مدیریت نیاز جنسی نوجوانان معرفی مشاور نحوه برخورد با نوجوان

مدیریت نیاز جنسی نوجوانان

نوجوانی یکی از دوره هایی است که در آن فرد دستخوش تغییرات فیزیکی، هورمونی و ظاهری زیادی می شود. یکی از این تغییرات رشد جنسی نوجوان می باشد. از این رو لازم است والدین توجه خاصی به مدیریت نیاز جنسی نوجوانان داشته باشند. در واقع در این دوره لازم است که نوجوانان اطلاعات لازم درباره ی نیاز جنسی و مدیریت آن را کسب کنند. حال سوال این است که مدیریت نیاز جنسی نوجوانان چگونه است؟ پیامد های عدم رعایت این مدیریت چیست و سبب بروز چه مشکلاتی خواهد شد؟ مسلما والدینی که دارای نوجوان هستند ممکن است با چالش های زیادی دست و پنجه نرم کنند که یکی از مهم ترین آن ها مدیریت نیاز جنسی نوجوانان است. در ادامه قصد داریم به طور مفصل این موضوع را با یکدیگر بررسی کنیم پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

سرفصل های مقاله
بیداری جنسی در نوجوانان به چه معناست؟
اهمیت مدیریت نیاز جنسی نوجوانان
چگونه می توان نیاز های جنسی نوجوانان را مدیریت کرد؟
افزایش فعالیت فیزیکی و ورزش
ساعت خواب منظم
تفریحات سالم
عدم ارتباط با جنس مخالف
کاهش محرک ها
چالش های مهم دوران بلوغ و مدیریت نیاز جنسی نوجوانان
مدیریت نیاز جنسی در پسر ها اهمیت بیشتری دارد یا دختر ها؟
عدم مدیریت نیاز جنسی چه نتایجی را به همراه دارد؟
وظیفه مدیریت نیاز جنسی نوجوان بر عهده کیست؟

دورانبلوغجنسی دورانی است که نیاز جنسی در نوجوانان فعال می شود. حال سوال این است که این نیاز جنسی باید چگونه برطرف شود؟ بسیاری از نوجوانان به دلیل عدم دریافت اطلاعات درست و آگاهی ممکن است دچار خطا های مختلفی شوند که جبران آن ها ممکن است غیر ممکن باشد. دوران اوج بحران نیاز های جنسی نوجوانان سنین 15 تا 18 سال است و در این بازه زمانی والدین باید مدیریت نیاز جنسی نوجوانان را به درستی انجام دهند. همان گونه که می دانید، دین اسلام جهت مدیریت نیاز جنسی نوجوانان ازدواج را توصیه می کند. اما واضح است که بسیاری از نوجوانان شرایط یا میل به ازدواج را ممکن است نداشته باشند، در این صورت چاره چیست؟

با توجه به تغییرات جسمی و هورمونی زیادی که در دوره نوجوانی اتفاق می افتد، نوجوان ممکن است شور و هیجان زیادی برای دانستن مسائل و مواجه با شرایط گوناگون داشته باشد. در این میان تنها مدیریت نیاز جنسی نوجوانان است که می تواند آن ها را از این مرحله به خوبی و خوشی عبور دهد. دقت کنید که اگر شما به عنوان والدین نوجوان خود اطلاعات دقیقی از نحوه مدیریت این نیاز ها در اختیار او قرار ندهید او ممکن است این اطلاعات را از منابع متفرقه که صحت اطلاعات آن ها مشخص نیست دریافت کند. همچنین توجه داشته باشید که در صورت عدم مدیریت صحیح نوجوان شما ممکن است درگیر یکسری رفتار های جنسی گر خطر گردد پس همواره سعی داشته باشید تا سوالات آن ها را پاسخ دهید.

والدین وظیفه دارند تا فرا رسیدن زمان مناسب ازدواج نسبت به مدیریت نیاز جنسی نوجوان خود اقدام کنند. در صورتی که نوجوان بخواهد بدون ازدواج این نیاز خود را رفع کند قطعا در آینده با مشکلات متعددی مواجه خواهد شد، پس وظیفه والدین این است که با به کارگیری راه حل هایی بهترین مدیریت را داشته باشند. از جمله راه حل های موجود می توان به موارد زیر اشاره نمود:

یکی از راه های موثر برای کنترل و کاهش انرژی جنسی نوجوان شما افزایش فعالیت های فیزیکی و انجام تمرینات ورزشی است. در واقع نوجوان با ورزش می تواند هر گونه تنش مرتبط با نیاز های جنسی خود را برطرف کند. همچنین ورزش تاثیر زیادی بر وضعیت روانی و افزایش شادابی و نشاط نوجوان دارد و موجب می شود تا مسائل جنسی در نظر او کم اهمیت تر شوند.

داشتن ساعت خواب منظم یکی دیگر از راه هایی است که موجب می شود فرزند شما وقت خود را صرف کار های بیهوده و یا مشاهده تصاویر و فیلم های تحریک کننده نکند. از این رو تاکید داشته باشید که فرزندتان حتما در ساعات منظمی به رخت خواب برود و از دیر خوابیدن به شدت خودداری کند.

مسلم است که اگر فرزند شما اوقات فراغت خود را با تفریحات سالم و سرگرمی هایی همچون درس، ورزش و موارد مشابه پر کند کمتر به مسائل جنسی فکر خواهد کرد. اما در صورتی که تفریحات و مدیریت نیاز جنسی نوجوانان نداشته باشد ممکن است خودارضایی کند و یا فیلم و عکس های تحریک کننده مشاهده کند که به نوبه خود تاثیرات مخربی بر روی سلامت روانی نوجوان خواهد گذاشت.

این مقاله هم بخوانیدتحریک نشدن زن

با توجه به این که تمایل به جنس مخالف در دوره نوجوانی به اوج خود می رسد باید حتما مراقب باشیم که مدیریت نیاز جنسی نوجوانان را در این مرحله به درستی انجام دهیم. باید این را به نوجوان آموزش دهیم که تنها راه حل موجود رسیدن به سن ازدواج می باشد و هرگونه رابطه ای که خارج از این چارچوب و عرف موجود شکل بگیرد سرانجام خوبی نخواهد داشت.

نوجوان باید در این دوره از هر آن چه که میل جنسی او را تشدید می کند خودداری کند. از جمله محرک ها می توان به لباس تنگ، بیش از حد تنها ماندن، زیاده روی در استفاده از اینترنت، دیر خوابیدن و دیر برخواستن و … اشاره نمود.

مدیریت نیاز جنسی نوجوانان

با توجه به اینکه در دوران بلوغ فرد با تغییرات زیادی مواجه می شود، به دنبال آن حتما چالش های جدیدی را نیز تجربه می کند. به طور کلی چالش های اصلی دوران بلوغ را می توان به دو قسمت روحی جسمی تقسیم کرد که در ادامه به توضیح هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت. مدیریت نیاز جنسی نوجوانان در این دوران حائز اهمیت است.

چالش های روحی دوران نوجوانی عموما ناشی از ترشح هورمون های جنسی دوران نوجوانی است که خلق و خوی نوجوان را تحت تاثیر قرار می دهد. نوجوان ممکن است دچار مشکلاتی از قبیلپرخاشگریو افسردگی شوند. در این میان لازم است که حتما به یک مشاور مجرب مراجعه کنند تا بتواند به آن ها در کنترل احساسات، خشم و غم خود کمک کند.

نوجوان در هنگام رسیدن به سن بلوغ تغییراتی را در قسمت های مختلف بدن خود تجربه می کنند که کنار آمدن با آن ها و مدیریت نیاز جنسی نوجوانان ممکن است دشوار باشد. در واقع لازم است به آن ها توضیح دهید که این تغییرات کاملا عادی و نرمال است و برای هر فردی که پا به دوران بلوغ می گذارد اتفاق می افتد.

بدون شک دوران نوجوانی و بلوغ یکی از پر چالش ترین و شاید سخت ترین دوره ها برای هر فردی باشد. از این رو لازم است که نکات گفته شده را جدی بگیرید تا نوجوان شما بتواند خاطره خوبی از این دوران به یاد داشته باشد. متاسفانه امروزه مدیریت نیاز جنسی نوجوانان شاید سخت تر به نظر برسد، زیرا ابزار های ارتباطی زیادی برای او وجود دارد و این امکان وجود دارد که در مواقعی کنترل از دست او خارج شود. البته جای نگرانی نیست زیرا شما با مدیریت صحیح می تواند ریسک خطا را در نوجوان خود به میزان قابل توجهی کاهش دهید. به یاد داشته باشید که تنها والدین می توانند از بروز مشکلات ناشی از عدم کنترل نیاز جنسی پیشگیری کنند و باقی افراد در واقع تنها نوجوان را گمراه می کنند. شما می توانید در زمانی که نوجوان از وضعیت روحی و جسمی خوبی برخوردار است مسائل مربوطه را با او در میان بگذارید. اگر متوجه شده اید که او نمی تواند نیاز جنسی خود را کنترل کند بهتر است که با آرامش در این باره با او صحبت کرده و از پرخاش و عصبانیت به شدت خودداری کنید.

مدیریت نیاز جنسی در پسر ها اهمیت بیشتری دارد یا دختر ها؟

والدین باید به مدیریت نیاز جنسی دختر و پسر به یک اندازه اهمیت بدهند.

عدم مدیریت نیاز جنسی چه نتایجی را به همراه دارد؟

در صورتی که نیاز جنسی نوجوانان به خوبی مدیریت نشود تاثیرات روحی و روانی مخربی را به دنبال خواهد داشت.

وظیفه مدیریت نیاز جنسی نوجوان بر عهده کیست؟

والدین بهترین افراد هستند که می توانند نیاز جنسی نوجوان خود را مدیریت کنند.

اولین نفری باشید که امتیاز می دهید


#‌افسردگی #‌روانشناسی منبع: روانشناسی روان آرام

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

خانواده اولین و مهم‌ترین بافت اجتماعی را برای رشد فرد فراهم می‌سازد. روش‌هایی كه والدین در تربیت فرزندان خود به كار می‌گیرند، نقشی اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان آنها خواهد داشت به‌طوریکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده‌ی رفتارهای است.

6 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ نگاشته‌شد. بهنرین کتاب برای کمک به درمان وسواس فکری عملی...

6 ماه پیش

فرزندپروری مبتنی بر ترس می تواند بر رشد، سلامت روان و رابطه شما با فرزند شما تأثیر بگذارد.

6 ماه پیش

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

5 ماه پیش

اختلال اضطراب فراگیر (GAD) چیست؟ علائم و نشانه های GAD، درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارودرمانی برای اضطراب

5 ماه پیش

دروغ در وافع سخن و مطلبی است که مطابق با واقع و حقیقت نیست یعنی بین آنچه که توسط فرد بیان می شود و آنچه در جهان خارج وجود دارد رابطه ای منطقی و صحیحی وجود ندارد.

6 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود

6 ماه پیش

این یک باور کلیشه ای است که بزرگترین مشکلات در ازدواج حول محور پول و رابطه جنسی می چرخد. اما این ها تنها مشکلاتی نیستند که می توانند یک رابطه طولانی مدت را ایجاد یا از بین ببرند. مجموعه ای از…

6 ماه پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

5 ماه پیش

بیشتر...