حقوق نیوز | 3 ماه پیش

چرا باید هدف هایتان را از همه مخفی نگاه دارید حقوق نیوز

چرا باید هدف‌هایتان را از همه مخفی نگاه دارید؟!

هر کدام از ما اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدتی در ذهن داریم که به فراخور روحیات و شخصیت‌هایمان طیف گسترده‌ای دارند: توفیق مالی، قبول شدن در یک امتحان دشوار، نوشتن یک کتاب، کم کردن وزن، فراهم کردن مقدمات یک سفر طولانی، ترک سیگار.

راه رسیدن به یک هدف دشوار، دشوار و پر از سنگلاخ است و تعهدی جدی و طولانی‌مدت طلب می‌کند، در این صورت شاید منطقی باشد که هر یک ما هدف‌هایمان را برای دوستان و اعضای خانواده علنی کنیم، تا بلکه با یادآوری آنها، انگیزه و تعهد ما بیشتر شود و پا پس نکشیم.

همه ما در نهان از اینکه در چشم دیگران، ترسو یا بی‌اراده به نظر آییم، گریزانیم، پس علنی کردن اعداف و آرزوها ما را ثابت‌قدم‌تر خواهد کرد.

اما آیا چنین چیزی واقعا درست است؟

بر اساس پژوهش‌هایی که به تازگی انجام شده است Gollwitzer et al. (2010)، علنی کردن اهداف دقیقا اثر مخالفی دارد!

در این پژوهش، 4 آزمایش انجام شد و همه این آزمایش‌ها نشان دادند که به اشتراک گذاشتن اهداف، به جای افزایش التزام و تعهد اشخاص، باعث کاهش آنها می‌شود.

اما چرا چنین می‌شود؟

یک توضیح احتمالی می‌تواند این باشد که با عمومی کردن یک هدف، ما به صورت کاذب این حس و حال را پیدا می‌کنیم که قدمی در راه انجامش برداشته‌ایم. بر اساس آزمایش چهارمی که در این پژوهش انجام شد، آن دسته از سوژه‌های آزمایش که اهداف خود را عمومی کرده بودند، تصور پیدا کرده بودند که از آنهایی که اهدافشان را عمومی نکرده‌اند، جلوتر هستند.

به نظر می‌رسد که ما وقتی آرزوها و هدف‌های خود را با دیگران در میان می‌گذاریم، در درونمان در مورد آنها به صورت ناخودآگاه خیالبافی می‌کنیم و همین مسئله، توهم و حس و حال پیشرفت کاذبی به ما می‌دهد.

بنابراین اگر هدفی در سر دارید، مخفی‌اش کنید! چرا اگر به راستی سودای رسیدن به چیزی را داشته باشید، لازم نیست که دیگران شما را به عملی کردن آن متعهد کنند.



#‌روانشناسی #‌روانشناسان

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

آیا از اینکه فرزندانتان از شما حرف شنوی ندارند ناراحتید؟ اگر چنین است، تنها نیستید. والدین سراسر دنیا اغلب با نافرمانی فرزندان خود دست و پنجه نرم می‌کنند. در ادامه به رایج‌ترین دلایلی که چرا فرزندان…

3 ماه پیش

دوران نوجوانی می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. علاوه بر تغییرات هورمونی، نوجوانان اغلب با فشار زیادی برای موفقیت در مدرسه و تعیین مسیر آینده خود روبرو می‌شوند. گاهی اوقات این فشارها می‌توانند طاقت‌فرسا…

2 ماه پیش

خانواده‌ای که در آن متولد می‌شویم چیزی نیست که بتوانیم آن را انتخاب کنیم. تنها عده‌ای از مردم به اندازه کافی خوش‌شانس هستند که بتوانند در خانواده‌ای حمایتگر زندگی کنند. اگر احساس می‌کنیم که…

2 ماه پیش

کراش چیست⭐ کراش دختران ۱۳ الی ۱۴ سال ⭐ عشق در نوجوانی از نظر روانشناسی⭐ عشق نوجوانی پایدار است؟؟⏪کراش یک اصطلاح عامیانه است که برای توصیف احساسات عاشقانه یا

2 ماه پیش

جشن گرفتن موفقیت‌ها، ولو کوچک، برای حفظ انگیزه و رضایت کلی از زندگی ضروری است. تحقیقات نشان داده‌اند که تقدیر از خود بابت پیروزی‌های کوچک، سیستم پاداش در مغز را فعال می‌کند. این موضوع، ترشح دوپامین و به تبع آن، تقویت رفتارهای مثبت را در پی دارد.

3 ماه پیش

غر زدن یک نوع اعلام نارضایتی و ناراحتی از شرایط موجود است که اکثر ما احتمالا این وضعیت را تجربه کرده‌ایم. برخی افراد زمانی که احساس می‌کنند نادیده گرفته شده‌اند و نیازهای آن‌ها برآورده نشده است، شروع…

3 ماه پیش

بهبود مهارت نوشتن در ابتدایی با روش تضمینی ریهاکام ⭐ مهارت نوشتن چیست⭐ پرورش مهارت نوشتن⭐ بازی برای تقویت مهارت نوشتن ⏪بهبود مهارت نوشتن یکی از مهارت های مهم

2 ماه پیش

خروج از منطقه آسایش و امن به پردازش خطرات چالش‌برانگیز اشاره دارد و ممکن است به دلیل ناشناخته بودن، قدری احساس ناراحتی و معذب بودن، برایمان ایجاد کند. اما دقیقا همین تجربه‌ها سخت هستند که رشد و ارتقاء فردی را به دنبال دارند. حالا در این مقاله می‌خواهیم به شما بگوییم که برای خروج از منطقه امن از همین امروز دست به چه اقداماتی بزنید.

3 ماه پیش

با وجود کار، خانواده، دوستان و تمامی مشغله هایی که در زندگی داریم، ممکن است احساس کنیم که از هر سو تحت فشار هستیم و به سختی زمانی برای خودمان پیدا ‌کنیم. گاهی گفتن «نه» مهم است و همچنین باید بدانیم…

3 ماه پیش

بیشتر...