آیا خانواده تان به شما توجه کافی می کنند 26 علامت نگران کننده حقوق نیوز
خانوادهای که در آن متولد میشویم چیزی نیست که بتوانیم آن را انتخاب کنیم. تنها عدهای از مردم به اندازه کافی خوششانس هستند که بتوانند در خانوادهای حمایتگر زندگی کنند.
اگر احساس میکنیم که خانوادهمان به ما اهمیت نمیدهد و این موضوع حتی در بزرگسالی زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده، میتوانیم برایش کاری انجام دهیم. اما اولین قدم، پذیرش این واقعیت است. در ادامه به برخی از علائم کلیدی اشاره میکنیم که نشان میدهد خانواده شما احتمالاً آنطور که باید از شما حمایت یا مراقبت نمیکنند.
1. به مرزهای شما احترام نمیگذارند
وقتی خانواده دائماً به مرزهای شخصی شما بیتوجهی میکند، نشاندهنده عدم احترام به استقلال و راحتی شما است. خواه در مورد حریم خصوصی، زمان یا فضای شخصی باشد، مرزها برای روابط سالم ضروری هستند.
2. آزارگر هستند
آزار میتواند اشکال مختلفی داشته باشد، از جمله فیزیکی، احساسی یا کلامی. هیچ کس، به خصوص خانواده، حق ندارد به شما آسیب برساند. آزار و سوء رفتار نشانه واضحی از یک رابطه ناسالم است که باید مورد توجه قرار گیرد.
3. نیازهای خود را در اولویت قرار میدهند
اگر خانواده بهطور مداوم نیازهای خود را بر شما ترجیح میدهند، ممکن است احساس بیاهمیتی و نادیده گرفته شدن کنید. پویایی خانواده سالم شامل تعادلی است که در آن نیازهای همگی مورد توجه و احترام قرار میگیرد.
4. به زندگی شما علاقهای نشان نمیدهند
بیعلاقگی به زندگی شخصی شما، مثل نپرسیدن حال شما یا نادیده گرفتن موفقیتهایتان، میتواند نشاندهنده این باشد که خانواده واقعاً به رفاه شما اهمیتی نمیدهد.
5. شما را نادیده میگیرند
بیتوجهی، چه احساسی و چه فیزیکی، میتواند اثرات طولانی مدتی برعزت نفسو سلامت عاطفی شما ایجاد کند.
6. خواستهها و نیازهایتان نادیده گرفته میشود
اگر خانواده دائماً خواستهها و نیازهای شما را نادیده میگیرند، نشان میدهد که برای احساسات یا نظرات شما ارزشی قائل نیستند.
7. با شما ارتباط ندارند
اگر خانوادهتان به ندرت با شما تماس میگیرند یا فقط زمانی که به چیزی نیاز دارند یاد شما میافتند، میتواند نشان از عدم علاقه واقعی آنها به حفظ رابطه با شما داشته باشد.
8. از دورهمیهای خانوادگی حذف شدهاید
کنار گذاشته شدن از دورهمیهای خانوادگی یا رویدادهای مهم باعث میشود احساس بیگانگی و بیاهمیتی کنید. این محرومیت نشاندهنده این است که حضور شما ارزشی ندارد.
9. در لحظات مهم حضور ندارند
اگر خانواده برای رویدادهای مهم مانند تولد، فارغالتحصیلی، یا سایر نقاط عطف زندگیتان حاضر نشوند، نشاندهنده عدم حمایت و علاقه آنها به دستاوردهای شماست.
10. همیشه از شما انتقاد میکنند
انتقاد مداوم بهویژه از سوی خانواه میتواند به عزت نفس شما آسیب برساند. این رفتار نشان میدهد که خانواده علاقهای به حمایت یا تشویق شما ندارند.
11. از شما حمایت نمیکنند
فقدان حمایت، چه عاطفی، مالی یا اخلاقی، نشان میدهد که خانواده شما احتمالاً به اندازه کافی به فکر شما نیست. حمایت برای پیگیری اهداف و عبور از چالشها بسیار مهم است.
12. سعی میکنند شما را کنترل کنند
کنترل بیش از حد، به ویژه در بزرگسالی، نشانه رابطه ناسالم در خانواده است. این کار میتواند رشد شخصی را متوقف کند.
13. مدام سرزنش میشوید
اگر خانواده شما را برای همه چیز سرزنش میکند، نشاندهنده محیطی مسموم است که در آن مسئولیتپذیری وجود ندارد. سپر بلا شدن میتواند منجر به احساس گناه مداوم شود.
14. شما را مسخره میکنند
اگر خانوادهتان شما را مسخره میکنند یا کاری میکنند در حضور دیگران شرمنده شوید، این میتواند نوعی آزار عاطفی باشد. این رفتار مضر است و اعتماد و احترام را در روابط از بین میبرد.
15. روان شما را دستکاری میکنند
دستکاری روانی مسئلهای جدی است که میتواند شما را وادار به زیر سوال بردن واقعیت خودتان کند. این تاکتیکی است که برای کنترل و تضعیف شما استفاده میشود و نشانه واضحی از یک رابطه ناسالم است.
16. احساسات شما بیاعتبار است
وقتی خانواده احساسات شما را نادیده میگیرند نشاندهنده عدم همدلی است. احساس بیاعتباری میتواند باعث شود احساس کنید که احساسات و تجربیات شما اهمیتی ندارند.
17. هیچوقت برای شما وقت ندارند
اگر به نظر میرسد خانواده هیچوقت برای شما وقت ندارند، نشانه آن است که شما یا رابطه با شما را در اولویت قرار نمیدهند. مردم برای چیزی که به آن اهمیت میدهند وقت میگذارند.
18. با شما رقابت میکنند
رقابت بیش از حد، به ویژه از سوی والدین یا خواهر و برادر، میتواند فضای ناسالمی ایجاد کند.
19. کسی که هستید را نمیپذیرند
اگر خانوادهتان نمیتوانند شما را همانطور که هستید، هویت، انتخابها یا سبک زندگیتان را بپذیرند، میتواند حس عمیقی از طرد شدن و تنهایی ایجاد کند.
20. شما همیشه اشتباه میکنید
اینکه همیشه به شما گفته میشود اشتباه میکنید، به خصوص بدون دلایل موجه، میتواند راهی برای تضعیفاعتماد به نفسشما و تحت کنترل گرفتن شما باشد.
21. غیرصادقانه معذرتخواهی میکنند
معذرتخواهیهای غیرصادقانه نشانه فقدان پشیمانی واقعی یا عدم درک صدمهای است که ایجاد شده است. این رویکرد میتواند چرخهای از مسائل حلنشده را تداوم ببخشد.
22. به وعدههای خود عمل نمیکنند
قولهای شکستهشده اعتماد و اطمینان را از بین میبرد. اگر خانواده شما به طور مداوم به قول خود عمل نمیکنند، نشاندهنده عدم احترام و تعهد به شما است.
23. چوب لای چرختان میگذارند
اعضایی از خانواده که تلاشها یا موفقیتهای شما را خراب میکنند، احتمالاً از روی حسادت یا رنجش این کار را انجام میدهند. این رفتار سمی است و دستاوردهای شما را تضعیف میکند.
24. باعث میشوند برای نیازهایتان احساس گناه کنید
اگر خانواده به خاطر داشتن بعضی نیازها به شما احساس گناه میدهند، این نوعی دستکاری عاطفی است. مهم است که نیازهای خود را بدون احساس شرم بیان کنید.
25. شما هرگز به اندازه کافی خوب نیستید
اگر خانوادهتان دائماً به شما احساس بیکفایتی میدهد، میتواند تأثیرات بلندمدتی بر عزت نفس شما داشته باشد. خانواده باید منبع تشویق باشد نه انتقاد دائم.
26. از تصمیمات شما حمایت نمیکنند
اختلاف نظر طبیعی است، اما اگر خانواده شما هرگز از تصمیمات شما حمایت نکنند، نشاندهنده عدم احترام به استقلال شماست. حمایت بسیار مهم است، حتی زمانی که نظرات متفاوت است.
#روانشناسی #روانشناسان
بیشتر...
تبلیغات
بهبود مهارت نوشتن در ابتدایی با روش تضمینی ریهاکام ⭐ مهارت نوشتن چیست⭐ پرورش مهارت نوشتن⭐ بازی برای تقویت مهارت نوشتن ⏪بهبود مهارت نوشتن یکی از مهارت های مهم
کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...
کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود
آسیب های اجتماعی موبایل⭐ ضرر های گوشی برای انسان⭐ فواید استفاده از موبایل⭐ مضرات موبایل برای چشم⭐ آسیب های موبایل و فضای مجازی⭐مضرات موبایل برای نوجوانان ⏪ موبایل یکی از مهمترین ابزاره
غر زدن یک نوع اعلام نارضایتی و ناراحتی از شرایط موجود است که اکثر ما احتمالا این وضعیت را تجربه کردهایم. برخی افراد زمانی که احساس میکنند نادیده گرفته شدهاند و نیازهای آنها برآورده نشده است، شروع…
با وجود کار، خانواده، دوستان و تمامی مشغله هایی که در زندگی داریم، ممکن است احساس کنیم که از هر سو تحت فشار هستیم و به سختی زمانی برای خودمان پیدا کنیم. گاهی گفتن «نه» مهم است و همچنین باید بدانیم…
کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...
دوران نوجوانی میتواند چالشبرانگیز باشد. علاوه بر تغییرات هورمونی، نوجوانان اغلب با فشار زیادی برای موفقیت در مدرسه و تعیین مسیر آینده خود روبرو میشوند. گاهی اوقات این فشارها میتوانند طاقتفرسا…
اختلال بیش فعالی و نقص توجه هم در دختران و هم در پسران وجود دارد. با ما باشید با شناخت انواع، نشانه ها و درمان بیش فعالی و نقص توجه
بیشتر...