حقوق نیوز |
1 سال پیش

با این کار، ارزش فرزندتان را به سطح بالاتری ببرید حقوق نیوز

با این ۵ کار، ارزش فرزندتان را به سطح بالاتری ببرید

کدام پدر و مادر خوب دوست ندارد فرزندانش شاد و موفق باشند؟ اما دقیقاً چگونه این کار را انجام دهیم؟

ما تعریف و تمجید می کنیم، از آنها حمایت می کنیم، به آنها می گوییم که رویاهایشان را دنبال کنند و به آنها یاد می دهیم برای چیزی بزرگتر از خودشان زندگی کنند. دیگر چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

به گفته کارشناسان، ما باید به آنها یاد دهیم که چگونه انعطاف پذیر و با اعتماد به نفس باشند و حس شایستگی را در آنها ایجاد کنیم.

در اینجا پنج راه موثر برای ایجاد عزت نفس فرزندتان آورده شده است.

به فرزندتان مسئولیت بدهید

مطالعات نشان می‌دهد که کودکانی که از سنین پایین مسئولیت‌های متناسب با سن خود را بر عهده می‌گیرند، به بزرگسالانی بسیار موفق تبدیل می‌شوند.

به آنها هم حق انتخاب بدهید

داشتن گزینه‌ها و انتخاب‌ها باعث می‌شود کودک احساس اعتبار کند - اینکه نظر او و آنچه فکر می‌کند مهم است.

به کودکان خردسال چند کار ساده در خانه بدهید و بگذارید بین پنکیک یا وافل یکی را انتخاب کنند.

دامنه مسئولیت‌ها و انتخاب‌های آن‌ها باید با رشد آنها افزایش یابد تا به آنها کمک کند تا برای تصمیم‌های چالش‌برانگیزتری که بعداً در زندگی با آن‌ها روبرو خواهند شد آماده شوند.

آیا آنها ناله و شکایت خواهند کرد؟ مطمئنا، در ابتدا احتمالاً، اما بعداً از شما تشکر می کنند.

فرصت هایی برای رشد ایجاد کنید

مشاهده کنید که فرزندتان چه چیزی را دوست دارد و علاقه او را جلب می کند. سپس با تعیین اهداف قابل دستیابی در زمینه های مورد علاقه آنها به رشد آنها کمک کنید.

این فرصت‌های جدیدی را برای فرزندان شما باز می‌کند و با یادگیری چیزهای جدید، اعتماد به نفس آنها را افزایش می دهد، و حتی با گسترش دایره اجتماعی آنها، دوستان جدیدی پیدا می‌کنند.

به یاد داشته باشید، آنچه به آنها علاقه دارد ممکن است برای شما جالب نباشد. به هر حال از آنها حمایت کنید زیرا نیاز دارند که مورد قبول والدین خود باشند.

ممکن است بخواهید آنها بسکتبال دانشگاهی بازی کنند، اما اگر به جای آن عاشق نقاشی هستند، حمایت خود را نشان دهید و هر کاری که انجام می دهید، روی نقاط ضعف و کاستی های آنها تمرکز نکنید.

به فرزندتان کمک کنید تا جنبه روشن شکست ها را ببیند

به عنوان والدین، وقتی فرزندانمان بر مهارت‌ها و دستاوردهای جدید تسلط پیدا می‌کنند، قلب‌های ما از غرور می‌درخشد. با این حال، آنها همیشه برنده نمی شوند. آنها گاهی اوقات خراب می کنند و شکست می خورند. اشتباه کردن انسانی است.

لطفاً به فرزندتان بگویید که به دنبال کمال یا خواهان آن نیستید.

این در مورد تلاش و پیشرفت است، حتی اگر گاهی اوقات به معنای شکست در طول مسیر باشد، زیرا در حالی که شکست هرگز خوشایند نیست، بخش مهمی از یادگیری و رشد است.

شکست آنها را نیز متواضع نگه می‌دارد و می‌تواند انعطاف‌پذیری ایجاد کند و به آن‌ها کمک می‌کند شجاعت پشتکار و تلاش دوباره را داشته باشند، که حتی برای بزرگسالان نیز آسان نیست.

با این حال، وظیفه ما به عنوان پدر و مادر این است که به فرزندان خود نشان دهیم که آنها را دوست داریم و می پذیریم.

از شکست فرزندان برای آموزش داشتن نگرش خوب در لحظات سخت، مثبت و مهربان بودن استفاده کنید و پشتکار داشتن و پیگیر بودن را حتی در لحظات سخت به آنها یاد دهید.

ستایش از قلب شما

ستایش تو خالی است یا قلبی؟

بچه‌ها بصری هستند و می‌دانند که منظور شما این است یا فقط در حال انجام این حرکت هستند.

دفعه بعد که فرزندتان را تأیید یا تحسین کردید، مطمئن شوید که این کار صمیمانه و خاص است.

در چشمان آنها نگاه کنید و دقیقاً به آنها بگویید که چرا چنین احساسی دارید - شفاف باشید و به آنها بگویید چه چیزی توجه شما را جلب کرده و چرا.

تایید فرزندتان به این شکل ممکن است برای شما کار مهمی به نظر نرسد، اما باعث می شود که او بدون قید و شرط پذیرفته شدن را تجربه کند.

از طعنه پرهیز کنید

وقتی استرس، خواسته‌های زندگی ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ناامید شدن و گفتن چیزهایی که منظورمان نیست، آسان است.

اما ما باید مراقب باشیم زیرا بچه ها همه چیز را به دل می گیرند.

وقتی کامنت‌ها یا شوخی‌های طعنه‌آمیز را به زبان می‌آوریم، بچه ها لحن و زبان ما را انتخاب می‌کنند حتی اگر منظور خاصی نداشته باشیم.

به یاد داشته باشید، کودک شما همیشه به دنبال تایید شماست، حتی اگر وانمود کند که اهمیتی نمی دهد.

آنها می خواهند که شما به آنها توجه و افتخار کنید.

در عین حال، ما می‌توانیم بیش از حد از آنها انتقاد کنیم: مثلاً آنها تنبل هستند، بد رفتار می‌کنند و با هم حرف می‌زنند. اما گفتن این چیزهای خشن و طعنه آمیز به آنها انگیزه نمی دهد. فقط اوضاع را بدتر می کند. نه تنها از گفتن آن پشیمان خواهید شد، بلکه فرزندتان نیز دیدگاه منفی نسبت به خود پیدا خواهد کرد. این امر بر سلامت عاطفی و روانی آنها تأثیر می گذارد و عزت نفس آنها را تضعیف می کند.

بنابراین، دفعه بعد که فرزندتان شما را ناامید کرد، قبل از اینکه کلمات و اتهامات آزاردهنده را به زبان بیاورید، چند دقیقه به خود آرامش دهید.

همانطور که می بینید، این پنج نکته بسیار ساده هستند اما به طور قابل توجهی روی فرزند شما تأثیر می گذارد زیرا شما را به پدر و مادر بسیار بهتری تبدیل می کند. یک یا دو مورد را برای شروع انتخاب کنید تا به فرزندتان کمک کنید بهترین زندگی خود را باز کند!



#‌روانشناسی #‌روانشناسان منبع: حقوق نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

آیا از اینکه فرزندانتان از شما حرف شنوی ندارند ناراحتید؟ اگر چنین است، تنها نیستید. والدین سراسر دنیا اغلب با نافرمانی فرزندان خود دست و پنجه نرم می‌کنند. در ادامه به رایج‌ترین دلایلی که چرا فرزندان…

2 ماه پیش

تردیدها را در رابطه‌تان دستکم نگیرید. آن‌ها راهنمای شما هستند. از خودتان ۸سوال بپرسید تا بدانید تردیدهایتان واقعی هستند یا خیر.

2 ماه پیش

روش جدیدی برای کاهش علائم PTSD حقوق نیوز

2 ماه پیش

با وجود کار، خانواده، دوستان و تمامی مشغله هایی که در زندگی داریم، ممکن است احساس کنیم که از هر سو تحت فشار هستیم و به سختی زمانی برای خودمان پیدا ‌کنیم. گاهی گفتن «نه» مهم است و همچنین باید بدانیم…

2 ماه پیش

جشن گرفتن موفقیت‌ها، ولو کوچک، برای حفظ انگیزه و رضایت کلی از زندگی ضروری است. تحقیقات نشان داده‌اند که تقدیر از خود بابت پیروزی‌های کوچک، سیستم پاداش در مغز را فعال می‌کند. این موضوع، ترشح دوپامین و به تبع آن، تقویت رفتارهای مثبت را در پی دارد.

2 ماه پیش

غر زدن یک نوع اعلام نارضایتی و ناراحتی از شرایط موجود است که اکثر ما احتمالا این وضعیت را تجربه کرده‌ایم. برخی افراد زمانی که احساس می‌کنند نادیده گرفته شده‌اند و نیازهای آن‌ها برآورده نشده است، شروع…

2 ماه پیش

کراش چیست⭐ کراش دختران ۱۳ الی ۱۴ سال ⭐ عشق در نوجوانی از نظر روانشناسی⭐ عشق نوجوانی پایدار است؟؟⏪کراش یک اصطلاح عامیانه است که برای توصیف احساسات عاشقانه یا

2 ماه پیش

آسیب های اجتماعی موبایل⭐ ضرر های گوشی برای انسان⭐ فواید استفاده از موبایل⭐ مضرات موبایل برای چشم⭐ آسیب های موبایل و فضای مجازی⭐مضرات موبایل برای نوجوانان ⏪ موبایل یکی از مهمترین ابزاره

2 ماه پیش

اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) یک وضعیت روانی پیچیده است که در افرادی که تجربه‌های بسیار استرس‌زا یا آسیب‌زا داشته‌اند، ایجاد می‌شود. این اختلال با علائمی مانند کابوس‌ها، خاطرات ناخواسته از واقعه،…

2 ماه پیش

بیشتر...