سلامت نیوز | ۱ هفته پیش

آزمایش ساده برای تشخیص خطر مرگ زودرس سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از شهروند، یک آزمون ساده آمادگی جسمانی می‌تواند نشان دهد که آیا بدن شما متناسب با سن‌تان سالم است یا در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارید.

متخصصان تناسب اندام روشی ساده و سریع برای تشخیص این موضوع معرفی کرده‌اند. این تست که به «آزمون نشستن و برخاستن» معروف است، به این صورت انجام می‌شود: ابتدا در حالی که دست‌های خود را روی سینه ضربدر کرده‌اید، باید به آرامی روی زمین بنشینید و سپس پاهای خود را دراز کنید. مرحله نهایی، برخاستن و بازگشت به حالت اولیه است. در تمام مراحل باید دست‌های شما روی سینه ضربدر باقی بماند و تنها با استفاده از قدرت عضلات مرکزی و پاها حرکت کنید. این تست می‌تواند پیش‌بینی ‌کننده قابل توجهی برای طول عمر افراد ۵۱ تا ۸۰ ساله باشد.


طبق این تحقیق، افرادی که نتوانستند این آزمون را کامل کنند، هفت برابر بیشتر در معرض خطر مرگ در شش سال آینده بودند. انجام موفقیت‌آمیز این تست نشان‌دهنده سلامت قلبی-عروقی، تعادل، انعطاف‌پذیری و قدرت عضلات مرکزی و پاهاست. همه این عوامل می‌توانند از مرگ زودرس، به ویژه به دلیل ضعف جسمانی و سقوط‌های خطرناک، جلوگیری کنند.

علاوه بر این تست، آزمون تعادل روی یک پا را نیز داریم. افراد ۱۸ تا ۳۹ ساله باید بتوانند ۴۳ ثانیه، افراد ۴۰ تا ۴۹ ساله ۴۰ ثانیه رو یک پای خود بایستند و این زمان با افزایش سن کاهش می‌یابد تا برای افراد بالای ۸۰ سال به حدود ۵ ثانیه می‌رسد. ناتوانی در ایستادن روی یک پا به مدت ۱۰ ثانیه در میانسالی و سنین بالاتر، با افزایش دو برابری خطر مرگ به هر دلیلی در ۱۰ سال آینده مرتبط است.



#‌اخبار_سلامتی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

کودکان امروز با مسائل غیرواقعی دست و پنجه نرم می‌کنند و دلیلش هم زندگی مدرن، آمیخته با فضای دیجیتال و مجازی است.

۱ هفته پیش

یک متخصص مغزو اعصاب می‌گوید: در کودکان که هنوز ساختار و انحنای گردن به درستی تشکیل نشده و عضلات و تغذیه نامناسب دارند، استفاده از تبلت و موبایل به ‌مدت طولانی، همراه با خم‌کردن گردن، اثرات بسیار زیانباری بر ستون فقرات آنها خواهد داشت.

۱ هفته پیش

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که سه عامل اصلی رژیم غذایی، ورزش و زندگی اجتماعی می‌توانند تأثیر بسزایی در افزایش طول عمر داشته باشند. تغییرات ساده در سبک زندگی می‌تواند به سلامت بهتر و زندگی طولانی‌تری منجر شود. متخصصان بر این باورند که هیچ‌گاه برای ایجاد تغییرات مثبت دیر نیست و اکنون زمان مناسبی برای آغاز این مسیر است.

۱ هفته پیش

سواد سلامت باید از کودکی به‌عنوان یک فرهنگ جا بیفتد. باید از دوره ابتدایی یا در محیط خانواده، این موضوع را که چطور باید مراقب خود باشیم، چه از نظر بهداشتی و چه مهارتی برای کودکان و فرزندان‌مان تبیین کنیم. حتی ما می‌توانیم زنگ سلامت در مدرسه داشته باشیم و در طول هفته حداقل یک زمانی را به ارائه نکات مربوط به سلامتی مخصوصا برای دانش‌آموزان ابتدایی اختصاص دهیم. این موضوعی است که یک روان شناس کودک به آن تأکید داشته است.

۱ هفته پیش

پیرترین فرد جهان در 116 سالگی درگذشت. اما راز طول عمر این زن 116 ساله چه بود؟

۱ هفته پیش

تغییرات خلقی یکی از شایع‌ترین و آزاردهنده‌ترین علائم PMS است که می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی، روابط بین فردی و عملکرد روزمره داشته باشد.

۱ هفته پیش

وقتی برای تغییری در زندگی‌مان آماده‌ایم می‌خواهیم این اتفاق سریع رخ دهد. اما تغییر زمان می‌برد و عادت‌های جدید قبل از تبدیل شدن به روتین، تمرین و صبر زیادی می‌طلبد. 

۱ هفته پیش

ناباروری مردان یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی است که می‌تواند به دلایل مختلف از جمله محیط کار، سبک زندگی، عوامل ژنتیکی و مشکلات بهداشتی ایجاد شود.

۱ هفته پیش

کودکان برای رشد سالم به ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف نیاز دارند، اما کمبود این مواد مغذی می‌تواند تاثیرات جدی بر سلامت و رشد آنها داشته باشد. به گفته یک متخصص سلامت کودکان، در کودکان زیر دو سال، کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین آ، د، آهن و روی به طور شایعی مشاهده می‌شود که تأثیرات زیادی بر رشد و تکامل سیستم عصبی آنها دارد.

۱ هفته پیش

بیشتر...