خبرگزاری ایسنا | 3 ماه پیش

پزشکیان: قوی ترین سلاح برای ایستادگی در برابر دشمنان حفظ همبستگی ایجاد امید در مردم است ایسنا

رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت، قوی‌ترین سلاح برای حل و فصل مشکلات داخلی و مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان را حفظ همبستگی و اتحاد در جامعه و ایجاد امید و دلگرمی در مردم عنوان کرد و گفت: همه ما وظیفه داریم در تقویت و تعمیق این همبستگی و رفع گرفتاری و مشکلات مردم، با تمام توان و به صورت شبانه‌روزی فعال باشیم.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جلسه هیئت دولت چهاردهم عصر امروز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر تبادل نظر درباره آخرین وضعیت اوضاع جاری کشور، عملکرد و اقدامات دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین موضوع تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های وزارت نیرو، تسهیل شرایط برای توسعه گردشگری و جذب گردشگران خارجی و نحوه عضویت وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی در کمیسیون‌های هیئت وزیران از جمله دستور کارهای جلسه امروز هیئت دولت بود.

پزشکیان در این جلسه مهمترین و قوی‌ترین سلاح برای حل و فصل مشکلات داخلی و مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان را حفظ همبستگی و اتحاد در جامعه و ایجاد امید و دلگرمی در مردم عنوان کرد و اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم در تقویت و تعمیق این همبستگی و رفع گرفتاری و مشکلات مردم با تمام توان و به صورت شبانه‌روزی فعال باشیم.

انتهای پیام



#‌اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

پس از اتمام مشاوره و بحث و مشاجره زن و شوهری، مرد با کلت جنگی که قبلا در کیفش جاسازی کرده بود همسرش را به قتل رساند که ماموران وی را در محل جرم دستگیر و به کلانتری دلالت می‌دهند. 

4 ساعت پیش

شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست به صحن‌های مسجد الاقصی یورش بردند.

4 ساعت پیش

مدیر موزه بزرگ خراسان با اشاره به مقاومت سازه‌های تاریخی در برابر زلزله گفت: فناوری‌های ساخت و ساز ایرانیان در حدود ۲۵۰۰ سال پیش یکی از افتخارات آنان محسوب می‌شود.

4 ساعت پیش

این زن و شوهر مشهدی که در ساحل میرود چادر زده بودند، امروز به خاطر مسمومیت گاز پیک نیک جان باختند.

2 ساعت پیش

منچستریونایتد پس از پیروزی مقابل لیون در لیگ قهرمانان، در لیگ برتر انگلیس بار دیگر ناکام ماند و در خانه مقابل ولورهمپتون شکست خورد. در دیگر دیدارهای همزمان، آرسنال با نتیجه قاطع چهار بر صفر ایپسویچ را در هم کوبید و چلسی در یک بازی دراماتیک سه امتیاز را از فولام گرفت.

4 ساعت پیش

نشریه آمریکایی درباره حمایت کشورهای منطقه از مذاکرات ایران و آمریکا، نوشت: برخلاف گذشته، ایران اکنون کشورهای منطقه و همسایگان خود را در جریان مذاکرات قرار داده و کشورهای خلیج فارس دیگر احساس نادیده گرفته شدن نمی‌کنند.

4 ساعت پیش

در یک فینال پرحاشیه و تماشایی، تیم ملی زیر ۱۷ سال ازبکستان با ارائه یک نمایش جنگنده و با وجود ۹ نفره شدن در زمین، موفق شد با نتیجه ۲ بر ۰ عربستان سعودی را در خانه‌اش شکست دهد و عنوان قهرمانی جام ملت‌های آسیا را از آن خود کند.

1 ساعت پیش

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: یک نفر در قم بر اثر سقوط از آسانسور جان خود را از دست داد.

4 ساعت پیش

افسانه‌های زیادی درباره قیمت دام زنده وجود دارد؛ از آمارهای به ظاهر اغراق‌آمیز درباره حجم قاچاق دام گرفته تا اتهام افزایش چند برابری قیمت گوشت قرمز توسط شیطنت دلال‌ها و واسطه‌ها.

4 ساعت پیش

بیشتر...