرفیت گردشگری خود مسافر گرفت و کارشناسان حوزه گردشگری و محیطزیست میگویند، تعیین برد ظرفیت گردشگری برای عرصههای طبیعی میتواند از چنین پیامدهایی کم کند. ظرفیت برد، حداکثر افرادی هستند که میتوانند از یک مقصد گردشگری طبیعی، بازدید یا در آن اقامت کنند، بدون اینکه آن مکان مورد تخریب قرار بگیرد.
کنترل، همیشه با فریاد و تنبیه نیست؛ گاهی با یک جملهی ساده شروع میشود: «ما فقط خیرت رو میخوایم». اما وقتی محبت شرطی میشود و حمایت جای خودش را به اجبار میدهد، کودکی میماند که بزرگ شده، اما هنوز اجازه ندارد خودش باشد... و زخمیهایی که دیده نمیشوند، دردناکتر از همهاند.
استرس در کودکان میتواند به دلایل مختلفی ایجاد شود و بر سلامت روانی و جسمی آنها تأثیر بگذارد. این مقاله به بررسی انواع استرس، از جمله استرس خوب و بد، و تأثیرات آنها بر کیفیت زندگی کودکان میپردازد.
یک مطالعه طولی در استرالیا نشان میدهد زنانی که در میانسالی دچار تنهایی مزمن هستند، تا سه برابر بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند؛ خطری پنهان که شاید به اندازه فشار خون یا کلسترول بالا نادیده گرفته شده است.
وندالیسم حاکم بر رفتار برخی گردشگران داخلی در نوروز 1404اما محدود به غارت خاک هرمز نبود. انتشار تصاویر بالارفتن از دیوارههای تختجمشید، یادگارینویسی بر 33پل و آثار تاریخی و... علاوه بر انبوه زباله برجای مانده از حضور گردشگران در جنگلها، سواحل و عرصههای طبیعی نیز همان اندازه که خاک هرمز به غارت رفت در فضای مجازی وایرال شد.
تروماها تاثیراتی طولانیمدت بر زندگی فرد دارند و قطعاً بر زندگی آینده کودک تاثیر میگذارند. اولین تاثیر آن، بیاعتمادی به دیگران است و بر روابط، باورها، ارتباطات عاطفی و جنسی در آینده کودک تاثیر میگذارد. به همین دلیل کودک در این شرایط نیاز به درمان دارد تا بتواند بهعنوان یک بزرگسال سالم زندگی کند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد که آمار چاقی و اضافه وزن در کودکان بالای ۵ سال نگرانکننده است؛ بهطوریکه از هر چهار کودک، دو نفر دچار اضافهوزن یا چاقی هستند. این وزارتخانه قصد دارد با اجرای برنامههایی مانند غربالگری سراسری و اصلاح بوفه مدارس، این بحران را کنترل کند.
مردان به طور متوسط، تقریبا چهار سال زودتر از زنان میمیرند و بیش از آنچه بر اساس نسبت جمعیتی یا شرایط طبیعی انتظار میرود، به برخی بیماریهای جدی مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ مبتلا میشوند.
بیشتر...