علی نصیریان سرمایه بی بدیل در تاریخ فرهنگی ایران است ایسنا
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با حضور در منزل استاد علی نصیریان، از مقام والای این پیشکسوت عرصه هنر تجلیل کرد و او را سرمایهای بیبدیل در تاریخ فرهنگی ایران خواند.
به گزارش ایسنا،سیدرضا صالحیامیریدر این دیدار، علی نصیریان را سرمایهای بیبدیل در تاریخ فرهنگی ایران خواند و بر ضرورت تکریم و حمایت مؤثر از پیشکسوتان هنر بهعنوان بخشی بنیادین از سیاستهای فرهنگی کشور تأکید کرد.
او تاکید کرد: ارجنهادن به مفاخر فرهنگی، نهتنها یک تکلیف ملی بلکه ضرورتی برای پایداری و اعتلای هنر و میراث فرهنگی کشور است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: استاد علی نصیریان، که نامش همواره مترادف با تعهد، خلاقیت و تعالی هنری بوده است، نقشی بیبدیل در شکلدهی به هنرهای نمایشی ایران داشته و آثار او همچنان منبع الهام برای نسلهای جدید هنرمندان کشور محسوب میشود.
صالحی امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به پیوند عمیق میان هنر و میراث فرهنگی، اظهار کرد: در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بر این باوریم که هر اثر تاریخی، خود یک اثر هنری است؛ تجلی ناب خلاقیت، ذوق و هویت یک ملت در گسترهای از اعصار. از همین رو، بر آن شدیم تا با برگزاری جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی، بستری را برای تلفیق صحیح میان هنر، موسیقی، سینما و میراثفرهنگی فراهم آوریم؛ چرا که تنها از این رهگذر است که میتوان روح یک تمدن را نه فقط در کالبد و کتیبه که در جان مخاطبان امروز و فردا زنده نگه داشت.
او بیان کرد: ما معتقدیم هنر، زبان گویای تاریخ است و سینما، موسیقی و رسانه میتوانند روایتگران بیبدیل فرهنگ ایرانزمین باشند. این جشنواره تلاشی است تا بتوانیم با نگاهی نو، سرمایههای فرهنگی این سرزمین را در قالبهای هنری گوناگون بازتعریف کنیم و ارتباطی زنده و پویا میان گذشته و آینده برقرار سازیم.
علی نصیریاننیز در این دیدار ابراز خرسندی کرد و از تلاشهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای صیانت از میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و معرفی آن به دنیا قدردانی کرد.
این بازیگر پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما با اشاره به برگزاری جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی، گفت: این کار بسیار ارزشمندی است و من نیز هرگونه کمکی که از دستم برآید و در توانم باشد انجام خواهم داد تا بتوانیم میراث فرهنگی و هویت تاریخی را از دریچه هنر به دنیا معرفی کنیم.
نصیریان افزود: توجه به ظرفیت هنر، رسانه و سینما در تبیین هویت تاریخی و معرفی آن به دنیا اهمیت دارد، خصوصاً اینکه روزبهروز شاهد پیشرفت تکنولوژی و حوزه رسانه، فضای مجازی و ارتباطات اجتماعی هستیم.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
در دنیای بیروح و یخزدهای که سکوت و تاریکی آن را فرا گرفته است، موجوداتی هنوز وجود دارند که به حیات خود ادامه میدهند و در دل تاریکی به جستجوی نور و زندگی میپردازند. این نه تنها مقاومت آنها در برابر شرایط سخت را نشان میدهد، بلکه نحوه سازگاری موجودات با دنیای بیرحم زیر آب را به نمایش میگذارد.
«ایلان ماسک» تراشه «نورالینک» را در مغز یک مرد مبتلا به فلج اندام کار گذاشته است و حالا او میتواند اجسام را با کمک ذهن خود حرکت دهد. اکنون این پرسش پیش میآید که باید از آغاز کار تراشه مغزی شگفتزده شویم یا وحشت کنیم.
نویسنده کتاب «اولینهای مشهد» گفت: سیزدهبدر یکی از مهمترین آیینهای پس از نوروز به شمار میآید و ریشهای کهن در فرهنگ ایرانی دارد.
معاون محیط زیست انسانی ادارهکل حفاظت محیط زیست گیلان با تاکید بر اینکه حفظ محیط زیست در سفرهای ما یک مسئولیت جمعی است که باید آن را جدی بگیریم، گفت: حفظ محیطزیست در سفر و روزهای خاص مانند سیزده بدر نیازمند مشارکت و همکاری جمعی، آگاهیبخشی و برنامهریزی دقیق است.
سیزدهبهدر یکی از سنتهای قدیمی ایران است، ایرانیها در روز سیزدهبهدر با حضور در طبیعت بار دیگر با محیط زیست پیمان دوستی میبندند؛ در این مجال به بررسی آداب سیزدهبهدر قزوینیها پرداختهایم.
سیزدهم فروردین، روزی که مردم از خانه بیرون میروند تا به باورهای کهن، نحسی این روز را در دل طبیعت بزدایند، ریشهای عمیق در تاریخ و اساطیر دارد. از آشوبهای ازلی و نحوست عدد سیزده در باورهای جهانی تا آیینهای طلب باران و جشنهای آریایی، روایتهای متعددی درباره منشأ این روز نقل شده است. اما آیا واقعاً سیزدهمین روز فروردین، نحس است یا این بدیمنی، ساخته و پرداخته فرهنگهای مختلف در گذر زمان بوده است؟
معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی به تشریح برنامههای سازمان نهضت سوادآموزی در سال ۱۴۰۳ پرداخت و پرونده باز سال۱۴۰۴ را برنامهریزی در جهت اجرایی کردن اطلس بیسوادی عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی گفت: لولهگذاری کانال آبرسانی، تنها راه انتقال آب پایدار به تالاب قوری گل و حفظ حیات این تالاب است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی، از اتصال بیش از ۱۲ هزار فروشگاه استان به این طرح خبر داد.
بیشتر...