اعتکاف بهترین شیوه برای ترمیم گسست های بین نسلی شکاف های معنوی tv logo

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی- حجت الاسلام سید محمد سادات اظهار کرد: این عبادت مقدس و ترکیبی یکی از بهترین وسائل و ابزار‌ها برای ارتباط با خداوندو بستری معنوی برای بازسازی روحی، و مدلی کارآمد و راهکاری مناسب برای تقویت ارزش‌های متعالی اسلام و ترمیم گسست‌های بین نسلی و شکاف‌های معنوی در جامعه به ویژه برای نسل جوان و نوجوان به شمارمی آید.

وی ادامه داد: با توجه به وجود چالش‌های عمیق روحی و روانی در جامعه وتلاش‌های گسترده ابلیس و جنود شیطان و در رأس آن نظامی سلطه و صهیونیسم بین الملل و امپریالیسم خبری و فرهنگی به جهت دور کردن جوانان از معنویت با گسترش فساد وفحشا وپمپاژ خشم و شهوت و گسترش شهوات و شبهات با ابزار‌های مادی و تبلیغی، به ویژه در عرصه فضای مجازی، آیین معنوی اعتکاف همچون حماسه اربعین نسخه‌ای کارآمد و پادزهری مناسب در برابر هجمه‌های دشمنان و راهی به سوی بازگشت به سمت معنویت و اخلاق می‌باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان اظهار کرد: آیین فاخر و باشکوه اعتکاف، فرصتی مغتنم برای زیست جمعی، تمرینی برای خلوت گزینی و انقطاع ازخلق و مظاهر پر فریب دنیا، و زدودن زنگار‌ها و رذائل اخلاقی از صحیفه دل و جان است.

وی یادآور شد: حضور باشکوه جوانان و نوجوانان در مهدیه بزرگ سنندج و برگزاری اعتکاف مهدوی باعث خرسندی و مسرت ودر واقع تجدید عهد و میثاقی مجدد با مولایمان و آقایمان امام زمان از سوی جوانان تلقی شده و امیدواریم با حضور مربیان و اساتید مهدوی از سوی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود ( عج ) استان کردستان در جمع این عزیزان زمینه آشنایی هر چه بیشتر این قشر با حضرت و معارف مهدوی و نیز سبک زندگی آن حضرت و پاسخ به شبهات این عرصه فراهم شود.



#‌اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

مدال‌آوران قایقرانی ایران در مسابقات آب‌های آرام آسیا مدال‌های خود را تقدیم جانباختگان حادثه بندر شه

2 ساعت پیش

امام جمعه ایلام گفت: مردم غزه به‌خاطر دفاع از حقوق و ایمان خود، در حال مقاومت هستند و این ایستادگی،

5 ساعت پیش

وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا قرار است در تاریخ 20 مه 2025 (30 اردیبهشت) در یک نشست رسمی در خصوص ا

2 ساعت پیش

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان مازندران گفت: پنج درصد از جمعیت مازندران در سامانه هلال من ثبت‌نام کر

5 ساعت پیش

نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با بیان اینکه مردم کرمانشاه از دولت چهاردهم انتظار با

5 ساعت پیش

منابع خبری رژیم صهیونیستی تصاویری از پنج نظامی صهیونیست که طی هفته گذشته در کمین‌های مقاومت در نوار

5 ساعت پیش

معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که عنوان کرده ایران

5 ساعت پیش

معاونت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: جایی که سرپرست فدراسیون احساس کند ناهماهنگی و

5 ساعت پیش

اداره کل هواشناسی استان تهران از آسمانی صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و وز

5 ساعت پیش

بیشتر...